Protilátky v cervikálním hlenu - podařilo se otěhotnět?

pavli79
16. zář 2013

Ahoj holky, snažíme se o miminko, nedaří se nám, a tak jsem na doporučení lékaře podstoupila PCT a závěr zní: přítomnost protilátek v cervikálním hlenu, pohyb spermií 0%. Tedy vše, co do mě partner vloží, sama nechtě protilátkama zničím ☹ Prý mám zůstat klidná, pomoc v podobě reprodukční medicíny údajně existuje, přesto se chci zeptat, jestli jste měla některá stejný problém, a jak se to u vás řešilo? Podařilo se vám otěhotnět? IUI nebo rovnou IVF? Děkuji za zprávu!

petrusejenc
16. zář 2013

@pavli79 jak to přišli na ty protilátky???

pavli79
autor
16. zář 2013

Z toho PCT... Je to test co se dela 9-14 hod po nechranenem styku a laicky receno delaji rozbor toho, co v Tobe je 🙂 Pocet spermii byl normalni, pohyb 0%, coz udajne znaci vyskyt protilatek, ktere ty pohyblive spermie proste zabily..

petrusejenc
17. zář 2013

Aha tak ten test mi take delali,ale rekli,ze podle UTZ to vypada na ovulaci,ale v hlenu nezustala zadna spermie ani z ciziho vzorku ,ktery vlozili do meho hlenu.meli jsme prijet jeste druhy den,ale to uz mi mezi tim zjistili nepruchodnost vejcovodu.bylo mi receno,ze mam prijt az po laparoskopii,ze do te doby semnou nemuzou stejne nic delat....jedne dceru mam z predchoziho vztahu.s nynejsim partnerem uz jsem otehotnela,ale probehlo ZT a od te doby(rok) nic....no uvidim co bude dal