Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Majdi a tobě veliká gratulace k pozitivnímu testíku!!!! 🙂
Berus neboj tobě to taky vyjde!mě bolí břicho snad od prvního dne,asi je to dobrý znamení 😉
Myslíš,kdyby mě bolelo jen trochu,tak jak dnes přes den,tak to beru,ale večer je to festová bolest.No ale pryč s negativními myšlenkami.Ještě není všem dnům konec a nakonec to snad vyjde 🙂
A Majdi kdy jdeš na krev a jsi po IVF?
ahoj vespolek..
ja ted resim jestli nereknu Machačovi že chci IVF..pač ty 3000 mesicne nas asi brzo zrujnujou a nic z toho že:/((
tak uvidim co mi na to rekne://
majdi tichá gratulka.-))
Verčo držím palce..ony se ty // objeví někdy i pozdeji..až test pekne uschne 🙂
mici: už mám koupený test i na zítra, tak budu znovu testovat, je to šílené dobrodružství, skoro jak hon za pokladem 😀
majdi: a na krev nejdeš?
Asmeen a zítra jsi kolikátý den?
zítra 27DC a 12den po ET.
Tak to by tam už ty dálnise měly být,NE!!!!!
A pokud né, tak budu testovat tak dlouho, dokud nedorazí mrcha 😀 . Né, pokud mrcha nedorazí, tak jdu v pátek na krev. Uvidíme. Pro dnešek končím a jdu koukat na telku. Stejně mě koník dnes nějak zlobí a nechce fachčit pořádně.
Tak na zítra tfuj tfuj
Verčo,ty jsi teda testovatelka 😀 tak hlavně,ať tam ty dálnice jsou jak vyšitý !
Dobré ráno, tak dálnice se nekonají. Pouze jedna čárečka, jinak test sněhobílý. Ale nic nevzdávám, pokud to nedopadne, tak si pojedeme hned pro naši zmrzlinku, pokud se teda rozmrazí. 😉
pěkné ránko asmenko a samozdřejmě všechny ostatní!
moc mě to mrzí kočko,ale je dobře že to nezvládáš a máš ještě sněhurku v mražáčku a ta bude ta bojovnice!
moc ti to přeju
sukup: chce to brát pozitivně, nebudu se kvůli tomu věšet. Nedá se nic dělat. V únoru bubu mít 30 let, tak si říkám, že mám ještě relativně čas to řešit a určitě se jednou zadaří.
Verco kurnik to je pech!!! no třeba máte osudného toho sněhuláčka 😵 Pro toho byste si teda jeli hnedka v dalším cyklu???...
tento měsíc je nějak na prd..nic nám nevychází co?:(((
berusko..snad tu smulu prekonas aspon ty .-)
...ja zase zacla myslet jestli se na to nevykaslu..po vcerejsku v Brna s malou kdy jsme na ni byly dva dospeli a nejka jsme nestihali 😅 😅 😅 hlavne uz zacina byt to že kouka po hrackach a hrách a jen tak se obalamutit nedá...loni se jeste nakupovalo v klidku a pohode ..jen koukala z košíku 😔
mici: co si dělala v Brně? A asi nám to je souzené, půjdeme do toho zase příští cyklus znovu? Musíme se podporovat. Já si pojedu pro zmrzlinku hned další cyklus a pokud se nezadaří, tak jdu hned do další minimálky.
Já jsem zvažovala jestli klasické IVF nebo minimálku a pro mě je lepší minimálka. Je to pohodlnější pár dní si zobneš clostil, dva dny připíchneš do břicha fostimon malou jehličkou (takže to vůbec nebolí), a pak už jedeš jenom na OPU, párkrát si zavoláš jak broučci krásně rostou a ET a pak už jen stresuješ, jestli budou na testu // Ale ony jednou budou.
Včera jsem s manželem právě probírala, že z té minimálky jsem na tom líp než po mém prvním IVF, kdy jsem neměla žádnou zmrzlinku. Teď mám pořád naději, když mě tam čeká krásná blastocysta. Přitom v době ET byla jedna z nejmenších a jak potom krásně dorostla. Tak možná ta bude ta pravá.
Přeji pěkný den všem, za pět minut nám v práci odpojí net, tak na vás kouknu až z domu. Pá 😉
Já jsem taky nalomená na minimálku. Ale až za pár měsíců cvičení Mojžíšky. Zmrzliny jsme bohužel nikdy neměli☹ Tak jsem zvědavá, co Machač navrhne. Jdem k němu myslím 11.11.
Asmee, chtěla jsem se zeptat, u té minimálky odsávají folíky při narkoze nebo ne? Jsem četla že ne a docela se bojím, že to bude svinská bolest. Tak jak to prosím je?
Asmee, ještě mě zarazila jedna věc, kterous napsala. Tobě dělali u minimálky prodlouženou kultivaci (psalas o blastocystě)? Jsem zas kdesi četla, že tím, že je u minimálky míň foliků a následně embryí, nedělává se prodloužená kultivace. A pokud ti ji teda dělali, na kolik potom taková minimálka s PK vyjde?
dobré poledne ,i mě by to zajímalo asmenko na co se ptá =katapola
katapola a capenka - nejsem sice asmen (má vyplej net v práci,takže se ozve až z domu),ale ta cena minimálky je - 10tis standartní cena + ICSI(podle počtu vajíček)=každé vajíčko 1000 Kč + léky,kterýma budete stimulovat+ PK(a to nevím přesně jestli 4tis nebo 2tis.)-nemůžu ten jejich ceník na webu najít. nicméně,oni tam řeší vše indivindi,takže je možné,že vám třeba nebudou ani prodlouženku počítat.
a OPU je v kratinké narkoze. za živa by snad nikoho nepíchali. minimálka je to samé jako klasické IVF,akorát s miminem léků.jinak je postup zcela stejný.nicméně,v Reprofitu je to profi přístup a v tom je největší rozdíl oproti jinýmCAR - dle mého názoru. snad jsem trochu pomohla
Teddy dík. Finančně to teda bude pálka, 10.000+ ICSI dejme tomu 4000 + léky + PK 6000 (tolik jsme platili u IVF teď na konci srpna). Bude to tedy mnohem dražší než IVF přes pojiš´tovnu, ale zas mnohem levnější než IVF bez pojišťovny. A ta PK asi nebude vždy, jen když je embryí dostatek. No aspoň nebudu mít roupy zkusit minimálku co nejdřív, protože musíme našetřit 😖
Za tu kratinkou narkozu bych byla teda moc ráda, sice ženská vydrží dost bolesti, ale proč si přidávat bolest, když to jde jinak, že jo.
Ahoj katapolo, my jsme v září absolvovali minimálku a ta nás vyšla celkem na 13300,- (10.000 + 2000,- ICSI a 1300 doplatek za léky), měli jsme 2 vajíčka a za prodlouženou kultivaci jsme nic neplatili. My už máme všechny pokusy vyčerpané a ta minimálka nás dokonce vyšla ze všech pokusů, které máme za s sebou nejlevněji. No a dokonce se nám to vyšlo, i když nám zbylo nakonec pouze jedno embryjko. Držím pěstičky, ať ti to příště vyjde. 🙂
Tak jsem po kontrole, děti jsou dle UTZ o 6dní větší, melou sebou o 106, Tomášek má omotanou pupeční šňůru kolem krku-prý se tím nemám znepokojovat-no to se tomu doktorovi řekne. Čekala jsem od 8hodin do 10,30-hrůůůůza, málem jsem omdlela, měla jsem svetr a bylo mi horko.
Lenko, tak to je supr zpráva!!!
Ahoj holky,
s tou minimálkou už to tu holky napsaly. Asmee myslím psala tehdy že je to vyšlo cca kolem 15.000,- ...což je v porovnání s klasickým ivf super. My máme už taky večerpané všechny cykly a ve Fertimedu nám řekli, že další pokus by nás vyšel na cca 60.000,- + léky 😖 . Takže volba byla jasná, na tohle bychom neměli nebo měli max. jednou a tak můžem minimálku zkusit víckrát.
Dneska mě dost tlačí bříško, doufám, že vajucha do zítřka vydrží
Zuzi, s tím čekáním u dr. je to děs, přímo to nesnáším 🙄
A kluci budou určitě v pořádku, to špatné už jste si vybrali 😉
Ahojky hokky.Teda tady to je napínavé s tím testováním. 😀 Berus a Asmen držíme pořád palečky.Mici jo,jo to jsou děti. 😀 Nás dnes děsně trápějí prdíky tak se řve a řve 😝 Ted je teda chvilku klid a spí dokud ho zase neprobudí bříško.A to máme i kapky 😝 Zuzi náš Tom měl taky šnůru kolem krku dvkrát omotanou při porodu.Porodní as .říkala hledmě na borce a rovnou dvakrát. 😀 Teddy tobě ty týdny taky pěkně naskakujou. 😀 😀 Už se určitě nemůžeš dočkat,co?

Ahoj holky,asmeen tobě to testování nedá,že?No mě zase včera večer bolelo bříško a přes den se to už dalo.k tomu mi bylo ještě špatně,ale to spíš připisuji k nervozitě z toho,že mě bolí bříško a že nám to asi zase nevyšlo.
Jináč já měla také poprvé u clos.cystu a sama se vstřebala a teď musím zaťukat 3x nic.