Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
teddy: ten srazík můžeme spáchat klidně ve čtvrtek, já v práci končím ve 14:30, a dělám kousek od Futura, tak můžeme klidně tam a jestli chcete dříve, tak si můžu vzít klidně náhradní volno, ale nejdřív tak od 12:00 😉
Ahojte holky, tak já dneska byla na kontrole jak rostou foliky a všechno jde jak má. Je jich dost, takže čekám dobrou úrodu 😀 Doktor byl naprosto bezvadný, pohodář, všechno prý dopadne skvěle, no mám bezva pocit, že jsem opravdu ve správných rukou 🙂
Takže OPU mě čeká v neděli 1.11. ráno, uf už aby to bylo!
smeen, kdy jsi platila účty, až po OPU nebo u ET? Jak to tam vlastně funguje, já se zapomněla zeptat 🙂
Mám jenom minimálku, doteď jsem baštila jen Clostík. Teď ještě budou dvě injekce, brrr a Pregnyl samozřejmě. Takže jsem sama překvapená.
já už jsem si nachystala na zítra košulku a papuče...ale nemám košulku s žirafkou, mám jen s ovečkou 😀... má holt trochu kratší krk než žirafa, ale to snad nevadí 😅
daisy, injekce jsou v poho, když se ten fostimon píchá do bříška je to brnkačka... dřív mi ho píchali do zadku a to celkem bolelo....měla jsem teď 3 fostimony a pregnyl
juvik: to určitě nevadí, hlavně že nebudeš nahá 😀 Budu na zítra držet pěstičky.
dais: platila jsem až po ET. 😉 vše i léky.
Ahoj holky,zírám kolik toho stihnete napsat za tu chvíli co tu nejsem!
asmeen to je škoda že to nevyšlo a nezkoušela jsi dva testy?Já co jsem dostala od nich tak byl nějaký špatný.
já zatím zkoušela jen mamatest a nějaký noname z lékárny. Ten jejich mám schovaný na čtvrtek.
holky díky za držení palců 😉
majdo, asi jsem to nějak přehlídla...tobě se zadařilo ivf nebo čekáš na výsledek?
a ty máš testovat správně až ve čtvrtek?To se do té doby určo ještě změní!
já jsem dnes zažila úžasnou noc,vůbec jsem nespala jak mě bolela hlava a celej den je mi špatně jako blázen!Jinak na UZV jdu za týden
Majdi, tebe jsme přehlídla, tak gratuluju! a ta bolest hlavy může být opravdu první příznak 🙂
o krvi nic nepsal jen že mám přijít za 10dní na UZV.Tak nevím jestli mám jít si sama na krev?ty půjdeš?
majdi: a jak ti psal? Ty si psala machačovi na email, že máš pozitivní test? Já jestli nedostanu do pátku mrchu, tak si v pátek skočím na krev.
Asme, tak oproti mému ivf v Reprofitu je tvoje minimálka dražší, platili jsme 14000, při opu 13 foliků. No ale jestli by to mělo mít konečně kladný výsledek, půjdem do toho. Záleží na Machačovi.
katap: a měli jste i ISCI a prodlouženou kultivaci? Já pokud se nezadaří, tak budu chtít na jaře asi klasické IVF.
katap: vidíš a mně se ta minimálka zdá za babku, když ve Fertimedu mě jenom IVF stálo 26.000,-
kolik si platila v Reprofitu za léky a čím si stimulovala?
mě taky přijde ta minimálka levnější, v Ostravě jsem doplácela min. 20.000 a víc a ve Fertimedu jsem při posledním pokusu dala i s léky taky kolem 19.000,-

ahoj holky, hlásím se po příchodu z práce.
Tak co se týká té minimálky, OPU byla v narkóze a protože jsem si nechávala třetí den po OPU zavádět dvě embryjka a jedno nám ještě zůstalo, tak to nechali dál kultivovat a jak bylo blastocysta, tak ho zamrazili a nám domů přišel akorát papír, že máme jednoho mražáčka a máme za něj uhradit na účet 4.000,-
Podle mých zkušeností vyjde minimálka levněji a mám z toho stejně embryjek jak u normálního IVF. Nikdy jsem jich moc neměla. Celé nás to i se zmražením stálo 18.160,-Kč a já za klasické IVF hrazené pojišťovnou u Fertimedu platila vždy kolem 26.000,- takže teď to bylo ohodně levnější a myslím, že dokonce kvalitnější embryjka.