icon

První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely

lloupacek
24. bře 2015

čauves,

tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!

IVF čekatelka

annna79
1. dub 2015

@lijurena
Jo a já nic moc v pátek jdu znova málo rostou.V pátek dostanu dalši gonal buď 450j za 4500kč nebo 900j za 8500kč pojišťovna už nehradí tyto dávky.Opu teda asi v úterý.Dáš si embryoglue ?

annna79
1. dub 2015

@lijurena
Co to znamená? Že nebylo žádné plné ? Děláš si srandu?

lloupacek
autor
1. dub 2015

@lijurena to není možný ☹

lloupacek
autor
1. dub 2015

@annna79 aha jsem rada ze vim na co se kdyztak pripravit. ja ted zeru ten norethisteron a svedi me po nem ruka u palce a furt se drbu, pritom tam nic neni videt.

hanka60
1. dub 2015

@lijurena To mě moc mrzí, jak je to možné, když byly všechny tak pěkně narostlý. Já byla dnes na ultrazvuku a mám tam 4 folikuly na levém vaječníku-19 mm a na pravém nic. A když vidím co se může stát, tak se hrozně bojím. Jdu v pátek na punkci.

hanka60
1. dub 2015

@annna79 Kolikátý den stimulace půjdeš na odběr ?

annna79
1. dub 2015

@hanka60
12Dc a11den stimulace.V pátek se uvidí a teď mám ješťě větší strach jak psala lijurena

hanka60
1. dub 2015

@annna79 To mi povídej ☹ tak to máš dobrý, to ti narostou. To já půjdu na odběr 17 den od poslední ms a 16 od začátku stimulace.

lijurena
1. dub 2015

@hanka60 Tak to mas stejne jako ja😉 Ale neboj,Tobe to vyjde:-*

lijurena
1. dub 2015

@lloupacek je☹

lijurena
1. dub 2015

@annna79 Ze se to pry obcas stava....Rekli,ze to mohlo byt spatne aplikovanym Pregnylem☹ Proste byli prazdne☹ Dalsi pokus az za tri mesice☹

lijurena
1. dub 2015

@annna79 Tak to cena☹ Embryoglue,nevim....je to docela fajn,zjistim cenu😉

annna79
1. dub 2015

@lijurena
To je mi hrozně moc líto.Mě by to položilo.Snad se mi to nestane.Já myslela, že alespoň jedno by mělo být.No mám teď pěkný strach.Zatím mám jen smůlu. ☹

lijurena
1. dub 2015

@annna79 Popravde,polozilo me to...Hodne...☹ Tak mam jeste 3 pokusy🙂 Nemej strach😉

apolla
1. dub 2015

@lijurena drž se...já už bych byla asi v blázinci, nedokážu si to vůbec představit, tolik trápení, peněz a nakonec...nic. Podruhé to musí vyjít!!!

lijurena
1. dub 2015

@apolla Nevim,mozna tam skoncim🙂 Jeste jsem to nevstrebala....Ted jsem sama doma jenom fenecky mi felaji spolecnost,tak nemuzu na to prestat myslet☹ Ze me to ceka jeste min. jednou☹

annna79
1. dub 2015

@lijurena
Ono nic jiného nezbyde než jít dál.Ale je to hrozný asi bych uronila slzu už v tom centru asi bych to neudržela.
Drž se.Vím jak se cítíš a přeji ať se ti to už nestane. ☹ ☹ ☹

lijurena
1. dub 2015

@annna79 Dekuji moc za podporu 🙂 Sice jsem se usmivala,ale pres slzy☹ No fuj koukam na Novu...Zena dobodala novorozene 😢

annna79
1. dub 2015

@lijurena
Taky jsem to četla.A říkám si jsou ženy co touží po miminku a pak slyší jak nějaká kr... zahodí nebo zabije miminko.Nechápu je.

lijurena
1. dub 2015

@annna79 Hrozny😢 Ja bych ji povesila na stozar a nechala bych ji tam....

hanka60
1. dub 2015

@lijurena Je to strašný, podruhé už to vyjde, vždycky jsem slyšela, že první pokus se bere jako zkušební, aby doktoři vyzkoušeli co a jak u někoho funguje. Mě to tedy říkali, když to poprvé nevyšlo.
Dnes jak jsem byla u doktora, tak mi právě o tom pregnylu říkal, když mi ho dával, že se musí fakt píchnout ve 21:00 a dobře, že bez toho by nebylo nic. Ale zase kde se muže stát chyba ?? Při špatném píchnutí ?? Nevím, ale když mi ho manžel dnes píchal, tak jsem byla úplně hotová. Bojím se, musím doufat.

lijurena
1. dub 2015

@hanka60 Fakt nevim,kde se da udelat chyba?!A verim tomu druhemu pokusu🙂 A ty jdes v patek na punkci?

hanka60
1. dub 2015

@lijurena jo jo, v pátek punkce, ale už to tak trochu všechno znám 😉 jdu po šesté. Ale tím jak jsem si řekla, že už nikdy více, je to můj poslední pokus, tak jsem trošku nervózní. Když se nepovede, tak mi jeden prďola co už mám doma stačí 😉 byl to zázrak, že ho vůbec máme.

lijurena
1. dub 2015

@hanka60 Sesta?A na ktery pokus se vam to pobedlo?To me by take stacilo jedno ditko:-* Nekde jsem cetla,ze je dobre brat nejake vitaminove doplnky,ale zkusim u pristiho procesu😉 A preji at Ti to vyjde...at mas dostatek vajicek,kdyz uz budou Velikonoce🙂))

apolla
2. dub 2015

@lijurena a do kterého centra chodis?

lloupacek
autor
2. dub 2015

@hanka60 drzim palce. 🙂!!! Vyjde to.

zuhra
2. dub 2015

Holky, muzu se přidat? Jsem nováček, 1. Ivf nás čeká v květnu. Ted teprve začali dělat vysetreni. Je mi 38, mam za sebou několik zamlklych. Doporučeno zkusit ivf s pgs

lijurena
2. dub 2015

@apolla Apolinar....

hanka60
2. dub 2015

@lijurena Ano teď jdu po šesté ☹
1 ivf - vloženo 1 emryo ( nic )
2 ivf - vložena 2 embrya ( 1 mimčo se chytlo - Honzík )
3 ivf - vloženo 1 emryo ( nic ) 1 bylo zamraženo
KET - nic
4 ivf - vloženo 1 emryo ( nic )
5 ivf - vloženo zase jen jedno a nic
6 ivf - teď podstupuji
Mám problém, že mám málo vajíček a je vždy jen jedno na vložení, je mnohem větší šance když vkládají 2, podstupuji to od mých 25 let.
S vitamínama nemám moc zkušenosti, beru vždy kys. listovou a piju kontryhel.

apolla
2. dub 2015

@hanka60 a nezjistil i,proč je tak malo vajíček?

Strana