První IUI v květnu 2010
ahoj všem, najde se tu někdo, koho čeká v květnu první IUI, abysme se vzájemně mohly podporovat a sdělovat si zkušenosti 😉
holky je to normálí, že mě každý den po nobědě je strašně špatně, ne od žaludku, ale strašně se mi motá hlava, nevíte co to může být???,
misaot - má odpolední,odjíždí po dvanácté,ale přijíždí v deset ☹
taky nevím co to může být 😕
prosím mám jednu otázku, může utrogestan ovlivnit HCG v krvi??
nenení mi na zvracení, jeno mi jak jak bych byla pod vlivem omamných látek
můj muž odjíždí ráno a vrácí se kolem čtyř ale pak má milion treningu a včer poprvé byl se mnou doma jo a dneska mi už hlásil, že jde umýt auto protože to je dneska rok co jsme si koupili noé a tak ho musí aspoň umýt. No ale myje ho u rodičl takže pa navštíví prarodiče rodiče a pak až příjde za mnou domů
@misaot my jsem si nechali zavést 3 embria....moc se panu Mudrovi nechtěla, ale pak se nechala přemluvit, že když je to už 3.IVF tak teyd, že ano....
@petrajda může se stát, že ti je zle po nějakých lécích...třeba tě nesedí...
@capricej myslím, že utrogestan ovlivni HCG nemůže...může ti pouze zpozdit menstrulaci....ale HCG určitě ne....
capricej - já myslím,že ti ty stavy přivolává utrogestan, některé holky tady psaly,že se po něm cítí jak sfetované,ospalé,zvrací. Na mě takhle nepůsobí,mě jen vždycky o dost posune ms.
misaot - dělá na směny,když je raní tak jezdí na šestou a přijede ve tři,ale když tam byl sám tak měl v podstatě celodenní
capricej - auto má narozeniny jo 😀
jj naše auto má první rok, tak sjem amžílkovi říkala že bude muset udělat oslavu.
Misoat - já se mu do takoých věcí nepletu, hlavní je, že nechce po m abych mu s tím mytím pomohla. už jsem musela na to obětovat super hadru 🙂
eď nevím kdo psal že se dívá na ty filmy co stáhl z netu,ale nešlo by se o ně nějak podělit???

holky jen si to rozmazlování od manžílků užívejte...myslíte s vámi dobře.. amyslím, že to s námi nemají nikdy lehké...mě když to nikdy drabne, tak si říkám chudák manžel....vím, že ho to také trápí, a nejvíc asi když se trápím já....je to boj, ale my ho vyhrajem...