icon

Příznaky po KET: migrény a špinění. Máte podobné zkušenosti?

precli
22. lis 2024

Ahoj holky 😊 .Jsem 10 den po druhém ket tentokrat ve stimulovaném cyklu estrofem 1-1-1 amelgen 1-0-1 anopyrin 0-1-0 .Zkusili jsme i embryo glue .Pocity zatím žádné jen neskutečné migrény a 4 den miniaturní špinění i 8 den 🤷🏻‍♀️tohle jsem minule neměla .Je na tom někdo stejně ?

Strana
z3
pulse
25. lis 2024

@precli cítím se celkem ok, nic nebolí . No další uvidíme. Zatím nejsem přesvědčená že půjdem do dalšího pokusu. Buď celé Ivf kolečko znovu nebo ty nativní pokusy. A už nevím.. jednoho dablika doma máme tak to potřebuji rozmyslet.

precli
autor
25. lis 2024

@pulse tak hlavně že tě nic neboli 😇uvidíš sama hlavně ty jak se na to budeš cítit já to osobně cely ten proces snášela hrozné už od laparoskopie před 🫣hlavní že už ďablika mate 🍀🍀🍀

haluzska
25. lis 2024

@pulse ano už před pár dny jsem zkouzela🙈 nedočkavec,ale není se čemu divit ... Je to máš 9ket... A druhý který vyšel ( ale první vyvedeny ket bohužel byl ukončen po 7tydnu😔 ) tak teď jsem na jehlach ještě víc než před tím. Dnes volali výsledek krve přes 300 jednotek ,ale nevím jestli je to dobré,chci věřit že ano... Minule jsme měli přes 1300jednotek.

haluzska
25. lis 2024

@precli děkuji snad bude vše v pořádku🤗

precli
autor
25. lis 2024

@haluzska tobě dělali už 13 den test krve ?Ja jdu až zítra a vůbec hlavně netuším kolik by mělo být hcg.

pulse
25. lis 2024

@haluzska teda to už toho máš za sebou taky hodně 🙄a už dítě máš nebo se snažíte o první? Myslím že hodnota HCG na 13. den je ok, důležité aby rostlo.👍🍀

haluzska
26. lis 2024

@pulse už jsme toho zažili hodně ,to je pravda... Dítě nemáme, aspoň jednoho cvrčka by jsme si moc ale moc přáli 🤗 sestra v telefonu říkala,ze je to moc pěkná hodnota, ve čtvrtek mám jít na další odběr,aby se vědělo jak stouplo☺️ držím pesticky ať je hodnota krásná.. pak dej vědět ☺️☀️

pulse
26. lis 2024

Tak u mě krev negativní. Příští čtvrtek jdu na další konzultaci k doktorce. Do té doby si snad v sobě udělám trochu jasno, co dál..vám holky držím palce ať je vše v pořádku 🍀🍀😉

haluzska
26. lis 2024

@precli děkuji☺️ a jak to vypadá u tebe?🤗

haluzska
26. lis 2024

@pulse tak to je mi moc líto 😔 ... Budu na tebe myslet ☀️

precli
autor
26. lis 2024

@pulse to mě mrzí 🥺myslím na tebe dej vědět další rozhodnutí budu ti držet palce 🍀

precli
autor
26. lis 2024

@haluzska dnes výsledek hcg 1680 🍀👀jsem z toho docela vylekana ze tak hodně .A jak se citiš ty ?Nějaké pobolívání bříška nebo tlak ?

haluzska
26. lis 2024

@precli tak to jsou moc pěkné výsledky teda 🤗 sem tam mě víc píchne a někdy tlačí,ale jinak bolesti žádné... Spíš mi je tak nějak divně od žaludku 🫣 a strašně těžko. A ty se cítíš jak?☺️ A kam chodíš na kliniku, jestli se můžu zeptat?🙂

precli
autor
26. lis 2024

@haluzska taky mě píchne jednou v levo pak v právo ale ptala jsem se na to dnes na klinice a ze je to normální 🫣chodím do pronatalu Ostrava a ty ?

haluzska
27. lis 2024

@precli tak aspoň, že to jsou dobré pichance😀 já Reprofit Ostrava 🤗

precli
autor
27. lis 2024

@haluzska jo no 😃a kdy mas kontrolu ?

haluzska
27. lis 2024

@precli mám jít zítra na další odběr krve a říkali i něco o UZ , tak jsem jak na trní🫣

precli
autor
27. lis 2024

@haluzska nedivím se ti vůbec je to těžké být v klidu 🫣já jsem možná ještě pořad v šoku z toho pořad nemůžu uvěřit 🥹já mám ultrazvuk až za dva týdny .Ale zítra jdu ke svému gynekologovi chce mě vidět .Tak zítra ti budu držet palečky i na nohou 🍀😇kolik ti je jestli se mužů zeptat ?

haluzska
27. lis 2024

@precli děkuji za podporu☀️doufám,že budou jen a jen dobře zprávičky ☺️ jak u mě tak i u tebe🤗 pak napiš co ti řekl tvůj lékař 🙂 je mi 38 🫣😀

precli
autor
27. lis 2024

@haluzska není vůbec zač 🍀jsme na tom stejně což je úplně super alespoň mám s kým sdílet 😇sama jsem zvědavá ale myslím že na ultrazvuk je ještě brzy tak uvidím určitě dam vědět 😊ty taky dej vědět jak zítra .S věkem jsme na tom podobně mě je 36 🥹

haluzska
27. lis 2024

@precli je super tady narazit na někoho kdo je kousek ode mě a zdilet s ním,jak vše bude pokračovat🤗 určitě se ozvu😉 ☺️☀️

precli
autor
28. lis 2024

@haluzska taky mě to těší že v tom nejsem sama 😇😊já mám tu kontrolu až 15:45.Dnes jsem vstala s migrénou 🫣a je mi docela zvláštně od žaludku 😀

haluzska
28. lis 2024

@precli tak moje výsledky dnes od pondělí pekne stouply , dneska přes 1300 jednotek🤗 jsem moc šťastná za 12dni jdu na UZ na srdéčko ❤️ zítra si tam sjedu ještě na intralipidy 😁 a pak bude dlouhá cekacka🙈 a jak pak dnes ty ☺️ vše v pořádku?

precli
autor
28. lis 2024

@haluzska jeee tak super gratuluji😊to je úplně super😊já dnes taky všechno v pořádku je to v děloze tam kde by mělo 😃šel zatím vidět pouze gestační váček .10.12 jdu na kliniku a pak hned ke svému.budem čekat obě 😃🫣A tobě dělali i ultrazvuk ?

haluzska
29. lis 2024

@precli tak to je superni ,že je tam kde má být 🤗 jsem ráda☺️ no mě jen odebrali krev dali mi injekci dexamedu naplánovali intralipidy a jela jsem ... Žádný UZ jak říkala setra v telefonu se nekonal 🤔 uz aby bylo 10 a já mohla toho prdolku vidět❤️

precli
autor
29. lis 2024

@haluzska k čemu jsou intralipidy?to vůbec neznám ?Ono na ultrazvuk je ještě hodně brzo se můj doktor chtěl jen juknout 😀doufám že nám to uteče a budem se spolu radovat toho 10❤️.Poboliva tě občas bříško ?

haluzska
29. lis 2024

@precli intralipidy se podávají pokud je výši hodnota NK buněk, je to takový bílý sójový tuk ,když to řeknu laicky na oblbnute me inunity, jelikož mě tělo nechce přijímat nic cizího, tak aby nevypudilo embryjko 🫣☺️ ale je dobře.ze se chtěl podívat,aspoň víš je tam je kde má být 🤗 sem tam mě píchne,ale dneska to je celkem v poklidu,teď nevím jestli je to dobře nebo ne🤔 nebe nějak více bolí?

precli
autor
29. lis 2024

@haluzska Jo aha to slyším poprvé něco takového 🫣tak hlavně ať ti to pomůže 😊ne nijak extra mě neboli jen tak občas něco pichne ale říkali mi ze to je úplně v pořádku i když je menší hnědý výtok ze to tam je teď hlavně z těch hormonu všechno hodně prokrvené.Ono já teď registrují asi až moc všechno co se děje i když se snažím to nedělat ale nejde mi to 😀

precli
autor
30. lis 2024

@haluzska skončila jsem včera na pohotovosti 😔z ničeho nic krev ..jsem z toho hotova ale úplně .na ultrazvuku byl vidět gestani Vacek 7,5x1,35 sloužil můj lékař u kterého jsem byla den předtim takže mám klidový režim a ta týden na kontrolu ..teď už jen ráno hnědé špineni vůbec nevím jestli je to normální nebo ne 🥺🥺🥺🥺

haluzska
30. lis 2024

@precli jejda😯 to je mi hrozně moc líto 😔 a nic víc ti k tomu neřekli? Z čeho to mohlo být? Ja se s ničím takovým ještě nesetkala🙈Tak na sebe dávej hlavně pozor a pořádně odpočívat ať jsou za týden jen a jen dobré zprávičky 🤗 budu na tebe moc myslet, tak je vše v pořádku🍀

Strana
z3