První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely
čauves,
tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!
IVF čekatelka
Víte někdo když se nezadaří po IVF , kdy je MS?Jsem četla, že někdo testuje za 2-3 týdny až.A já bych od transferu měla dostat MS adi za 8-9 dní
Holky,zitra jdu na to kontrolu od pichani puregonu, chtela jsem se zeptat zkusenejsich, jak to probiha po prvni kontrole? Vetsinou se asi prodluzuje a pridava neco k pichani a na jak dlouho? Kdy jste meli od prvni kobrazek stimulace opu?
Když budeš mít už dostatečně velké a reaguješ dobře nemusíš nic přikupovat.Buď bude druhý ultr. Nebo tě obědnajína opu
Holky to čekání je děs, dnes jsem 6 den od transferu. Od 3 dne testuju a zatím nic. Jsem na tohle blázen, musím zkoušet furt, jinak bych se zbláznila 🙂
čau kůzlátka moje, tak vesele píchám 🙂 dneska poprvé gonal a luveris. zítra k tomu přidám ještě cetrák, at si strany na břiše nezávidí 🙂 tak píchnu aj doprostřed🙂 po injekcích jsem v pohodě, žádný nálady, ani návaly. cítím se v pohodě. Ve čtvrtek první UTZ, tak se uvidí jak rostou či nerostou.
Ahoj holky🙂 Tak za mesic a pul budu zadat o dalsi
cyklus🙂 Tak se nemuzu dockat...Jsem zvedava na vas kocicky😉Tak vam drzim palce a preji hodne stesti at vam brzy vyjdou // :-*
tak drahouškové, zítra 1 UTZ před OPU - jsem zvědavá jak rostou 🙂 dám vědět ...

ahoj holky, tak se jdu k Vám přidat. Od soboty píchám Puregon, dostala jsem 1800 IU a dneska začínám připichovat orgalutran. Včera byl první UTZ a napočítala 13-15 folíků, prý to vypadá dobře, tak uvidíme. V pondělí druhý UTZ a zřejmě středa, nebo čtvrtek opu. Při prvním IVF jsem měla jen gonal, takže tohle je pro mě nové. Všem Vám držím palce, ať se miminka co nejdříve podaří 😵 😵