Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
Haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

•
19. črc 2010Míši díky, máš pravdu, budeme bojovat spolu 😉 . Kdy ti přišla MS po té IVF?
0
@jitulik24 Jituli v pondeli 14 dni po transferu jsem mela testovat a MS prisla ve středu :-|
@sukubka Zítra jedu do Olomouce na krev, ale stejně bude negativní 😞 . Snad už další pokus vyjde. Jsem zvědavá jestli budu zítra moct na chvíli s Machačem pokecat, potřebovala bych se ho zeptat na pár věcí.
Nevíte jestli mě sestřičky k němu pustí, když nebudu objednaná?
@rencav byla jsem jen na minimálce, takže od MS budu stimulovat na další.
Nevíte jestli mě sestřičky k němu pustí, když nebudu objednaná?
@rencav byla jsem jen na minimálce, takže od MS budu stimulovat na další.
Ahoj holky, tak jsem byla dnes v Olomouci na krvi, zítra v 15 hod budou výsledky :-S . Sestřička mi dala její osobní číslo, kdybych se tam nemohla dovolat, protože prý bude hrozné práce. Dostala jsem clostík na další stimulaci, takže teď čekám jen na MS a hurá do dalšího boje x-) a tentokrát už to musí vyjít 😃 😉 . Jo a zůstala jsem na neschopence, takže nemusím do práce, což je super protože v práci je v těch vedrech 39 stupňů a mě se pořád motá hlava, mám totiž sníženou hladinu cukru, takže musím neustále u sebe nosit bonbony z hroznového cukru, aby to se mnou nešvihlo :-o . Jo dnes máme s manželem osmé výročí svatby, tak mě pozval na večeři, alespoň se trochu odreagujeme 😉 .
@jitulik24 Jituli supeeer 🙂 gratuluji k vyročí my máme za mesic 7 let
Fajn ze jsi zustala na nemocenske,aspon se odreagujes 🙂 tož to jsi mě ještě předběhla s tim snažením 😃 😃 😃 každopádně Ti to přeju a moc a už se teším na Tvoje // 😉
Fajn ze jsi zustala na nemocenske,aspon se odreagujes 🙂 tož to jsi mě ještě předběhla s tim snažením 😃 😃 😃 každopádně Ti to přeju a moc a už se teším na Tvoje // 😉
@misa.patrik Díky, už jsme se vrátili a pěkně se napapali. Dostala jsem i kytku, to mě potěšilo. Akorám mě štve MS, když chci aby přišla, tak se někde toulá. Nakonec od sebe se stimulací moc daleko nebudeme. Srpen a září bude ve znamení | |.
@misa.patrik když já jsem abstinent 😃 z vína bych se maximálně pozvracela, hrozně mi smrdí 😃
😃 😃 😃 ahaaaa no tak horkou koupel nebo sprchu na bedra a podbrisek... 🙂 drzim paklce at dorazi co nejdriv a pristeuz ne 😉
Ahoj holky!
Zdravím vás zase ve vedrech, uf uf uf!
Jitul, je mi líto, že to nevyšlo, ale neboj, v Reprofitu se dočkáš! Budu na vás s Míšou myslet!
Kvakuš, je mi líto, jestli prožíváš blbé období...ať je brzy líp!
Jinak nějak nemám zásadní informace. Holky, fungují v Reprofitu v Olo i teď? Nemají dovo?
Zdravím vás zase ve vedrech, uf uf uf!
Jitul, je mi líto, že to nevyšlo, ale neboj, v Reprofitu se dočkáš! Budu na vás s Míšou myslet!
Kvakuš, je mi líto, jestli prožíváš blbé období...ať je brzy líp!
Jinak nějak nemám zásadní informace. Holky, fungují v Reprofitu v Olo i teď? Nemají dovo?
@jej myslim že Macháč ma dovolenou nějak koncem srpna už jsem to tady někde psala ale nemůžu najít ten lísteček :-N :-N
@misa.patrik Tak to bych na ET mohla mít opět Machače. Miši já mám číslo na tu druhou sestřičku jestli chceš, tak ti ho napíšu
no ja nevim ktera to je a objednavala me Maruska ale ted koukam ze me objednala na 17.8.a Macháč ma dovolenou tak jsem z toho jelen :-o :-o :-o
Jooo vim ktera doktorka... ta je fakt zmatena 🙂 no nic cinknu tam zitra a uvidim co mi rekne 😉
Začni psát odpověď...

Odešli