icon

První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely

lloupacek
24. bře 2015

čauves,

tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!

IVF čekatelka

danielka82
30. dub 2015

@lloupacek Tak už jsem si to přečetla a držím moc palce, ať to u Tebe dobře dopadne 🙂 .Jinak za ty narkozy máš můj obdiv, ja to zažila 1x - sice celkem dobrý, ale mám z toho stejně takový divný pocit, jako že o sobě v tu chvíli nevíš a tak.... Ale 15 minut musím zvládnout. 🙂. Hezký den

lijurena
30. dub 2015

Zdravím Vás holky:-* Jsem netrpělivá a příští týden se objednávám na další cyklus...Snad to teď vyjde🙂 Chybí mi ty stavy po hormonech 😀

apolla
30. dub 2015

@lijurena určitě to vyjde, je plodný rok 2015!! Tak pojď do toho!

danielka82
4. kvě 2015

Ahoj holky, tak ja čekám každým dnem MS a začínám se stimulací. Mám smíšené pocity - na jednu stranu se těším, na druhou mám trochu obavy, jak to budu zvládat a aby vše dopadlo. Držím nám všem pěsti, a at je fakt ten rok 2015 plodný... 😉

danielka82
6. kvě 2015

Ahojky, tak dneska jsem dostala MS a od zítra začínám. Je tu někdo, kdo je na tom podobně? Pojďme se podpořit... 🙂

ivca2408
6. kvě 2015

@danielka82 Ahojky, ja MS v nedeli, zacals jsem v po, dneska tedy rano treti injekce😉

oldana
6. kvě 2015

Ahoj přidávám se k Vám, čekám na ms a začínám stimulovat Gonalem, čím stimulujete vy?

apolla
6. kvě 2015

Já jsem stimulovala puregonem

danielka82
7. kvě 2015

Ahojky, já budu stimulovat Menopurem a začínám dneska 😉.Tak snad se nám všem bude dařit. 🙂

verka5
7. kvě 2015

Ahoj holky, můžu se k vám přidat ? Čekám ted na ms a pak začínám s injekcemi Gonalu... snad to půjde vše dobře, mám z toho všeho už trochu nervy... 😒

lloupacek
autor
7. kvě 2015

@verka5 neni proc mit nervy. 🙂 je to fakt brnkacka. Uvidis ze po prvnim ci druhem dni budes uplne v klidku uz.
Musis se na to tesit ... A jak rika moje kamaradka: povidat si s tema injekcema. 🙂 prinesou ti stesti

verka5
7. kvě 2015

@lloupacek ahojky, děkuju za uklidnění....dívala sem se na tvůj profil a vidím, že jsi už zkušená....kolikrát si absolvovala stimulaci ? Já jsem úplný začátečník, když si teda odmyslím 2 × dárcovství vajíček....

lloupacek
autor
7. kvě 2015

@verka5 ted mam za sebou teprve prvni ivf se stimulaci. A slo to vazne v pohode.
Jestli znas darcovstvi se stimulaci tak tohle je to same. Klasicky jdes na odber oocytu a pak na transfer a ten je uplne v klidu. Bezbolestny zakrok. Kratky.

verka5
7. kvě 2015

@lloupacek jinak já mám také jen jeden vejcovod... a otěhotnět se snažím už skoro dva roky...

verka5
7. kvě 2015

@verka5 ano, pak sem si info o tobě přečetla lépe a pochopila, že si byla jen jednou na stimulaci... a ty už víš s jistotou, že to nevyšlo ?
Zbyly ti nejaký vajíčka na zamražení ?

verka5
7. kvě 2015

@lloupacek jeeee já jsem pitomá, poslala sem to sama sobě 😀 výše uvedený dotaz patřil samozřejmě tobě

verka5
7. kvě 2015

Jo a ještě sem holky chci něco napsat... slyšela jste některá to, že pití červeného vína dvě deci denně je dobrý na růst sliznice ? Zajímá me váš názor... přítel mi řekl, že je to uplna blbost

lloupacek
autor
7. kvě 2015

@verka5 tak to se snazime skoro stejne dlouho a obe jsme bez vejcovodu🙂
O cervenem vine si myslim ze to vliv nema ale zarove ti decka nebo dve denne neuskodi. Pry je dobry grepovy dzus 🙂 mam dva mrazacky. A proto chci jit v cervnu na ket 🙂
Tak snad to vyjde.

verka5
7. kvě 2015

@lloupacek a tebe nejprve zkoušeli stimulovat napr. Clostillbegytem ? Mě jo a pokaždý sem měla dominantní folikul na druhý straně 😒
Paráda, že máš dva mrazáčky ! Za zavedení těch se něco platí ?

lloupacek
autor
7. kvě 2015

@verka5 ne ne tam se neplati. Mozna nejaka min castka ale to uz nejde pres pojistovnu ten ket.
Clostik jsem brala pri IUI. A taky jsem 2x za sebou ovulovala na spatny strane. Coz u ivf nemusis resit. Ale popravde chytlo se to i kdyz jsem
Mela ovulku na spatny strane. Ten druhej vajecnik si to umi pretahnout. A u mne to tak bylo ale nakonec to nedopadlo ale hlavni je ze to jde

verka5
7. kvě 2015

@lloupacek takže ty už si byla těhotná ? Jojo vím o tom, že se ten druhý vejcovod umí přiklonit na druhou stranu, ale dr. mi říkal, že je to hrozna fikce.... 😒

kathla82
20. kvě 2015

čau holky, já jsem taky teď v květnu absolvovala první IVF. Musím říct, že mi z těch injekcí bylo ty poslední dny fakt na nic :-/ jehly prostě nesnesu od malička. Zatím jsme byli na odběrech a je z toho 13 kvalitních embryí, 8 jde na genetiku teď a 5 jsou pro strýčka příhodu 🙂 Musím kvůli té genetice čekat 1 cyklus a snad v červnu mi transferují prvního cvrčka 🙂 Tak ať se daří i vám 😎

oldana
20. kvě 2015

Ahoj holky, já teď stimulu gonalem, a musím říct že v pohodě, folikuly krásně rostou, dali mi k tomu včera navíc cetridote a v pátek dálší utz a v pondělí to vypadá na odběr. Snad je to už na dobré cestě za ty roky. 😎

danielka82
20. kvě 2015

@kathla82 Ahoj, já jsem byla taky v květnu na prvním IVF. Taky mi z těch injekcí bylo pak už zle, ne snad fyzicky, ale spíš psychicky. Včera jsem byla na ET. No a zítra mám volat, jak jsou na tom ostatní embrya a kolik se jich bude případně mrazit - včera jich bylo 8, tak snad vydrží. 🙂 No a teď už jen čekat. Snažím se být vklidu, ale člověk na to stejně pořád myslí a pozoruje se. Taky Ti přeji hodně štěstí. 🙂

danielka82
20. kvě 2015

@oldana Já jsem stimulovala Menopurem a taky celkem dobrý. Cítila jsem se dobře, u mě byl spíš problém - že hůř snáším píchání injekcí a ten Menopur byl v klasický stříkačce s jehlou. Jinak ale v pohodě, spíš po odběru, docela dost mě bolelo břicho, ale prakticky za 3-4 dny to odeznělo. Tak ať je to u Tebe v pohodě i dál. 🙂

lloupacek
autor
20. kvě 2015

@danielka82
@kathla82

Ahoj. Ja mela v dubnu prvni ivf. Nedopadlo. Nicmene ted v nedeli mne ceka ket dvou blastocyst.
Mne bylo zle jen z prvni injekce - to jsem byla sjeta🙂 jako po marihuane.
Ale ty ostatni v pohode. Pichala jsem v praci. Sel se mnou vzdy kolega (gay) a smali jsme se ze spolu pichame🙂 a byla to pravda. Inu on jen cumel a delal mi spolecnost.
Ale nic mi po nich nebylo.
Preji vam moc stesti!!!

oldana
20. kvě 2015

@danielka82 díky moc. odběr si zatím moc nepřipouštím, spíš se bojím samétné narkózy než zákroku. ale co by člověk pro ten šťastný konec neudělal 🙂 Taky přeji hodně štěstí.

lloupacek
autor
20. kvě 2015

@oldana neee neboj seeee. Neni ceho. Narkoza je uzasna. Pospinkas si. Ja bych sla hned za tebe!🙂
Ja ji absolutne zboznuju. 😅😀

danielka82
20. kvě 2015

@oldana lloupacek má pravdu, narkóza je celkem v pohodě. Taky jsem se bála, měla jsem z toho takový nepříjemný pocit, ale fakt dobrý, je to chvilka. Mě pak akorát bolelo cca 3 dny břicho, ale samozřejmě taky to nebyla žádná tragédie, dalo se to vydržet a postupně se to zlepšovalo.

oldana
20. kvě 2015

@danielka82
@lloupacek díky holky, věřím že to bude v pohodě.

Strana