Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@chiguita No vypadá to na Ket taky v září,ještě nevím jistě,měla sem teď dost vážné a nepříjemné potíže,měli semnou mudři co dělat,ale jsou to frajeři 😉 ,tak snad už bude dobře.......
Ten Tvůj cyklus nevím,tak ale pokud jsi nikdy problémy neměla,normální to asi nebude,však to radši prober s dr,ať máš jasno,můžeš do boje-vítězného 😉 !! Taky jsem dnes první DC 🙂
koukám že jsem se překlepla (červen 28 dní) ne 18 😉 , jinak slabší ms má celý život.
Tak to se třeba potkáme v RF.
tak dnesni kontrola ve 20 tydnu - mimco OK, ale me se zkracuje cipek a mam snizenou predni klenbu, takze ihned vystavena PN a prisny klidovy rezim, za 14 dni premereni
ahoj dievčatá, prosím vás, bola niektorá z vás na natíve bez narkózy pri OPU? Ak áno, budem veľmi rada, ak sa podelíte so skúsenosťou. Čaká ma to čoskoro v Reprofite a dali mi na výber, aby som sa sama rozhodla, či chcem ísť do tej celkovej narkózy alebo nie. Ďakujem!
@manita kolegyne z práce byla - nebyla tedy na nativu, ale v ramci vysetrovani neplodnosti při endometrioze ji delali punkci jednoho folikulu, který v danem cyklu dozral, aby zkontrolovali zda je ve folikulu vajicko (bohužel nebylo) tak predpokladam, ze je to stejne jako nativ - punkce jednoho folikulu a rikala ze to teda hodne bolelo ze priste by sla do narkozy - ale na druhou stranu ze to bylo rychly, takze vydrzet se to dalo, ale bolestivejsi to bylo vic nez cekala..... ale každý zas toleruje bolest jinak, sama zkušenost nemam
@manita já jsem byla naposledy na OPU při minimálce bez narkózy a vydržela jsem odsátí pěti folíků, ale byla to fuška, ke konci už jsem byla ve vzduchu a se zaťatýma rukama i nohama si přála, ať už je konec 😕 ale já na výběr neměla, přijeli jsme pozdě o dvě a půl hodiny kvůli hromadné bouračce na dálnici a anestezioložka už tam nebyla 😉 ale kdybych musela, vydržela bych to znovu, ovšem kdyby mi to nabízeli, tak děkuji, stačilo mi to jednou 😉
@olousek35 prave ještě ze jsou ty vedra - to me nuti lezet a nic nedělat 🙂 jinak bych se zbláznila a pevne verim ze za 14dni to bude lepsi 🙂 slíbila jsem tolika lidem na které jsem nemela cas ze s nima zajdu na kavicku, dortíček a proste si budu vycházky užívat v krasnem podzimnim slunicku venku 🙂
Dievčatá, ako je to u vás s Pregnylom? Na Slovensku mu vyskočila cena od 1. 8. z 5€ na 12€. Kupovali ste u vás v lekárni tento mesiac niektorá? Akú tam máte cenu? Pregnyl sa platí celý, takže je jedno, či sa to vyberie na recept na SK alebo v ČR, takže je to zaujímavé porovnať a zvážiť, či sa súčasne s návštevou Reprofitu nezastaviť aj vedľa v lekárni. Dík. 😉
@manita já byla pro recept na Pregnyl naposledy v červnu a doplácela jsem jen 30 Kč za recept (v ČR - pojištěna jsem u VZP), pro samoplátce jsem našla toto: http://www.sukl.cz/modules/medication/detail.ph...
@evulatko
@cermi77 ďakujem, ja som prekvapená, že vám niečo z Pregnylu 5000 uhrádzajú aj vaše poisťovne. U nás nič, platíme zaň celú sumu.Pred pár dňami bola plná suma okolo 5€ teraz dvakrát toľko, jednotne na celom Slovensku, od lekárne k lekárni sa to líši len pár centami. Myslela som, že aj vy platíte celú sumu a bola som zvedavá, koľko je to teda v ČR. Ale @evulatko, tá tvoja suma, to bude tiež asi len doplatok, že?

@ivcacig myslím, že to způsobilo náhlé vysazení hormonů, mě doktěor radil přestat postupně. Určitě zavolej svému gynekologovi a poraď se. Ále určo je všechno v pohodě