icon

První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely

lloupacek
24. bře 2015

čauves,

tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!

IVF čekatelka

lijurena
30. bře 2015

@lloupacek Prave naopak....Mam fobii z injekci a ted se mi docela zacina styskat po tom pichani..😀

lijurena
30. bře 2015

Ano,take...mam vicero lozisek....Nemam ani jeden vejcovod,takze antikoncepce je zbytecna...Za to kazdou mrchu preziji diky Algifenu..50kapek a je to...Vetsinou si beru prvni nekdy i druhy den volno...To kolikrat je na smrt bolestive....

lijurena
30. bře 2015

@hanka60 Ano,mam vicero lozisek,ani jeden vejcovod,cysty se mi delaji skoro kazdy 3 mesice.Mrchu bych neprezila bez 50 kapek Algifenu3xdenne.V praci si vetsinou prvni-druhy den beru volno...☹Me rekli,ze mam cas do 25 jinak take vsechno ven☹

hanka60
30. bře 2015

@lijurena je to strašný, mě se taky hodně dělaly cysty, třeba i 8 cm velký. Zkusila jsem vše, léčitelé, pití bylinek ... a nic ☹ to je dobrý nápad 50 kapek algifenu, to musím zkusit, 20 kapek to mi nikdy nepomohlo, tak když to dostanu, tak jsem první 3 dny na 10 brufenech denně, ale už se mi zda, ze ani to nezabírá.
Tak mi minule doktorka vynadala, ze jich jim tolik a napsala mi cipky na bolest - tramal. Tak uvidím až to zkusím.

hanka60
30. bře 2015

@lijurena jsem hotova z toho, ze tu nemoc nikdo nezna a nikoho neznám, ze by to mel a jestli mi vůbec věří, ze mám takové bolesti. Vždy jsem byla léčena na Homolce.

hanka60
30. bře 2015

Musíme holky bojovat, držím palce a už se těším až budeme testovat 😉

lijurena
30. bře 2015

@hanka60 ja mam nizky tlak a v praci jsem jednou omdlela od bolesti....Zkus ze zacatku 35 kapek a pakbpomalu zvysovat...Ja pak nemuzu ani ridit a jsem fakt zfetla😀 A nrjlepsi je uz den predem si to dat.Cystu jsem mela nejvetsi v 19,primar rekl,ze byla jak tenisak...Endometrioza....nikdo o ni moc nemluvi a nektere ani nevedi,ze ji maji☹

apolla
31. bře 2015

já jsem měla cystu jen jednou v životě 8cm, bylo to po potratu a první ms, asi ještě nebyly hormony nějak srovnané, ale od té doby naštěstí nic. Holky, už jen týden a jdeme na to!!! 😎

lloupacek
autor
31. bře 2015

@apolla ja tady zhruba tyden a stimuluju. jupiii

apolla
31. bře 2015

@lloupacek no já půjdu příští úterý na to roztáhnutí čípku (soukromě říkám, že jdu na plastiku zevnitř, protože zvenčí jsem krásná dost 😀 😀 😀 ) tak se kamarádky vždycky smějí, znají moje komplexy z postavy, takže je jim jasné, jak to myslím. No a rovnou bychom měli začít stimulaci, tak snad to půjde jako po másle

lijurena
31. bře 2015

Holky mam nejake stresy ze zitrku...☹ Od pulnoci nejist,nepit....to je za trest☹ Tak se dnes budu ladovat cely den🙂
@apolla komplexy?A proc? Pokud nejsou psaychickeho puvodu neni potreba se nad tim trapit😉 Dej do popredi ti,co si na sobe cennis nejvic...To zamaskuje i mozna udajne nedostatky😉
Hlavne Ti drzim palce.....
@lloupacek To utece jak voda....:-*

lloupacek
autor
31. bře 2015

@apolla ha ha, komplexy? pockej jaky komplexy budes mit az budes tahat ten mega buben pred sebou :D to bude teprv maso. a po tom cipku jak dlouho odpocinek do dalsiho snazeni? to hned po tom muzes stimulovat jo?

apolla
31. bře 2015

@lloupacek no řekli mi, že to sice bolí, ale že to ničemu nebrání, jde jen o to ho roztáhnout, aby se pak mohli dostat dovnitř s tou trubičkou na zavedení embrya

apolla
31. bře 2015

jinak k těm komplexům: 163cm a 75kg...asi tak

lloupacek
autor
31. bře 2015

@apolla jdi se bodnout. 75 kilo jsem mela naposledy v prvni tride na zakladce 😀 😀 😀 😀
hod se do klidu, krev a mliko je vzdy krasnejsi nez vychrtlo 😀

me kdysi cipek vypalovali, to bolelo jak svine. ale dneska uz jsou jiny metody. me to delala doktorka bez jakyhokoli vybaveni, dusikem, a zaziva to palila, bylo to desny.

a tobe jeste nedelali IUI? ten katetr na zavedeni je fakt uzouckej, nemel by to byt problem....

annna79
31. bře 2015

Dávají vám po opu neschopenku automaticky? A na jak dlouho.

lijurena
31. bře 2015

@annna79 Ahoj,ja jdu zitra rano na punkci a mam neschopenku do 10.-teho....

lijurena
31. bře 2015

@annna79 Ty jdes zitra na UZ,ze?

annna79
31. bře 2015

@lijurena
Jj.do 10.4. nebo don10tt

apolla
31. bře 2015

@lloupacek IUI mi nedělali, ale nemohli se do mě dostat ani kyretou při potratu, která je sice o něco silnější, ale proč riskovat, že to nepůjde. Radši ať ho trošku roztáhnou, on se pak za čas stejně zase stáhne, ale nerada bych, abych přišla na transfer a oni mi nemohli zavést embryo, protože bych byla "uzavřená"

lijurena
31. bře 2015

@annna79 Do 10.4:-)

annna79
1. dub 2015

@lijurena
A pak?? Co když se zadaří?

annna79
1. dub 2015

@lijurena
Držím dnes palečky 🙂
Po tom centrotide mě začala svědit kůže pak pupínky a teď jsou nějaký slitý jako otok.Snad to zmizí.

lijurena
1. dub 2015

@annna79 Ahoj,poprosim o lehci praci....Jinak neschopenka.Ted jsem akorat po punkci,tak uvidim v jednu vysledky😉 A dekuji moc...Jsem jeste zblbla...Cekam na sestricku,aby mi poreferovala co jsem mluvila za nesmysly;-D

lloupacek
autor
1. dub 2015

@annna79 jéé nestraš mě s cetrotidem, me ceka taky a brzo 🙂 fuj.

lloupacek
autor
1. dub 2015

@lijurena no a jak se citis po OPU? povidej vypravej .... doufam, ze nic extra neboli a citis se dobre, krom toho zblbnuti po narkoze 🙂

apolla
1. dub 2015

@lijurena jsem zvědavá, jak ti to dopadlo

annna79
1. dub 2015

@lijurena
Jsem zvědavá tak nám to tady pak pěkně napiš 🙂

annna79
1. dub 2015

@lloupacek
Prý to centitide může způsobit mám ledovat nebo mazat fenistilem.teď už je to dobrý 🙂

lijurena
1. dub 2015

Takze zaver:4 folikuly z toho 0 oocytu ☹

Strana