Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Za chvili jedu do práce a žádné zprávy co Certi tak nic dovím se to až odpoledne.Jinak přeji krásný den všem tak pa.pa 🙂
Doufám že čerti už má malé čerťátko u sebe, jen my o tom zatím nevíme 😵
Tak jsem hned letěla nakouknout, jestli jsou nějaké zprávičky od certi, ale zatím nic, tak doufám, že je vše o.k. Jen to tady ještě není napsané.
beruš, ty jdeš k rehabce dneska??? Mi psala sms, že mám volat v pondělí večer, tak jsem si myslela, že se teprve večer vrací z dovolené.
aa ještě niiccc..no bude hodně unavena..celkem se to vleklo :/(( snad už to mají teda za sebou 😔
jj kat dneska na čtyři,tak doufám,že tam bude 🙂 Ale možná ti to říkala,protože bude mít plno,přede mnou říkala,že učí a pak má určitě ještě někoho.
Dobré ranko,
😕 😕 😕 😕 😕 ...snad už to má za sebou a nechtěla jsen v noci teddy budit smskou...
Dobré ránko holky,
vidím, že jsme všechny hned letěly nakukovat... a žádné zprávy...snad jsou v pořádku a už spolu 😵
holky,furt níííc. kurnik,to je čudný!peta by psala i v noci.takže se bud ještě trápí a nebo je po narkoze a nebo je tak vyřízená,že nemá sílu psát. mobil i notas jsem měla u sebe celou noc,abych mohla dát vědět. je ve stejné porodnici jak jsem byla já.porodní sál super,šestinedělí o ničem,tak snad tam nechňapne psych.krizi
Hlavně, aby byli v pořádku...asi si vytrpěla chuděra 😒
ja jsem to vcera po 9 uz zalomila, ale koukam dneska a od Certi tu zadna zprava neni. ach jo. tak treba jeste opéravdu spi.
Holky, taky u vás zase tak sněží 😖 ...mě už je z toho nanic 😠 Slíbila jsem mamči, že za ní dneska dojedu, hlídá malou od bráchy, tak že ji pomůžu...ale v tomhle počasí to asi vzdávám...když si představím jízdu busem...by mi popraskaly moje pracně vypěstované vajca 😅
juvik a ty jedeš na opo zítra, že?
Stephi, jj zítra
furt nííííícccccccc ☹
Ahojte.Baby vedeli by ste mi povedat kolko vyjde v reprofite PiGD ako samoplatca?Lebo to nemaju v cenniku.Dakujem
Nakukuju a vidím, že stále žádné zprávy 😖
Aanetto, to opravdu nevím. Ale zkus napsat dotaz na jejich mail, určitě ti odpoví. 😉
Skusim.Dakujem juvik 🙂
juvíku, držím na zítra palečky 🙂
Aanet, není zač 😉
Peci, moc děkuju 😵
To só nervy. To už musí být!!! Asi chyba spojení, jinak to nevidím. 😢
zuzi, ty jsi z Olomouce?
Ahojda holky,
jdu vás po dlouhé době pozdravit a kouknout,co je tu nového.Hlavně jsem byla zvědavá,jestli už Peťka má mimiško u sebe a teď koukám a nevím,co říct..snad jen,že doufám,že je vše v pořádku 😔 .
MOC na Tebe myslím,Peti!!!
Zuzi,moc gratuluju ke krásným klukům 😵 😵 ,jsou úžasní!!!!
Jinak taky obr gratulace novým těhulkám, a těm co je teprve všechno čeká,tak pevný nervy a hodně štěstí!!!!
Já jsem nakonec k Machačovi nešla..jsem si to rozmyslela a raději nastoupila do práce 😉 ...třeba ho ani potřebovat nebudu a půjde to samo..no uvidíme,necháme se překvapit 😉 ..
Moňouchu,oprav si název alba prosím tě...Už máte Vojtíška a ne jakysiho Theofila 😠 😠 😀 ..za takovy jméno by ti možná pěkně poděkoval 😀 😀 😀 (pro ostatní vysv.-Monča si myslí,že Vojtíškovi vybrali špatny jméno,že se mu nebude líbit a že jim za něho poděkuje,až bude velkej) 😀 .
tak jdu něco pracovat...
Krejcu-nazdáááár, kde furt trajdáš, že ti unikají zdejší novinky 😀
Peci-jasan z Olomouce. 😀 U vás bude asi dneska dortík, že? 🙂
to víš 😀 😀 😀 ...se flákám na zadku v práci 😀 .Co kluci?Jsou hodní?
Kluci jsou ukázkoví a zlatí,vůbec nevím, že je mám, snesla bych i 10dalších, bo se nějak nudím. 😀
😀 😀 nudíš???..já mám teda taky moc hodny dítě,ale že bych se nudila,to nééé 😀
Kruci,jsem nervózní z toho,že nevím,co Peťa 😒 ...
jj-nudím, furt čekám řev, zlobení a nic. 😀
to jsou kšandy 😖
zuzi-jak to myslíš s tím dortíkem?

Tak mě napadlo, snad nebude čerti blbé psát takhle pozdě 😠 ... aby třeba nečekala s napsáním zprávy až na ráno 😨 ... asi si dám noťas k posteli a při každém otočení budu nakukovat jestli úúúž 😀