Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Ahojte ,ostala mi 1 intralipidová infuzia ,Fraxiparin 4 injekcie,Agolutín 2 injekcie,Estrimax,ak by ste niekto mal záujem
@gittynka Rychlíci nejsme, jen jsem si začala psát s holkama, co už prošly nebo procházejí tou úředničinou kolem adopce a pěstounství, a ty mě nabádají, ať smutnění teď odložím a co nejrychleji jednáme. Než projdeme těmi školeními a testováním, uběhne 1 rok. Teoreticky za 2 až 3 roky bychom se mohli dočkat. Jen jeden problém, někteří úředníci trvají na tom, že adoptovat dítě mohou jen manželé, kteří jsou spolu vzatí minimálně 2 roky. Prý je to důkaz pevnosti svazku, pěkná blbost.... S bývalým manželem jsme spolu byli skoro 7 let, z toho 5 let manželé a nestálo to za nic. A pak další věc, prý největší věkový rozdíl mezi rodičem a adoptovaným dítětem, může být max 40 let.... takže miminko nám nikdo asi nedá. No bude to boj.
Holky, tak už jsem venku. Narodil jsem se 10.2. s váhou 3530g a 50cm a jmenuji se Honzík................................ V neděli jsem měla silné poslíčky celý den. V noci jsem spala jako zabitá až do jedenácti odpoledne pondělního rána. V jednu hodinu jsem se rozhodla jít do krámu a prásk.....voda a už to jelo. Ve tři hodiny jsem byla na sále a v 16,20hod se narodil. Je to mazec po tolika letech, jsem z něj úplně hotová🙂
@ivcacig Gratuluji a přeji oběma hlavně zdravíčko. Míry máte téměř stejné jako malá. A určitě je stejně tak hodný. Užívej si malého a dávej nám průběžně vědět jak se vám daří. 😉
Jinak jak jsem byla u Milošů, tak jsem mluvila se čtyřma maminkama a z toho 3 byly z reprofitu. Takže Reprofit jedéééé. Zvládnete to, holky, všechny.
tak po sérii lehce pozitivních testů přichází opět zklamání.....dnešní dva testy jsou jak padlý sníh.... jedu na krev tak mi držte pěsti.... :(
Tak bohužel to nevyšlo... hCG téměř nula nula nic.... opět se neudrželo...... ☹ ☹ ☹
Ahoj holky, přidávám se k Vám, v CARu jsem sice ještě nebyli ale asi nás nemine. Chci se vás zeptat jak jste spokojeni s reprofitem? Na kolik Vás vyšlo IVF? Léky apod? Moc děkuju

@gittynka já měla podobnou hodnotu a mám Jen jednoho cvrčka, tak uvidis. Důležité je aby vše bylo v pořàdku a to ti moc přeji a posilam spoustu těhu bacilů