Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?
Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎
Ano,byla jsem tam,ale otehotnela jsem ještě dřív,než mi stihli něco udělat😀 a jo,je to tam dobrý..
Ahoj, oživuju tuto diskuzi, jestli tu není někdo, kdo by měl zkušenost s Pronatalem v Kolíně a IVF?
Ahojky, také s manželem jezdíme do Pronatalu v Kolíně. Jsme zatím na začátku. Manžel špatné spermio, čekáme na výsledky genetiky - cca 5 -6 týdnů.
Ahoj, s manželem jezdíme do pronatalu v kolíně a jsme tam spokojení. Personál je velmi příjemný, prostředí čisté a čekací doba téměř nulová. Podstoupili jsme tam 2x IUI z druhého máme ducha na testu. Bohužel na samotné IUI musíme do pronatalu v praze, protože potřebujeme dárce a v Kolíně používají dárce pouze na IVF nikoliv na IUI.
Ahoj chystáme se do pronatalu v Kolíně.Jak dlouho trvá objednání a první testy a jejich zpracování .
Děkuji
Ahojky, naše první návštěva v pronatalu v Kolíně byla 22.5.2014. Po všech testech, hormonech a prvním pokusu - zavedení vajíček jsem si dělala již 14.10. těhotenský test Bohužel negativní ☹ ☹ Hodně nás zbrzdila genetika, na výsledky jsme čekali asi 6 týdnů. Jinak by to asi bylo rychlejší. Teď začínáme druhý pokus 26.1. si začínám píchat decapeptyl, 9.2. přidám gonal a luveris a už to pojede. Mnoho zdaru pa
Teď jsme podstoupili v kolíně první(a doufám že poslední IUI). Personál i prostředí super.Sestřičky usměvavé,čekací doby minimální.Doporučuji
@markyska82 taky jezdime do kolina a ted nas bude cekat 2.iui. Tak at vam to vyjde a na testu najdes // 🙂
Děkuji,snad to konečně vyjde.Dneska jsem 4 dny po IUI(pokud nepočítám den inseminace) a pobolívá mě břicho jako před MS. To bude asi tím Utrogestanem
@markyska82 to me bolelo taky a obcas popichavalo.
Ahojky holky taky jsem měla takové pocity. Držím pěsti. 9.2.jedeme do Kolína, tak se ozvu. 😉
Ahoj holky.Celý den mám neskutečnou chuť udělat si test(ikdyž vím,že to je nesmysl a je to moc brzo,navíc je tam ještě asi Pregnyl).
Sem zvědavá,jestli to ještě ten týden vydržím. Stále doufám,že se miminko povede
@danous
Druhý den MS.Mám ji pokaždé dost silnou od prvního dne.Sednu si nebo lehnu a po mě kaluž.Teče to ze mě jak z kohoutku.Vložky nestíhají vsakovat ty kalu že.Už jsem si říkala jestli to nemám říci v pronatalu.Minulej měsíc si sedím v obýváku vstanu jelikož jsem cítila proud a manžel na mě volá, že je na sedačce kaluž krve jestli to nemám nějak moc?Ráno po noci je to nejhorší sotva dojdu na wc.
Ahoj, taky přemýšlíme o Kolíně, máme to blízko, ale asi se nesnažíme ještě tak dlouhou dobu jak by bylo na IUI potřeba.. Můžete mi někdo poskytnout bližší info, něco jako - jaké testy se dělají nejdříve, kolik jste za co platili a tak? 🙂 Děkuju moc! 🙂 a držím Vám palečky.
@markyska82 Ahojky, tak jak? Doufám, že dobré zprávy 🙂 !!!!!!! A na testu //
Ahoj.Tak po svém prvním IUI jsem opravdu našla na testu //. Radost byla veliká,ale za pár dní jsem se rozkrvácela,HCG klesalo a bylo po všem.
Obrečela jsem to.Teď stimuluju na druhé IUI,v úterý mám USG

@terim Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste byli nakonec v Pronatalu v Kolíně??? a jestli ano, byla jsi tam spokojená??? Děkuji za odpověď Jana