První ivf a několikadenní špinění. Zkušenost?
Ahoj 🙋🏼♀️ jsem tady nová a prosila bych o vaší zkušenost..31.10 mi bylo zavedeno 5ti denní embrijko , žádného mrazáčka v zásobě nebylo jelikož do pátého dne vydrželo jen jedno.Jako spousta nedočkavých snažilek jsem si 7den udelala test na kterém byl duch a duch je tam tedy až doteď ( dnes 11 den) ale od 8meho dne špiním..někdy víc někdy mín.. mate zkušenost?
@boukynap Tak to jsme o tři dny ;) Právě proto jsem nakonec ani nikam nevolala a nikam nepůjdu, počkám do toho dalšího týdne, přesně jak říkáš žádný problém nemám, tak budu pozitivní a pak se uvidí 🙂
@alik20 No tak asi by to mělo být vyšší, ale na druhou stranu každému to HCG roste jinak rychle, tak bych to ještě nevzdávala, aspon že už nešpiníš ;) A kdy jdeš na tu další kontrolu?
@alik20 teď jsem ještě koukala na net na tabulku HCG podle doby početí a krásně se vejdeš do toho rozmezí, takže naděje pořád je 🙂
@littlebee11 no me koukala kamoska jen do laborky, tak nevim. K dr jsem nevolala. No na kontrolu az 11.12 kdyby to bylo aspon ted v patek. Pristi tyden mam litani po doktorech 🤦 zubar, utz s prsy a pak ta gynda.
@alik20 Tak ona by ti doktorka stejně asi toho moc taky neřekla, A stejně by jsi musela čekat na tu kontrolu. To věřím, že je to ted až za dlouho, mě to taky přijde nekonečný, ale pořád už je to kratší doba než ty 3 týdny ze začátku 🙂 Tak se drž a bubu držet moc pěstičky 🙂
@littlebee11 jo presne jak rikas, nic by me nerekla, takze lezim doma, sice to je uz na budku v tv nic nedávají 🤣 uz se tesim az prijde manzel z prace a dcera ze skolky.
@alik20 to se ti nedivím, ja jsem doma už od stimulace, takže mi to taky leze už na mozek :D
@littlebee11 no to verim, taky jsrm byla doma od stimulace, takze jsem doma uz pres 4 roky 🤣 a doufam, ze v tom budu pokracovat, jinak v lednu nastup do prace 😏
@alik20 jj to je pravda, že si na to pak člověk zase zvykne, tak snad nám to vyjde a už se budeme jen tešit a zařizovat pro miminko 🙂
@littlebee11 @alik20 Holky musime vydržet 😃 jsme takovy 3 mušketyrky a společně to zvladnem.. kéž bychom si pak společně mohli poslat fotky prcků ❤ meli bychom červenčátka ze?
@boukynap, @alik20 Přesně, jen tak se nevzdáme a budeme za ty naše drobečky bojovat ❤ Tak si pak třeba můžeme na sebe vyměnit nějaké kontakty a mrňousky si poslat 🙂 Já bych s Vámi tady ráda byla nadále v kontaktu během těhotenství, je fajn se takhle podporovat 🙂 JJ červenčátka, já bych měla mít podle MS termín porodu 26.7. 🙂
@littlebee11
@boukynap jo to by bylo super ☺️ jestli to u me dopadne dobre ☺️ jinak dcera spani ve školce zvladla na 1
@alik20 určitě nám to všem dobře dopadne 🙂 Vidíš já jsem ti to říkala, že to zvládne v pohodě, tak aspon budeš i ted víc v klidu, když víš, že to zvládla výborně ;)
@littlebee11 cauky, no desny dneska to ba me nejak vsechno dopadlo 🤣 nejradsi bych šla na utz abych vedela co a jak. Rano jsem dceri vyráběla certovsky věci do skolky tak jsem se trochu zabavila. Jinak me picha v podbrisku obcas a nekdy me boli i jizva po cs. Zitra jdu konecne ke kadernici, tak bude trochu změna, snad nezacnu krvacet a bude vse ok. Co ty?
@alik20 Já mám právě dneska taky total depku, ráno to na mě hrozně padlo, vůbec jsem necítila prsa, takže úplná panika, že je to konec. Volala jsem i do CAR a tam mi řekli, že se nic neděje, že HCG předtím jsem měla krásné a že je všechno určitě v pořádku a že mám přijít toho 8.12. No takže jsem se trochu uklidnila a stále žádná sláva. Takže tě úplně chápu, je to pro nás už prostě hrozně dlouho v nejistotě. Tak aspon, že tě malá zabaví a nemyslíš na to pořád 🙂 Neboj určite to krvácení už bude dobrý ;)
@littlebee11 @alik20 No je to dlouhé strašně 🙄 já se snažím být pořád v pohodě, ale nejde to pořád to je jasny. Ja si prostě jen rikam, že bát se budu celých 9 měsíců když to vyjde a bojim se s každým pichnutim nebo bolenim někam volat aby me neměli za blázna 🙈 nebo mě od toho odradila kamarádka co dělá v nemocnici na gynekologii.,jeden den jsme si psali a ona mi říkala ze at se děje cokoliv tak první trimestr dr stejne nic neudělá že to je buď a nebo. Tak se proste snažím do toho pondeli přežít a neřešit.. I když tedy dneska mě strašně píchá střídavě v podbřišku, tak mě to taky stresuje ..
@boukynap no pichani jsem mela vcera taky, at jsem si lehla na bok nebo na zada, pnuti v jizde hrozne. No ja uz třetí den jen lezim a zeru 🤣 holky ja budu mit za chvíli 150kg 🤣 tímhle stylem 🤣 tak se zitra uz tesim k tomu kadernikovi, ze se trochu projdu. No taky vam to za chvili utece, v utery budete vedet uz co a jak a urcite to bude ok, ale ja az v patek 😔 to vam budu zavidet. A v práci ne uz nahanej jestli přijdu nebo jak to semnou vypadá, tak jsem jim musela rict, ze přijdu, a jestli to bude ok v patek, tak musim letet jeste do prace 😏 jenze tam to reknu at to jeste nikde nerikej a budou to vedet vsichni zeo.
Urcite bych se nestresovama zadnyma priznakama. Bude to dobrý!
@littlebee11 tak uz jsme na whatsapu tak se k nam pridej ☺️
@alik20, boukynap Jee holky vy jste to tu rozjely :D Boukynap to ti závidím, že ti to jde brát takhle docela v klidu, já si vždycky jeden den řeknu něco jako ty, prostě abych to ted nechala, že s tím stejně nic neudělám, no a pak za půl dne už zase propadám zoufalství a plašim :D
Jinak já tedy spíš trpím nechutenstvím, někdy mám i hlad, ale když si pak něco dám, tak mě začne bolet žaludek a jsem jako balon. Nejlíp mi je navečír, to docela můžu sníst co chci, minule jsem si dala navečer, rajčátka, papriku a na to nanuka a šla jsem si spokojeně lehnout 🙂 No já jsem taky na neschopence, takže se skoro celý den proválím na gauči, maximálně uklidím a pouštím pejsky na zahradu 🙂
Už jsem taky na whatsappu ;)

Tak holky hcg z patka 4100, coz me přijde dost malo, tak uvidime co bude dal, zatim uz nespinim