icon

První ivf a několikadenní špinění. Zkušenost?

boukynap
11. lis 2020

Ahoj 🙋🏼‍♀️ jsem tady nová a prosila bych o vaší zkušenost..31.10 mi bylo zavedeno 5ti denní embrijko , žádného mrazáčka v zásobě nebylo jelikož do pátého dne vydrželo jen jedno.Jako spousta nedočkavých snažilek jsem si 7den udelala test na kterém byl duch a duch je tam tedy až doteď ( dnes 11 den) ale od 8meho dne špiním..někdy víc někdy mín.. mate zkušenost?

Strana
z6
alik20
12. lis 2020

@boukynap neboj 🤣 ale zitra to snad jeste vydrzim

alik20
13. lis 2020

@boukynap tak nevim jestli mam dneska zkusit, ale z odpoledni moci myslis, ze tam neco bude 8 den? Nebo pockat do zitra

boukynap
autor
13. lis 2020

@alik20 odpoledni moč je lepší? Ja myslela ze jedine z ranní 😊 no ja mela sedmý den ducha.. a dneska 13 ty den a testy 3 dny stejné 😐

alik20
13. lis 2020

@boukynap nene ranni moc je lepší je jasny, mam ji tam, uz jsem delala test 👏👏 tak snad bude vse ok

alik20
13. lis 2020

@boukynap a jeste spinis? Jako je to jasne pozitivni to je jasny, kdy jdes na krev? Ja jdu az ve ctvrtek

boukynap
autor
13. lis 2020

@alik20 tak to moc gratuluji.. ja jdu v pondělí

boukynap
autor
13. lis 2020

@alik20 Jinak špinění ustalo a dneska jsem si ještě delala jiny test co jsem si dělala před 4mi dny

alik20
13. lis 2020

@boukynap no je videt ze to sili 👏, ale proc to spineni a volala si do caru?

boukynap
autor
13. lis 2020

@alik20 Ano to je pry uplne normalni ze to nejčastěji způsobuje zahnizdovani. Zvysili mi utrogestan a naordinovali Ascorutin

alik20
13. lis 2020

@boukynap jasny takze klasika prasky, ale testy sili, tak to bude dobry ☺️

boukynap
autor
13. lis 2020

@alik20 muzu se zeptat čím testujes? Ja chci zitra zkusit mamatest

alik20
13. lis 2020

@boukynap jo mamatest ale mam radsi ten z dr.maxe

boukynap
autor
13. lis 2020

@alik20 Mamatest je pry lepsi tak ja uz nevim 😅

alik20
13. lis 2020

@boukynap ja si myslim, ze to je jedno, carka tam bude, tak i tak, hodne si zensky chvali ten clearblue nebo tak je digitalni, ukaze ti v jakym si tydnu

alik20
15. lis 2020

@boukynap tak me testy nesili 😭 myslím ze tam v utery uz nic nebude

alik20
15. lis 2020

@boukynap jsem z toho fakt smutna 😭😭😭

boukynap
autor
15. lis 2020

@alik20 ty jsi trdlouš vzdyt je to teprve 10ty den a test mas krásně pozitivni. Test muze silit az za 3 dny .. tohle je krásně pozitivni test. Ja o tom četla a i v pribalovem letaku je , ze testovaci carky vubec nemusi byt stejné..

alik20
15. lis 2020

@boukynap jo? No ja právě vsude ctu jak obden se hcg zvysuje a tak. No jsem z toho ted na nervy, zitra testovat nebudu uz nemám, tak v utery.

boukynap
autor
15. lis 2020

@alik20 spousty holek maji treba jen ducha.. ale ani obden nemusi nárůst.. nebo fakt jen malicko a pak ten rozdíl není skoro znát

boukynap
autor
15. lis 2020

@alik20 Já zatím takhle

boukynap
autor
15. lis 2020

@boukynap ty poslední papirovy 2 jsou ze dneska..mela jsem poslední testy ..

alik20
15. lis 2020

@boukynap jj to nas pěkný ☺️👏 doufám ze budu mit taky takovy

boukynap
autor
15. lis 2020

@alik20 máš krasny ...to ja neměla před 5ti dny ani nahodou

alik20
15. lis 2020

@boukynap jojo snad jo, budu ti verit 🤣 zitra testovat nebudubuz nemam co, ale v utery dam vedet, ale budu mit drmaxe a ve ct na krev. Ty mi dej zizra vedet, co krev

littlebee11
15. lis 2020

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat. Jsem také po 1. IVF, s prodlouženou kultivací, takže mám u sebe 5 denní blastocystu 🙂 Pozitivní test mám už od 7dpt a každým dnem sílí, dneska 11dpt už byla krásná čárka. Taky jsem od toho 6 dne špinila až do včera, podle CAR to bylo uhnizďování mrňouse 🙂 Ve středu jdu taky na krev, tak snad bude vše ok. Jinak Vám oběma moc gratuluji a ať se miminkům daří co nejlépe ❤

alik20
16. lis 2020

@littlebee11 ahoj moc gratuluji ☺️ ja jdu na krev az ve ct. No ja uz testovat asi nebudu, včera jsem z toho byla cela rouhozena, ze mi test nezesilil, takže pockam a testnu asi az ve ct, stejne to neovlivnim a budu se jenom nervovat. At u tebe vsechno dopadne dobre ☺️

boukynap
autor
16. lis 2020

Ahoj.. no tohle testování je strasny..sami sebe mučíme.. ale kdo odolá ze? Moc dezim palce a taky gratuluji

littlebee11
16. lis 2020

Ahojky děkuji, určitě nám to všem dopadne dobře 🙂 musíme těm našim maličkým věřít, že to zvládnou. A máte nějaké příznaky...jako bolest prsou nebo podbřišku? Já spíš ne, většinou ráno mě hodně slabě bolí břicho jako na MS, ale pak to hned přejde a pak už přes den téměř nic.

boukynap
autor
16. lis 2020

@littlebee11 Mě tedy často boli břicho a nepravidelne me boli prsa, ale to může vsechno způsobovat utrogestan. Cele dny jsou tak strasne dlouhé, to je uplne šílený

littlebee11
16. lis 2020

@boukynap Jj to určitě může být tím, u hodně holek jsem četla, že to právě způsobuje utrogestan, já beru amelgen, a zatím bych řekla že dobrý. A špiníš nebo ne? Ale jinak jsem koukala na tvoje testíky a určitě ti čárky sílí, tak to bude dobré. To máš pravdu, vůbec mi to neutíká, teď si říkám už aby byla středa, jenže pak další zase nekonečný čekání na 1. UZG. A ty jdeš na krev kdy?

Strana
z6