Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
Haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Holky dík, tak snad to bude dobré, potom co si včera Steph. prožila, tak mě trochu přejel mráz po zádech, snad mě nic špatného nepotká. je to hrozné, místo, aby se člověk těšil, tak je pořád ve stresu. Snad tam Steph. jednoho budulínka bude mít.
Juvi, s manželem spočněte na horách, dejte se zdravotně dokupy a na březen se těšte.
Juvi, s manželem spočněte na horách, dejte se zdravotně dokupy a na březen se těšte.
zuzi - nebooooj - už nebudůůůůůůůůůůů 😉 hele a kdy Ti vlastně končí ta škola??Ty věčný studente :-N
Stephi a byla jsi dneska na té KO??No a co Ti dělali - udělali teda ULZ??.....no já byla na fifejdách na to HCG....ale o fakultce nevím...ale vydrž - MOnča Ti pisne určitě co a jak - vyzná se.... 😉 a Ty teda odpočívej a drž se!! Myslím na Tebe......
Stephi a byla jsi dneska na té KO??No a co Ti dělali - udělali teda ULZ??.....no já byla na fifejdách na to HCG....ale o fakultce nevím...ale vydrž - MOnča Ti pisne určitě co a jak - vyzná se.... 😉 a Ty teda odpočívej a drž se!! Myslím na Tebe......
Iri to je krásná fazolka 🙂
A ty Stephi neboj,taky máš určitě alespoň jednu takovou fazolku.Hlavně klid
A ty Stephi neboj,taky máš určitě alespoň jednu takovou fazolku.Hlavně klid
ahoj holky koník mi nějak opět blbe.
Iri moc veliká gratulka!
stephi brouček je určitě u tebe neboj tak ted hlavně jen ležet a odpočívat!
asmenko mě mrcha určitě dorazí mě se přirozeně nezadaří když nemám vejcovody,to by mě musel osvětit duch svatý a o tom pochybuju 😉 hold Machač se musí snažít 😃
Iri moc veliká gratulka!
stephi brouček je určitě u tebe neboj tak ted hlavně jen ležet a odpočívat!
asmenko mě mrcha určitě dorazí mě se přirozeně nezadaří když nemám vejcovody,to by mě musel osvětit duch svatý a o tom pochybuju 😉 hold Machač se musí snažít 😃
Stephi,jako samoplátce můžeš na polikliniku v Porubě-ale výsledky jsou nějak pozděj-co říkaly holčiny,co tam byly.ale kde přesně na poliklinice,netuším-to by sis to musela obvolat.jestli jsi pojízdá,skokni na Fifky,tam máš výsledek do hodiny.buď si na něj počkáš v bufetu u kafča a vezmeš si ho vytisknutý s sebou a nebo si brnkneš.stojí to asi cca 140Kč.na lačno být nemusíš,takže jak se vychrníš,tak zajdeš,bodnou tě a je to.
mám tu koš prádla-kdo se přidá k hromadnýmu žehlení?? jdu na to,ať udělám aspoň něco než se Vojtík probudí a bude koupando.
mám tu koš prádla-kdo se přidá k hromadnýmu žehlení?? jdu na to,ať udělám aspoň něco než se Vojtík probudí a bude koupando.
steph: a to jsi jela z Ostravy až do Brna na kontrolu? Nemohla jsi zajít tady někde ke gynekologovi? To cestování není taky moc dobré, ne?
tedd: já bych se přidala k hromadnému žehlení, ale jsem strašně líná, tak na to kašlu 😃
sukub: tak po MS do toho teda půjdeme a nastimulujeme si dvojčátka, ju 😉 ?
tedd: já bych se přidala k hromadnému žehlení, ale jsem strašně líná, tak na to kašlu 😃
sukub: tak po MS do toho teda půjdeme a nastimulujeme si dvojčátka, ju 😉 ?
Začni psát odpověď...

Odešli
Nevíte jak je na tom steph??????