První ivf a několikadenní špinění. Zkušenost?
Ahoj 🙋🏼♀️ jsem tady nová a prosila bych o vaší zkušenost..31.10 mi bylo zavedeno 5ti denní embrijko , žádného mrazáčka v zásobě nebylo jelikož do pátého dne vydrželo jen jedno.Jako spousta nedočkavých snažilek jsem si 7den udelala test na kterém byl duch a duch je tam tedy až doteď ( dnes 11 den) ale od 8meho dne špiním..někdy víc někdy mín.. mate zkušenost?
Holky tak jsem taky akorát před chvílí zašpinila na wc, je to hnědé, ale stršně se bojím, nevím jestli zavolat zítra do CAR a radši to jet zkontrolovat :( Koukám, že u vás je taky špinění, snad nám to dobře dopadne 🙂
@littlebee11 hele asi bych to nechala, stejne s tim nic neudelaj, me dr řekla ze spineni nevadi, jen kdyby tekla krev tak hned jet
@alik20 fakt, no tak uvidím zítra jestli se to zlepší a kdyžtak to nechám a uvidím jestli to přestane
alik20 a tobě už to přešlo?
@littlebee11 jo ja spinila jenom jeden večer trochu. A ted zatim dobry, musim zatukat. No hele je to na tobe, kdyztak jed na pohotovost ☺️ ty jsi uz byla na potvrzeni tehu, ze je v deloze? Aby to treba nebylo mimodelozni. Jinak co pomaha je vypit vodu s citronem
@alik20 nene právě že nebyla, po potvrzení z krve mě objednali až na toho 8.12. No zatím se to nerozjelo, je to jen při utření, ale dneska mě uplně přestaly bolet prsa ani nejsou citlivý, a mám takovej vnitřní pocit, že je to znovu ZT. Když jsem to měla poprvé, tak najednou všechno přešlo a mimi přestalo bít srdíčko. Takže si myslím, že je konec. Ted to nechám a v pondělí zavolám do CAR jestli můžu přijet na kontrolu, to už by měli vidět jestli to mimi odpovídá tt a má náznak srdíčka a nebo už je po všem :( Je mi moc smutno, že se to zase asi stalo. Jinak tobě držím pěstičky, aby vše bylo v pořádku 🙂
@littlebee11 ale prd, me treba vubec nic neni, bricho neboli, prsa neboly nic proste, kdybych nemela utz a otehotnela prirozene, tak ani nevim, ze tehotna jsem. Tak si zkus vzit ten ascorutin a nebo prostě jet na pohotovost, treba tam je hematon.
@alik20 no dobře dala jsi mi ještě naději, tak snad to třeba ještě dopadne v pořádku 🙂 Ted zatím už nešpiním, takže to nechám na to pondělí a pak uvidím.
@littlebee11 Ahojik , pokud te to uklidní tak me prsa přestávají bolet snad každý druhý den a pak zas začnou 🙂 No a když jsem předtím potratila dvojčátka a mela v sobe nevyvyjici embria tak jsem mela vsechny tehu příznaky.. urcite je vše v pořádku 🤍
@boukynap Ahojky 🙂 děkuji moc za uklidnění, já v to pořád doufám, že to bude v pořádku, ale tak nějak vnitřně cítím, že to ok není. Stejný pocit jako u minulého ZT. Dneska jsem si dělala těhu test a byl už hodně výrazný, víc než testovací čárka a silnější než test před dvěma dny, takže HCG pořád asi stoupá, ale to jsem četla všude na fórech, že HCG stoupá i u zamklého. No jsem sama opravdu moc zvědavá jak to dopadne 🙂
@littlebee11 Mame špatné zkušenosti a tak se strašně bojíme.. Člověk si dokáže veci vsugerovat a pak jim i věří..to znám taky 🙂 testy už si nedělej, z testu máš vše krásně potvrzené.
@boukynap Přesně nemáme to lehké a pak se bojí toho nejhoršího. Oki testovat už nebudu a v pondělí se zkusím objednat na dřívější kontrolu, ted mám aspon zase trochu naději 🙂
@littlebee11 Ja jdu taky az 7.12 ... to čekání je dlouhé, ale zas si říkám.. ten týden uz to dám 😁
@boukynap Jj já vím, že už to není tak daleko, normálně bych to taky vydržela, ale já se strašně bojím, že to je to ZT, tak si říkám, že kdyby dr. jen mrkla, jestli tam aspon něco uvidí a nebo řekne, že je něco špatně, abych nemusela být ještě celý další týden ve stresu. A ty máš nějaké příznaky?
@littlebee11 Nemám, jen mě na stridacku bolí ta prsa. Špatně mi občas bylo, ale už mi není.. Snažím se být optimista, říkám si že ne každý má příznaky a nebo můžou být jen chvíli. Nekrvacim..nešpinim a tak verim že je to snad v pořádku.
Tak holky, ja zase na pohotovosti, totalni krvaceni, vacek vyrostl ma 13mm, ale jeste tam embryo neni. Odpovida to 6+1, coz je dobry. Ale nevim, chteli si me tam nechat na pozorovani. Ale jsem doma a musim jen lezet. A mam brát ascorutin
@alik20 Ježiš holky to jsou pořád nervy, proč to nemůžeme mít jednoduchý. Ono ted záleží na každým dni, když nebylo vidět dneska, může být vidět za pár dní i se srdíčkem, bude to určitě dobrý, hlavně že roste. A bereš i nějaký utrogestan nebo něco na zavádění na udržení těhu? Jj určitě teď co nejvíc lež a odpočívej ať jste oba v pořádku 🙂
@boukynap Během dne mě taky občas ty prsa zabolí, tak se vždycky zaraduju, že aspon něco. Tak to tedy máš také bez příznaků, tak se budu snažit být také optimista, pořád si říkám, proč by to bylo zamlklé, když se embryoko krásně uchytilo, HCG bylo vysoké, tak to přece musí být v pořádku, ale ty obavy pořád hlodaj no :( Jinak taky už nešpiním. Jo a bolí tě někdy břicho jako na MS? Mě totiž skoro každý večer, a nebo když si lehnu a otočím se na bok.
@littlebee11 no je trochu nepravidelny vacek, tak to rikala bud se srovna nebo zacinajici potrat, no ale jestli mam potratit, tak at uz to je, tohle me fakt nebavi, jo beru utrogestan od zacatku. No budu lezet, dcera pujde na cely den do skolky, snad to zvladne, brala jsem si ji vzdy po obědě. No trochu me ted taky boli bricho, krvaceni uz ustava. Ale fakt uz jsem z toho otravena, ani radovat se ze jsem tehotna nemůžu. A do dalšího pokusu uz asi nepujdu, za ty nervy me to nestoji. Msm jit na kontrolu zitra, no e nepujdu tam, nebudu furt litat na gyndu. Kdyz budu krvacet, tak půjdu, jinak na to prdim
@alik20 Akojik..no to je fakt porad stres.. ja uz ho neberu brala jsem ho a pak na 3 dny jsem snížila na 1-0-1 pak na 2 1-0-0 a ted uz ho neberu a naštěstí nekrvacim. Jinak se cítím normálně..taky mam pochybnosti a hlodaj myslenky ale co si tim pomůžu.. co se má stát se stane.
@littlebee11 Občas me bříško zaboli.. nebo v něm pichne ale, je to různé. Ja chci vydrzet do toho 7.12 protoze to uz bud bude nebo nebude ❤ nechci to co @alik20 řeknou jí váček a chudak ma ted snad ještě větší nervy😒
@boukynap no holky jestli mam potratit, tak at uz to je co nejdriv, tohle me fakt nebavi, nemuzu lezet, mam doma malou holku, zitra jde do skolky na cely den, snad se tam nepocura pri spani 😔 jinak chodila po obědě. Dneska jsem nic nedelala, jen byla venku se psem a pak jsme delali ozdoby z testa a varila brambory. Taky nedokazu jen lezet porad
@alik20 ty jo, tak to jsou nejisté informace, ale pořád to může být dobré, jen to prostě mrňouskovi déle trvá 🙂 hlavně lež, odpočívej, ber ten utrogestan a ascorutin (ten ascorutin klidně ber, je to vlastně jen vitamín, takže to ti neublíží ;) ) a uvidíš ten další týden. A neboj malá to zvládne, po obědě budou mít pohádku, chvilku si odpočinou a pak už si bude hrát a bude to dobré a pak už pro ni přijdeš, děti jsou kolikrát na tom lépe jak rodiče :D A z tou gyndou tě chápu, stejně by tam asi nic neviděla a řekla by jen, že se uvidí další týden. Já asi přemýšlím, že se na to nakonec zítra vykašlu a pujdu tam až toho 8.12. stejně by mi asi taky nic neřekla 🙂 Drž se a nevzdávej to, já už to taky trochu vzdávám, ale pořád si říkám, že naděje tam pořád je 🙂
@boukynap No já to břicho právě taky tak různě, ale hlavně když si lehnu no, ale zasi si říkám, že i to vlastně by mohl být příznak, že se tam pořád něco děje a mrňous si tam dělá místečko 🙂 Akorát jsem psala Alik20, že se na tu kontrolu zítra asi vykašlu a počkám do toho 8.12. kolikátý že jsi dneska týden? Já 5+6tt
@littlebee11 no je to proste bud anebo no, je to naprd 😒 tyhle zacatky. Akorat nevim jestli ten utrous ted zavest nebo spolknout
@alik20 já myslím, že jsem všude četla že zavádění je lepší a má i méně nežádoucích účinků
@littlebee11 Ja jsem dneska 6+3tt No ono když pujdes tak budes možná jen zklamaná ze srdicko neni a nekrvacis tak ani není důvod tam jít. Oni nám ty datumy dávají tak aby pak byla jistota no 🙂.. Nerikam ze jsem taky nemela myslenky jit driv, ale když není důvod tak jsem vlastně šťastná..

@alik20 Určitě vše dopadlo dobře vid?😊 bylo vidět uz ❤?