Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?
Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.
@denicl taky toho máš za sebou už hodně. My jak máme problém se spg a tohle nedopadnr asi by musel být dárce...
@holkacekatelka take mame špatnou morfologii dna spermii..sli jsme do toho i přesto bez pgd..a kdyz se to nepovede,take zkusíme dárce,ale spermie urco ne,ale vajicka.😊nebo cele embryo,jeste nevime.😊
@denicl taky to nemáte lehké
My máme azoo a po hormonální lecbe zazrakem jedno embrio. Sice s Pgd ale zatím vidis vysledek :(
@holkacekatelka jeste neni nic ztracené pokud nekrvacis,muzou se objevit pozdeji😊 test si Udelej za dva dny,uz netestuj😊
@denicl budu se snažit ale nemůžu slíbit 🙂
Asi desátý den rozhodne no pak to můžu zabalit
@holkacekatelka tak testila si i dnes? Nebo se drzis?😊
@denicl co myslíš 🙂
Jsem furt tam kde jsem byla
Mám Maxe test. A byla tam v limitu asi zas ta ryska, nebo slaba carka. Já ti fakt nevím. Přijde mi že ty čárky vidím úplně všude. Ale ano snad tam byla trochu, ale jestli je to jak chci se dozvím asi zítra.. snad. Nebo nevím furt mi přijde že tam něco je. Na bednu 🙂
@holkacekatelka posli testik jak to vypada😊jsi dnes 9.den?
@holkacekatelka vidiiim😍tak bud v klidu,někomu proste stoupá hcg pomaleji😊 nebo se pozdeji zahnizdilo,bude to dobre😊
@holkacekatelka zkus za dva dny a carka bude silnější,uvidis..kdy mas dostat ms?
@holkacekatelka a ryska to urco neni😊je to ruzova carka..🙏🍀
@denicl fakt to by bylo fakt super kdyby to tak bylo
No ms asi dnes plus mínus..
@holkacekatelka tak vidis😊ja zitra..mela jsem to ted po 26dnech,ale muze byt u me i spozdeni,mimule jsem taky mela...zkus opravdu za dva dny,pokud neni ms sance je🍀🍀🍀
@holkacekatelka bolesti mas? Ja vubec nic,ani brisko,prsa taky přestaly bolet😊😂
@denicl já pořád jen jako na ms nic vic
@denicl ty budeš testit kdy?
@holkacekatelka chtela bych az 10dc což je ctvrtek,pokud neprijde ms...☺️
@denicl snad nepřijde asi ti to ale taky budou držet nějaký léky ne. Já četla že utros a ten crinone a estrofem to můžou držet.. ale taky nemusí
No je dobře že jsi odhodlána držet, je to rozumné. Já taky byla, pak mi šestý den siblo a už se vezu 🙂
@holkacekatelka s tím holka už nic neudělaš..testovala si i dnes? já mám dnes termín ms a zatím nikde, ale kdo ví...já ted mám jen utrogestan, a ten mi ji nikdy nedržel. akorát v kombinaci s estrofemem🙂
@denicl to víš že testovala 🙂
Po pravdě jsem trochu klidnější. Neni na vyhráno ale přijde mi že tam je
@holkacekatelka je tam🙂 já ti to říkala🙂 dnes jsi 9 den? je výraznější jak včera a uvidíš zítra, bude silnější🙂
@holkacekatelka mám radost🙂 tak nakonec se povedlo🙂 mě pořád nic nebolí, jen včera trochu bříško, jinak nic, tak jsem z toho taková rozladěná..🙂
@denicl nebuď holky jsou těhotné s příznaky i bez ;)
Věř tomu a hlavně netestuj a nejdřív ten desaty fakt ten stres je psycho
@holkacekatelka no uvidime,stejne to neovlivnim...budu testovat ten 10.den drive ne,ale testik uz mam doma.
@holkacekatelka vim jake je to psycho,lovila jsem duchy v říjnu😊😂
@denicl takže desátý den jen už za pár dní tu vid?
To držím moc palečky
To lovení duchu za to fak nestojí :(
@holkacekatelka Ja dnes 11den rano jsem odolala testu
@lucik253 takze jsi ho neudělala?
Je to hrozný boj nikdo kdo tím neprošel nepochopí
Fakt mi za to ten stres nestal
Zítra testnes? To už fakt musí být vidět
Já nejsem typ co to má od šestého dne ale tohle je od devátého dne do dnes

@holkacekatelka jen pro uklidnění,u nas to je uz 3.ivf a mrazacky jsme meli jen dva. Tze pokud se to nepovede,ceka nas posledni 4.ivf. Je to boj,ale věřím ze se kazda dočkáme😊