První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely
čauves,
tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!
IVF čekatelka
Ano,take...mam vicero lozisek....Nemam ani jeden vejcovod,takze antikoncepce je zbytecna...Za to kazdou mrchu preziji diky Algifenu..50kapek a je to...Vetsinou si beru prvni nekdy i druhy den volno...To kolikrat je na smrt bolestive....
@lijurena je to strašný, mě se taky hodně dělaly cysty, třeba i 8 cm velký. Zkusila jsem vše, léčitelé, pití bylinek ... a nic ☹ to je dobrý nápad 50 kapek algifenu, to musím zkusit, 20 kapek to mi nikdy nepomohlo, tak když to dostanu, tak jsem první 3 dny na 10 brufenech denně, ale už se mi zda, ze ani to nezabírá.
Tak mi minule doktorka vynadala, ze jich jim tolik a napsala mi cipky na bolest - tramal. Tak uvidím až to zkusím.
Musíme holky bojovat, držím palce a už se těším až budeme testovat 😉
@hanka60 ja mam nizky tlak a v praci jsem jednou omdlela od bolesti....Zkus ze zacatku 35 kapek a pakbpomalu zvysovat...Ja pak nemuzu ani ridit a jsem fakt zfetla😀 A nrjlepsi je uz den predem si to dat.Cystu jsem mela nejvetsi v 19,primar rekl,ze byla jak tenisak...Endometrioza....nikdo o ni moc nemluvi a nektere ani nevedi,ze ji maji☹
já jsem měla cystu jen jednou v životě 8cm, bylo to po potratu a první ms, asi ještě nebyly hormony nějak srovnané, ale od té doby naštěstí nic. Holky, už jen týden a jdeme na to!!! 😎
@lloupacek no já půjdu příští úterý na to roztáhnutí čípku (soukromě říkám, že jdu na plastiku zevnitř, protože zvenčí jsem krásná dost 😀 😀 😀 ) tak se kamarádky vždycky smějí, znají moje komplexy z postavy, takže je jim jasné, jak to myslím. No a rovnou bychom měli začít stimulaci, tak snad to půjde jako po másle
Holky mam nejake stresy ze zitrku...☹ Od pulnoci nejist,nepit....to je za trest☹ Tak se dnes budu ladovat cely den🙂
@apolla komplexy?A proc? Pokud nejsou psaychickeho puvodu neni potreba se nad tim trapit😉 Dej do popredi ti,co si na sobe cennis nejvic...To zamaskuje i mozna udajne nedostatky😉
Hlavne Ti drzim palce.....
@lloupacek To utece jak voda....:-*
jinak k těm komplexům: 163cm a 75kg...asi tak
@apolla jdi se bodnout. 75 kilo jsem mela naposledy v prvni tride na zakladce 😀 😀 😀 😀
hod se do klidu, krev a mliko je vzdy krasnejsi nez vychrtlo 😀
me kdysi cipek vypalovali, to bolelo jak svine. ale dneska uz jsou jiny metody. me to delala doktorka bez jakyhokoli vybaveni, dusikem, a zaziva to palila, bylo to desny.
a tobe jeste nedelali IUI? ten katetr na zavedeni je fakt uzouckej, nemel by to byt problem....
Dávají vám po opu neschopenku automaticky? A na jak dlouho.
@lloupacek IUI mi nedělali, ale nemohli se do mě dostat ani kyretou při potratu, která je sice o něco silnější, ale proč riskovat, že to nepůjde. Radši ať ho trošku roztáhnou, on se pak za čas stejně zase stáhne, ale nerada bych, abych přišla na transfer a oni mi nemohli zavést embryo, protože bych byla "uzavřená"
Takze zaver:4 folikuly z toho 0 oocytu ☹

@lloupacek Prave naopak....Mam fobii z injekci a ted se mi docela zacina styskat po tom pichani..😀