Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@pt1981 ja byla u dr Kneslove. Me prijde dost takova chladna a odtahovacna.. takova neosobni nevim jak to napsat.. Prisla sem si u ni jak kdybych vyjednavala koupi auta a ne ivf tak za me asi tak. Je fakt ze sem mimo cr takze sem u ni byla fakt jednou na pul hodinove konzultaci a pak uz sem vzdy sla k nekomu jinymu
Ted s ni vse resim po emailech.
@lenka27 taky jsem si říkala, proc nereknou, odkud pary jsou, jak na to prisli, jak jspu deti velke..
Ale asi bych se nebala..jedna z nejvetsich klinik, chyba se stat muze vzdy, viz zamena deti v porodnici pred par lety..
Alca neni.podobna ani.na.jednoho z nas. Ale stejně bych ji nedala.
prosím o info, pokud vychází utz, opu apod na víkend, normálně vše proběhne? jsou v centru i tyto dny?
Ahojky, kto podstupil OPU bez anestezie. Je to bolestivé alebo neprijemné? Mam jeden folikul a odporucaju mi bez anestez. 😰 a navyse to bude piatok 13. 😬
@yasminne Záleží, jaký máš práh bolesti - já se nechala přispat i při 2 folikulech. 🙂 Je to otázka tak 10-ti minut. Nechápu, proč ti nechtějí dát anestezii (pokud teda nemáš nějaké zdravotní problémy).
Ke kauze těch zaměněných embryí - já teda od začátku říkám, že malá není podobná nikomu z rodičů a prarodičů (narozdíl od staršího, kterej je z Obilňáku) a že kdoví, co nám tam namíchali. To samozřejměm ze srandy. Ale myslím si, že by se k tomu měl RF postavit čelem a minimálně vydat nějaký prohlášení pro stávající i minulý klienty. A já osobně bych uvítala i nabídku vyšetření DNA. Ani na jejich webu není ani zmínka, jakoby se nechumelilo...
@soleilll ahoj tak som sla na opu jedneho folikulu nakoniec bez anestezie a teda pre mna to bol celkovo horor. Sestricka bola sice milá a povzbudila ma, ze sa nemam toho bat, ale ked uz k tomu doslo a doktor mal pichnut, tak mu to neslo a pichol ma 4x bolelo to až som kricala aj slzy vyleteli a sestricka mi musela tlacit na brucho. No a nakoniec ma dorazila sprava, ze folikul bol prazdny 😞 a potom som šla este za to zaplatit na uctaren. Ufff pre mna teda do buducna aj ked len jeden folikul, tak jedine s anesteziou. Jedine, co bolo na tom fajn, ze som mohla odist domov hned.
@yasminne taky jsem byla dvakrát na odběru jednoho foliklu bez narkózy a jednou tam taky nebylo vajíčko. Ale příště Vám už to určitě vyjde. My jsme se taky nakonec dočkali. A stálo to za to🙂 Držím palce! :-*
@yasminne taky jsem byla před týdnem na punkci 6 folikulu bez anestezie. Nejvíc me bolelo že mi nemohla napichnout ten jeden folikul a sestřička mi tlačila take dost na bricho. Minule v jiném caru mi dělali 8 folikulu a nebylo to tak bolestive jako tentokrát. Stejně bych šla příště opět bez uspání je to rychlé a šla jsem hned domu. Z 6 folikulu jsem měla 3 vajicka ktera vydržela do prodloužené kulivace to jedno se 5 den přestalo vyvíjet a dvě mám u sebe a teď čekám na tt nejhorší čas který nemam ráda to čekání je tak dlouhé.....
Přeji ti ať se příště zadari. Já už mám 6 ivf za sebou tak snad už to bude to poslední. ☺
@handous1 hodně štěstí! :-*
@jezevcikova děkuji. Už jsem pěkně nervózní. Vím ale že // čárky na testiku zdaleka nic neznamenají. Loni jsem byla dvakrát těhotná ale bohužel to skončilo vždy revizní.
AHojte, nema niekto z vas emailovu addresu na Mudr. Vrana? dakujem
@sussah Ahoj, mail je tomas.vrana@reprofit.cz 🙂
@handous1 ale to, že se ti daří otěhotnět, je dobré znamení. Doktoři mi to vždycky říkali. Teď už to určitě vyjde. Já měla z asi osmi pokusů dvě čárky až teď naposledy 😉. Před tím nikdy. Držím palce!
Baby ide ma porazit. Mam problem so zvysenym prolaktinom. Uz som brala aj tabletky aj Vitex a je to este vyssie. Teraz mam 48. Endokrinologicka mi odporucila to preliecit este pred IVF. Musim zrusit aj cestu do Brna...Nema niekto podobny problem?
@jezevcikova na tvůj příběh si pamatuji. To že dokážu otěhotnět to vím mám už jednoho kluka. Problém je už v kvalitě ocytu proto ty potraty. Teď 6 pokus opět nevyšel měla jsem 2 blasty a bohužel to nic nepomohlo. Zkusíme ještě jeden možná dva pokusy a pak stačí.
Děkuji za podporu. Máš krásného chlapečka😉
Ahoj holky. V RF jsme s manzelem podstoupili nase geneticke vysetreni z krve a zjistili mi 8 % mozaiku monozomie a trombofilni stav
MTHFR:C677T a jeste nejaky dalsi mutace. Setkali jste se s tim, prosim, nektera?? Mudr. nemel moc casu na vysvetleni a ja mela uprimne cerno pred ocima. Ve zprave napsany, ze je velmi doporuceno pri pristim IVF udelat PGS embrijek. Je tam napsany, ze hrozi ve vetsi mire vyvojove vady. Ted v patek jdeme na KET a embrijko neni vysetrene a ja mam strasny strach, ze neni v poradku 😢. Dr. rikal, ze to neni nejaka obrovksa tragedie s tema hodnotama, ale znate to. Nejde nam otehotnet 6 let. Celou dobu ziju v tom, ze to je kvuli muzove spatnemu spermiu a ted toto. dekuju moc za reakce

@lenka27 ja ne, uz jsem se divala...