Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
ahoj holky, mám podstoupit hysteroskopii a chci se zeptat, jestli se za to něco platí? a jestli se v centru může platit kartou, mám si hned vyzvedávat léky na DL protokol...
ahoj holky, po dlouhé době všechny zdravím... Ráda bych chtěla poděkovat za podporu, kterou jsem našla tady v diskuzi a za dlouhodobé držení palců, pěstí a jiných částí těla @cermi77, @78marcela a @mikula77. S radostí mohu oznámit, že čekáme po 3 IVF, 6 transferech, z 11 embrya zdravou holčičku. Snad i nadále bude vývoj fyziologický a vše proběhne bez komplikací...Vy, které se snažíte, tak bojujte. I já byla na pokraji svých psychických sil, teď tu pláču radostí!
Tak holky můj jediný Plaváček ma 3 den 7 buňek a transfer je naplánováný na ponděli v 15.15 hrozně se bojím aby vydržel. Jinak OPU jsem měla ve středu a bohužel jen jedno jediný vajíčko 😝
Ahojte baby dlho som tu nebola,ale čítam vás 🙂 PO poslednom nevydarenom KETE sme si dali pauzu užívali leto a potom som zas bola služobne odcestovaná na 3 týždne v rumunsku 🙂 ešte máme jedno embryjko zmrazené od apríla a chcem sa spýtať,že či tam je nejaká šanca na úspech,ked bude zmrazené tak ldho,lebo na posledný KET sa chystáme až po sviatkoch 😒 kedže teraz cez zimu sa nám do Brna cestovať moc nechce a hlavne KET by vychádzal práveže až koncnom decembra kedže predtým ešte absolvujem pipelle biopsiu

@renisek ahoj moc to tady nefrčí 😝 tak chci jen napsat , že nevím.....podle mě složení je plus mínus stejné. Stejnak nikdy do předu nevíš co je to pravé ořechové 😅 To prostě nikdo neví..Puregon nebo Merional hlavně štěstíčko a na konec miminko 😀