První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@veronikaopava no to určitě dej vědět 😉
@veronikaopava ještě se zeptám co máš za prášky????
@maxi25 jaký myslíš? Nebo na co myslíš? Já nic nemám, jsem po te kyretazi kvůli těm srustum
@veronikaopava na tu stimulaci než půjdeš na první ivf
@maxi25 no my se o žádném.ivf ještě nebavily, pevné doufám, doktorka říkala,že tý srusty, vadily při uhnizdeni, tak snad ivf nebude potřeba a pujde to časem samo,uvidíme, ale dám vědět, co mi řekne, až se objednám. Já měla v lednu první iui
@veronikaopava jo tak 😃 já to pochopila jinak to proto jo
@maxi25 taky.se v tom někdy těžko tady vyznavam😀
@veronikaopava jj to máš pravdu 😊
@veronikaopava ahojky tak jak jsi dopadla??? Doufám, že je vše v pořádku???
@maxi25 ahoj,děkuji za optání, hele zatím nic,srusty tedy odstraneny, ale stále mám nizkou sliznici nebo co,takže to asi jen tak nebude, a jak jsi na tom Ty?
@veronikaopava jeje tak to mě mrzí 😔 zkus si pořídit femigard dá se to objednat na internetu. Jsou to kapičky které pomáhají ženským s problémy. Pije se to 3x denně lžička a rozmychat v deci vody. Třeba ti to pomůže 😉. Mě to pomohlo jsem v 7 tydnu 😄 už i srdíčko tluče
@maxi25 neříkej,moc ti gratuluji, paráda,a jak tedy přirozené, nebo iui? Držím palce,ať je vše v pořádku,a ten femigrad je přímo na rust sliznice?
@maxi25 už to čtu třetí ivf,že no tak to je paráda.jak jsi slyšela tý hormony? A kolik ti zavedli? Cca se doplácí asi 28tis,ze
@veronikaopava ten femigard je na ženské orgány takže i na sliznici. Nic tím nezkazís když si to pořídis opravdu. Jj jsem po 3 ivf a bohužel to stojí mnohem víc než 28tis. My jsme tam cca za nějakých 80tis. Ale hlavně, že se to povedlo to je nejdůležitější 😄
@veronikaopava hormony jsem snášela dobře a zaváděli mi jen jedno
@maxi25 přesně,hlavně, že se to povedlo to moc drzim palce, ať je vše v pohode.kdy máš termín? A kolik si měla sliznici nevíš? A dali jste si to emryo glue, něco jsem o tom četla
@veronikaopava sliznici jsem měla 8 mm no a termín mi vypocitali na 31.12 což mě drobatko zaskočilo 😄 a jo to embrio glue jsme si tady priplatily. Teď mám kontrolu až 2.cervna tak snad bude vše v pořádku
@maxi25 haha tak tipuju 1.1. To by bylo super,hlavně,ať je vše v pohode a ono už bude. A na tu sliznici ti něco dávali,nebo ti rostla sama,nebo po těch kapkach? Jak se vůbec jmenujes? U mě je to jasny😂
@veronikaopava já jsem brala pouze utorogestan který beru stále. A jinak jsem brala ty kapičky jinak nic. A jmenuji se Eva 🙂
@maxi25 děkuji já asi tý kapky také tedy poridim, ale přijde mi to podobné jako gynex. Ale ,tak za pokus nic nedám
@veronikaopava za pokus nic nedáš to máš pravdu a ten gynex neznám zase já
@maxi25 zkusím a úplně nevím jestli zkusit ještě jednou iui nebo ivf, měla jsem iui zatím jednou,nevím,když je ta sliznice nižší
@veronikaopava já jsem iui podstoupila 3x a pak doktor sám navrhl ivf. Uvidis zkus to probrat přímo s doktorem až u něj budeš a uvidíš co ti řekne. On bude určitě vědět

@maxi25 dík moc,budeme se informovat