icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

lifinka
8. pro 2010

abig, prosím nevíš, jak se ta nová dr., jmenuje?

kvakuska
8. pro 2010

@lifinka ahoj, ta paní doktorka se jmenuje Michaela Soušková a není nová, jen se vrátila po mateřské, ale zkušenosti v oboru má a kdo u ní byl nemůže si ji vynachválit ... je milá, ochotná a vše u ní probíhá víc v poklidu než u Machače 😉

kvakuska
8. pro 2010

@nierika ahoj, myslím že Reprofit je dobrá volba 😉 ... včera psala o trošku výš lifinka, že tam volala a objednali ji na 11.1., tak myslím že na první pohovor to není nijak dlouhá čekací doba 🙂

milusiaw
8. pro 2010

@nierika
ja jsem taky chodila k Fertimedu , a uz jsem po 1 konsultace u Pani doktorky. Rikala me sestricka ze vsechny 1 konzultace dela Pani doktorka. Tedka v patek jsem objednana k P:anu doktorovi Machacovi.
Ja jsem nakoupila dokumentace s Fertimedu a nestalo to za to!Cekaci lhuta na dokumentace je asi6 tydnu rikaji ze zaslou to za 2 tydne, ja jsem ji urgovala po 4 tydnech. Objednala jsem si to kvuli hormonom - a vis jak me to udelali? Hormon a napsali v norme , v norme 🙂, ale jaka hodnota tak nepsali vubec nic. Tak mam toho po 2 ICSI asi 1/4 strany 🙂

milusiaw
8. pro 2010

@nierika Aha na 1 konzultace jsem cekala asi 2 tydny.

abig
8. pro 2010

@lifinka bohužel nevím, ještě jsem jí ani neviděla, chodím "jen" k Macháčovi ....

nierika
8. pro 2010

jé..ahoj Abig,asi si mě už nepamatuješ..díky za info.. no asi tam zavolám co nejdříve..jěště prubnu kolem vánoc poslední inseminaci ve Fertimedu a pak valím na minimálku do RFa nevíš jaká ta paní doktorky je? Tak to by bylo fajn,že by mu stačilo co mu povím já a nemusela bych nosit zprávu.Stejně to všechno nosím v hlavě,tak co..a jak se vede tobě?

abig
8. pro 2010

Kolem 20.12 mi dorazí ms, myslíte, že mi do konce roku udělají hysteroskopii, nebo mají už po štědrém dnu zavřeno ?

abig
8. pro 2010

@nierika Ale pamatuji .... radovala jses s // ... mrzí mě, jak to skončilo.

abig
8. pro 2010

@nierika Zatím jsem neměla nikdy žádný problém v RF, všichni na mě působí příjemně, myslím, že i paní doktorka bude milá, za konzultaci to 100% stojí ....

nierika
8. pro 2010

už jsem si dočetla zbytek..tak to je fajn ,že ta panní doktorka je v pohodě..hned mi to zase dodává větší radost! a na výpis z dokumentace teda kašlu..to asi nemá cenu..

nierika
8. pro 2010

@milusiaw ve Ferimedu to prostě asi berou jako osobní urážku 🙂) ..že člověk odchází!! 😎 tak tam napíšou velké prd..

abig
8. pro 2010

@nierika Já jsem si donesla stručný výpis a Macháč mi stejně řekl, že to co je na tom papíru je pro něj bezpředmětné, že mám prostě říct svůj příběh a on mě jen poslouchal a dával doplňující otázky ....

abig
8. pro 2010

@nierika Chich, já jsem normálně zavolala a řekla, že se stěhuji a tím pádem změním Car a že asi přejí výpis ... jediné, co je zajímalo, kdy jim manžel přiveze těch 210 Kč za výpis .

nierika
8. pro 2010

210 kč za výpis? ..za ty desetiticíce co jsem tam nechala ,by mi to měli dát zadarmo, i s věnováním!! 😀

nierika
8. pro 2010

jo ještě mám jeden dotaz.. když je v Olomouci ta paní doktorka,tak tím pádem jsou tam kažký den? nebo jen ty tři dny v týdnu? jak píšou na netu..?

nierika
8. pro 2010

pardon za chyby.. 🙂

abig
8. pro 2010

@nierika Jaj, to nevím ... zkus se tam prostě dovolat a sestřička Maruška ti řekne ..

kvakuska
8. pro 2010

@nierika nedávno jsem to sem psala, tak ti to zkopíruju:
PO 8 - 14 hod
ÚT 8 - 14 hod
ST 14:30 - 18 hod
PÁ 11 - 14 hod
Telefon na recepci je 585 242 733 a adresa Hanáckého pluku 6

nierika
8. pro 2010

super! díky..

nierika
8. pro 2010

hlavně se mi líbí ta středa..že tam člověk může i po práci..

milusiaw
8. pro 2010

@nierika ja jsem byla na utery rano objednana do Pani doktorky.
@abig kdy jsi brala vypis s F za 210 Kc? Ja jsem brala svoj vypis a manzel s poctu spermii tak nas stalo 300 Kc (2x150)
to jsem obdrzela koncem listopadu.

abig
8. pro 2010

@milusiaw Už je to více jak rok .. 😉

lifinka
8. pro 2010

kvakuska, díky a ty máš před sebou IUI, IVF?

jej
8. pro 2010

ČAo holky!
Nieriko, Reprofit je dobrá volba. Já z Ferťasu utíkala po prvním pokusu! nedá se to srovnat. Já teda mezitím strávila ještě nejakou dobu (celkem dost) dva celé cykly a jeden KET v Unice v brně. Tam ne že by mě něco vyloženě vadilo (teda lékama nešětří, takže doplatky velké), ale prostě už nevěděli co se mnou a pak jsem si našla Reprofit a zchránili nás!

No, tak po dnešní kontrole to s císařem prý tak horké není, ještě prý mám čas a uvidí se. Pan dr.potřeboval asi vyzkoumat jak fakt vysoko to je, takže dnes to bylo docela nepříjemné aj s trochou krvácení potom, ale mám pocit, že mimi nějak kleslo, nějak to cítím (anebo si to vsugerovávám🙂 ), tak si říkám, esli tam třeba něco schválně pan dr.nepovolil 🙂. Rozhodně se uvidí a případný císař mě nijak nestresuje, je mi to docela fuk. Hlavně bobiš ať je v pohodě! Dokonce jsem s ním už málem počítala!

DAisy, kde to má podat tolik doktorů? TY bydlíš v Olo, ne )i když původně jsi Opavanda, že?) ? TAkže ve faklultce?

ostatní zdravím!

lifinka
8. pro 2010

jej, tak ať je císař nebo přir. porod, hlavně ať vše dopadne dobře a máš u sebe krásný uzlíček, já jsem po císaři.V lednu jdu na první konzultaci do Repr. 😉A jak dlouho jsi chodila do repr, než se to povedlo?

zuzka72
8. pro 2010

@jej a neudělal ti Mudr. ten známý Hemiltonův hmat? 😉

daisy14
8. pro 2010

@jitulik24 Můj favorit na kočárek je zatím Espiro enzo, který má kámoška a moc si ho po půlročním užívání pochvaluje. Teď mají i novější typ Enzo, taky se mi líbí. Jen barvičky na výběr moc nemají-červená,modrá,oranžová,fialová a divná zelenožlutá. Tak nevím, ale vzhledem k tomu, že miluju modrou barvu, tak to vyhraje modrá. Fotky kočárku mám v albu.

daisy14
8. pro 2010

@jej No vidíš, nakonec to možná císař nebude, dr. určitě udělal ten známý hmat jak píše zuzka.
Jo a tu výpověď mají podat doktoři tady v Opavě, v krajské nemocnici, ale to se uvidí až po novém roce jestli ano a kolik jich bude. Dneska se i v nemocnici stávkovalo, takže kdoví...Ale utěšuju se, že do 1.3. kdy jim vyprší výpovědní lhůta, stihnu porodit 🙂

sukubka
8. pro 2010

@jej jak píše zuza taky bych to typovala na HEMILTNA 😉

Strana