Pronatal Repro České Budějovice. Máte zkušenost?
Založila jsem toto téma, pro snažilky, které začínají v nově otevřeném caru v Budějkách. Přidejte se, pokuď už máte nějaké zkušenosti s tímto carem, nebo taky začínáte jako já. Podělte se o své zkušenosti 🙂
taky všem přeji krásné vánoce a splněná přáníčka
Ahoj holky, tak jaký byl štědrý večer? Co vám donesl ježíšek? No pochlubte se :-P
@pigy Tak to máte krásný dáreček, to aby se ti s tím nejkrásnějším dárečkem pěkně odpočívalo u TV 🙂 Já dostala zimní budničku, žehličku na vlasy a baileys (nevim jak se to píše), tak si dám večer. Ale jak píšeš obdarováváme se během roku. Ale i tak jsem spokojená a přepapaná, už jsem byla s kamarádkou na dlouhé prochajdě 😀 a asi půjdu znova 🙂
holky já taky furt jenom žeru ..už aby bylo zas etradičně prd v ledničce ,páč potom je mi těžko ..zatim hlásím bílá vložka ..11den ,test jsem nedělala
@pigy No já se chystám dneska znovu, ale s manžou. Já od včera trpím průjmem a ráno v jednu hodinu jsem zvracela, tak nevím co to je ☹ nepřijde mi, že bych se nějak přejedla až moc, ale říkala kamarádka, že tu řádí střevní chřipka, tak asi se "ubytovala" u nás ☹
@lenkacar Držím pěsti, ať to tak je ještě aspoň 9 měsíců 🙂
@pigy Ahoj, no já potvoru měla dostat dneska a nic, ale nějak mě to nestresuje, neměla jsem utrouš, takže to asi jistí vyvolávačka 🙂 Taky budu do budějek volat v pondělí, už se těším, až se začne něco dít a hlavně jsem zvědavá, jaká bude cena, dost mě to děsí, ale snad bude rozumná.
@pigy Já chci taky volat v pondělí, myslím že nebudeme volat jen my dvě 🙂 No budeme doma, přijde kámoška s přítelem a nevim jak se Jura dohodne se sestrou a bráchou jestli dorazí a možná kámoška s dcerkou, ale uvidíme, kolik se nás sejde 🙂 ni mě neláká nějaká bujará oslava někde v hospodě nebo tak
holky nejsem těhotná ,vysadila jsem léky a čekam na mrchu ,achjo ..
ahoj holky, tak se hlásím v novém roce. Svátky jsou už minulostí , což jsem i ráda. Už se těším, co mi přinese nový rok, doufám, že to, po čem nejvíc toužím 😀
dík holky no snad bude líp..

@pigy Jojo, a nebylo to tak zlý, jen teď přemoct lenoru a začít něco dělat 😀
Holky, také přeji nádherné Vánoce, hodně dárečků, a do roku 2012 spousty pohody a // 🙂