icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

blondatabruneta
16. říj 2012

@kvakuska ahojky, psala jsem to do článku tak mrkni 🙂 no nic nenašli, ale jak říkáš byla bych radši, kdyby konečně někdo něco našel ☹

misa.patrik
19. říj 2012

Ahoj holky tak jdu z poradny miminko je jedno teda 🙂 srdeční akce potvrzena 🙂 termín porodu máme na 12.6. zatím ... mám rizikové těhotenství za 14 dní další poradna s tím že v případě velkého krvácení a bolestí okamžitě 🙂 jinak pořád špiním sem tam zakrvácím ale už to přestávám vnímat. je mi dost špatně už i zvracím tak snad to nebude dlouho 🙂 🙂

britka
19. říj 2012

@misa.patrik jak jsem ti už psala já měla špinění i krvacení celé 3 měs a pak jak by utlo a byl klid.Tak věřím že mimi bude jak tak čteš různé diskuse tak holky maji takové problémy.Já byla včera v OL na kontrolu ve 20 týdnu a malý je šikulka a je vše v pořádku.

carlik
21. říj 2012

@misa.patrik
@britka holky těhulky držte se a držím palečky až do zdárnýho porodu 🙂

britka
21. říj 2012

@carlik díky doufám,že vše bude oukej 😉

blondatabruneta
22. říj 2012

prosím holky z Olomouce nezbyl některé z Vás Pregnyl? potřebuju zítra nutně a není nikde k dostání ☹

zuzi.kol
22. říj 2012

@blondatabruneta ahoj , ale oni ted píši Otrivele či jak se to jmenuje . Ti nenapsali ? Pregnyl ted není nikde.....

blondatabruneta
22. říj 2012

@zuzi.kol jo jo právě napsali ale ten stojí 400 ☹

britka
23. říj 2012

@blondatabruneta na peníze se teď nekoukej,za mimčo to stojí. 🙂

zuzi.kol
23. říj 2012

@blondatabruneta no je drahý ,a le co naděláme , sehnat ted pregnyl je jak vyhrát ve sportce 🙂

blondatabruneta
24. říj 2012

@britka
@zuzi.kol máte pravdu holky 🙂 říkám, kdybych nesehnala Pregnyl, samozřejmě bych to za ten ovitrelle dala 🙂 ale Pregnyl jsem sehnala 🙂 juchuuu 🙂

zuzi.kol
24. říj 2012

@blondatabruneta tak to je skvělé , gratuluji a držím palce at to teda vyjde 🙂 já jsem ted po pondělku trochu zdrblá , ale zase se vzpamatuji a snad pojedem dál 🙂

blondatabruneta
25. říj 2012

@zuzi.kol děkuju 🙂 taky moc držím pěsti, neboj každá z nás má den debil ale stejně nezbyde nic jinýho než se zase sebrat a jít dál 🙂

zuzi.kol
25. říj 2012

@blondatabruneta to jo , ještě , že je Machač takový jaký je 🙂

blondatabruneta
26. říj 2012

@zuzi.kol já chodím k Dr. Souškové a taky si nemůžu stěžovat 🙂 zlatá ženská 🙂

zuzi.kol
26. říj 2012

@blondatabruneta tož s tou jsem už měla taky tu čest 🙂 a souhlasím je moc fajn 🙂

kamka1402
27. říj 2012

Ahoj holky po dlouhé době sem zas nakukuji škoda jen, že jsem tu nebyla dřív pokud někdo bude potřebovat nějaké léky tak mi cinkněte 608974437 mám 1 pregnyl, 3 bal.estrimax,4 bal. utrogestan, a v injekcích 0,4 clexane 1bal. 🙂 vím jaké to je shánět léky

kamka1402
27. říj 2012

jinak u nás celkem nic nového jen Aničku převezli z Olomouce do Prostějova a už reaguje na hlasy směje se u pomali už komunikuje je to radost se na ni koukat jaké dělá pokroky 🙂 🙂 za 14 dní by ji pokud vše dobře pujde měli pustit dom 🙂 🙂

kamka1402
27. říj 2012

Ahoj holky tak už pregnil není 😉

katka1311
27. říj 2012

@kamka1402 Tak ať je už maličká brzy s váma doma. 🙂 .Jinak moc děkuji 😉 .

evikj33
28. říj 2012

@kamka1402 Zdravím Kami a je to super že už to malé tak jde,než se nadějete bude sváma doma a začnete si užívat jako rodinka 🙂

evikj33
28. říj 2012

@katka1311 Ahoj Kači tak už jsi zahájila,že už bude Pregnil Tfuj Tfuj Tfuj at je to ten pravej pokus 😉

katka1311
28. říj 2012

@evikj33 Evi já vás tady čtu ale nepřispívám 😉 .Čekám na MS a začínáme.Ano ano jak jsem viděla,že to Kamča tady nabízí neváhala jsem ani minutu 🙂 .A jak se daří tobě a dvojčátkům???

evikj33
28. říj 2012

@katka1311 Tak at to není dlouhé čekání na mršku(na dlouho doufám poslední) 😉 Jinak to ujde,akorát s rostoucím pupíkem jsem čím dál víc neohrabaná a zafuněná-začíná mně to nějak zmáht.Pozítří jdu na test na cukrajdu,tak snad to dám a bue to Ok.Jinak pomaloučku sháním dárky na vánoce,bo pak asi nebudu schopna někde běhat po nákupech 😅 Děti sebou už pěkně melou,tak jsem zvědavá na UTZ až je zas zahlédnu. 😉

katka1311
28. říj 2012

@evikj33 No za 2 dny by měla dorazit a já doufám a věřím,že bude poslední.Teď mám nemocenskou ale musím jí ukončit,páč šéf zuří,že 1.11.mě chce vidět v práci a mám pracovně jezdit ten směr co bydlíš skoro ty 😉 .Tak se mi vůbec nechce měla jsem domluvené že od obvodní dr.se mi nemocenská posune ke gynekologovi ale šéf celkem vyhrožuje 😠 .Tak nevím jak se rozhodnout?Páč bych zas musela po OPU jít na nemocenskou a zas být první 3 dny doma zadarmo 😖 .
Se dvěma prckama v bříšku zažít předvánoční shon asi není to nejlepší.

katka1311
28. říj 2012

Jinak se vám holky omlouvám že jsem se tady tak vetřela 😀

evikj33
28. říj 2012

@katka1311 Já bych se nenechala asi tlačit,je to těžké já vím,taky jsem byla taková rozklepaná,co bude v práci atd.ale pak byli stejně hnusní a dali nám nové horší smlovy a já si říkala že jsem kr...že pořád beru na něco a někoho ohled a pak se to obrací proti mně.Už ti alespon platí v termínu a dorovnal ti vše.Kam tady k nám budeš jezdid že by do nového OC--Breda v Opavě 😕 Tak to budeš mít Mršku v dn mé poradny --Držím pěsti at spořádně dojde a nikde se nefláka 🙂 Danuška už jde zítra na Ketík.A na UTZ jedeš k Macháčovi?

katka1311
28. říj 2012

@evikj33 ano ano OC Breda a zaučovat nové prodavačky,proto to bude celkem náročné.Ježdění mezi Orlovou-Ostravou-Opavou.Jo mzdu mi dorovnal ale jen proto,že mě od toho listopadu potřebuje.UTZ bude u Macháče.MS mi chodí v termínu tak snad.O Danušce vím 🙂 .

evikj33
28. říj 2012

@katka1311 Tak pokud bys byla v Opavě,tak se určo nahlas,at mužem zajít třeba alespon na kafíčko-já už se asi na žádnej srazík do Prahy nedohrabu 🙂

katka1311
28. říj 2012

@evikj33 Pokud bude čas tak ti písnu předem.Nebo mi napiš tel.číslo do zprávy 🙂 .Do té Prahy taky nejedu,budu po ET.

Strana