Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@olousek35 Tak já třeba ani se Štelclem horm.profil nekonzulotovala..byla jsem tam minulý týden,ale jelikož dneska před IUI nic neříkal,tak soudím,že to bylo o.k. ..tak držím palušky 😉
Tak jsem tatkovi nakonec objednala PROfertil tak uvidíme,jeslti se ty mrchy vzpamatujou 😀 ale děsně se mu líbila odběrová místnost,tu by prej chtěl mít doma..takže klidně tam příště půjde zase....no je toto normální 😀 😝
@okcelok :děkuji za optání,zatím žádné příznaky,bolesti břicha občas,teď už ale moc né,nevolnosti žádné,vůbec si nepřipadám těhotná,kromě těch pár kileček navíc.No a ospalá jsem.A dneska v noci se mi někdo mstil,nemohla jsem usnout asi tak do dvou hodin.
Jinak všem přeji krásný den,u nás v Ostravě svítí sluníčko,tak snad to vydrží když mělo pršet. 🙂
Ahojky, v krátkosti vás zdravím, letím do práce 😉
@luckap123 : to jsi mě potěšila s tou místností, mm má z odběru vždycky stres, v minulém caru jsme vozili materiál z domova, protože ta místnost tam...no děs! 😝 1 m x 1 m............. vedro asi 40 stupňů, lítaly tam dvě mouchy a na videu Josefina Mutzenbacher z roku 1980 😀 😀 😀 Tak snad to v RF bude lepší 😀
Holky nějak nestíhám číst, ale jak jste tady psaly o lepidlu na embrya, to fakt jako něco takového existuje? 😕
@gabikri No tatka mi toho moc neřekl,ale tvářil se mooooc spokojeně 😀 právě,že jednou byl taky na odběru a tam byl jen hajzlík a umyvadlo a hned za zády recepce 😀
tady je prej kožená sedačka,dvd,časopisy,odhlučený dveře...a když je hotovo,strčí se zkumavka za okýnko,zazvoní se a odejde,takže ani žádný předávání setřičce ....stejně ty chlapi jsou na tom ve finále dobře narozdíl od nás 😝
@okcelok děkuju moc 😉 to je právě ono..tatka kouří,pije pivo,má sedavý zaměstnání,nervy,stres,řídí velkou firmu,jezdí motokros,a ovoci a zelenině moc nedá...ach jo..jenže to už ho moc nepředělám...ale je´mu se ten spermio asi takhle zhoršil za posledního půl roku..v březnu ho měl ještě tak nějak o.k. a vlastně máme i Natálku,ikdyž ta nám taky trvala..ale povedla se přirozeně...ono to nějak půjde..nám všem 😉
Ahoj holky, tak já dnes konzultaci zvládla a začátkem října jdeme na to. Léky jsem zkusila bez doplatku, kdyžtak v dalším pokusu dám lepší. Tak šup šup s těhu vlnou i k nám.
@dorra tak mě se teda nezeptali,jestli chci jít s manžou..sestra pro něj přišla a jen řekla tak pojdte pane P. ..no my počítali s tím,že tam půjdu taky...no ale nakonec byl tatka rád,že tam byl sám a prej se mu odtamtud nechtělo..takže nebyl z těch co chtějí zvonit co nejdřív 😀 😀 😀
Ahoj holky...tak vás po delší době všechny moc zdravím...tééééda, to snad ani nikdy nedočtu 😉 Nějak nestíhám, jsem pořád v práci nebo mám nějaké aktivity....Jinak teď stimuluju na další minimálku...v neděli jedu na kontrolní UZ, tak jsem zvědavá, jestli nějaké folíky rostou. Až budu mít chvilku, písnu víc a snad vás dočtu.
Všem přeju hodně štěstí...a držím palečky 😉
Ahoj holky, jsem v Reprofitu nová a stimuluju na minimálku. Už jsem prošla třema IVF na Obilňáku, takže se v problematice docela orientuju. Teď mě jen zarazilo, že mi v Reprofitu nedělali žádné předoperační vyšetření před OPU. Je to běžné nebo jen zapomněli?
Cau devcata, jsem tu taky nova. Dneska jsem nafasovala v Reprofitu krabice Puregonu a az to prijde, zacinam pichat. Tak bych se k vam rada pridala. Pa
Vítej mezi námi. Holky tu jsou moc fajn, určitě se ti tu bude líbit.
ahojky holky tak zdravim vsechny uz opet z Irska, vcera jsme se vratili snad i s mimiskem v brisku,cesta nebyla prilis dlouha 😉 jinak od pristiho tydne zacinam skolu,kurz na pc a podnikani a je to kazdy den tak me rejdeni a brouzdani po netu konci timto tydnem, no zmena uz byla treba, ten cely rocek jsem si s miuskou krasne uzila a ted bude hlidat tatinek a taky do jestlicek pujde na par dnu, to ji jen prospeje si myslim,ma deticky totiz hrozne rada 🙂 take tady neni zadna rodicovska dovolena tak ani na vyber moc nemam, budu se vzdelavat a jeste dostanu podporu 😵
zkravim okceloka,jak dopadl Ketik??? kdo ti ho delal a jak to dopadlo???
drzim palce 78 Marcele na zitrejsi ketik......

@olousek35 :zítra to z tebe všechno spadne,řeknou ti co a jak a pak už to bude pohodička.Ale je to naprosto normální,kdopak by se nebál. 😉 Hlavně je tady super si o tom popovídat,protože každý má nějakou zkušenost a ví o čem mluví,než aby jsi to rozebírala s někým,kdo o tom nemá ani páru.Takže se klidně na vše ptej.