První ivf a několikadenní špinění. Zkušenost?
Ahoj 🙋🏼♀️ jsem tady nová a prosila bych o vaší zkušenost..31.10 mi bylo zavedeno 5ti denní embrijko , žádného mrazáčka v zásobě nebylo jelikož do pátého dne vydrželo jen jedno.Jako spousta nedočkavých snažilek jsem si 7den udelala test na kterém byl duch a duch je tam tedy až doteď ( dnes 11 den) ale od 8meho dne špiním..někdy víc někdy mín.. mate zkušenost?
Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat. Jsem také po 1. IVF, s prodlouženou kultivací, takže mám u sebe 5 denní blastocystu 🙂 Pozitivní test mám už od 7dpt a každým dnem sílí, dneska 11dpt už byla krásná čárka. Taky jsem od toho 6 dne špinila až do včera, podle CAR to bylo uhnizďování mrňouse 🙂 Ve středu jdu taky na krev, tak snad bude vše ok. Jinak Vám oběma moc gratuluji a ať se miminkům daří co nejlépe ❤
@littlebee11 ahoj moc gratuluji ☺️ ja jdu na krev az ve ct. No ja uz testovat asi nebudu, včera jsem z toho byla cela rouhozena, ze mi test nezesilil, takže pockam a testnu asi az ve ct, stejne to neovlivnim a budu se jenom nervovat. At u tebe vsechno dopadne dobre ☺️
Ahoj.. no tohle testování je strasny..sami sebe mučíme.. ale kdo odolá ze? Moc dezim palce a taky gratuluji
Ahojky děkuji, určitě nám to všem dopadne dobře 🙂 musíme těm našim maličkým věřít, že to zvládnou. A máte nějaké příznaky...jako bolest prsou nebo podbřišku? Já spíš ne, většinou ráno mě hodně slabě bolí břicho jako na MS, ale pak to hned přejde a pak už přes den téměř nic.
@littlebee11 Mě tedy často boli břicho a nepravidelne me boli prsa, ale to může vsechno způsobovat utrogestan. Cele dny jsou tak strasne dlouhé, to je uplne šílený
@boukynap Jj to určitě může být tím, u hodně holek jsem četla, že to právě způsobuje utrogestan, já beru amelgen, a zatím bych řekla že dobrý. A špiníš nebo ne? Ale jinak jsem koukala na tvoje testíky a určitě ti čárky sílí, tak to bude dobré. To máš pravdu, vůbec mi to neutíká, teď si říkám už aby byla středa, jenže pak další zase nekonečný čekání na 1. UZG. A ty jdeš na krev kdy?

@boukynap neboj 🤣 ale zitra to snad jeste vydrzim