Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
@kvakuska tlak te jsem měla v pohodě a na monitoru tak to jsem byla na srdíčko a taky dobré.Chystat se nic nechystá čípek 2 a vše jinak v klidu.malý je až moc vysoko tak mi tlačí všechno nahoru a to je věc sedět se mi sedí blbě a když si lehnu zase usnu.Věci už mám dané jinak v tažkách ať pak nelítám po bytě tak jen vezmu tažku a jedu 🙂 Otoky jsou dnes v normě spíš jsou menší.
@misa.patrik já s váhou neměla problémy já jsem šla i dolů s váhou,ale teď za 14 to mi teda jede pěkně nahoru a moc nejím tak nevím z čeho to jede nahoru jedině ta voda to může dělat..Termín ten mám 5.3 a přesně za 27 dní.Dominiček ten je až moc pohyblivý doufám,že až se narodí tak se uklidní. 🙂 je to teď šidlo.
@britka tak to máš co by kamenem dohodil 🙂 no Adámek už je taky pěkně živý 🙂 ale já jsem za to vděčná,Patrik pořád chodí a hladí bříško a čeká kdy malý kopne 🙂
@misa.patrik tak jak se daří všechno je v pořádku?My dnes byli u dr.i na monitoru a je vše v pořádku,akurát malý je pořád na hoře a nechce se mu sestoupit.Ráno jsem měla nohy oteklé a teď je mám dobré,ale na jak dlouho že?
@britka Ahojík to jsem ráda že jste vpořádku 🙂
já pořád válčím pobolívá mě podbříšek sem tam špiním takže mi pěkně pracujou nervičky ☹ je to pro mě velmi psychicky náročné mám neskutečný strach kež bych tak už byla aspon 30tt
@misa.patrik to ti věřím,že jsi ve stresu tak hlavně buď v klidečku a odpočívej co nejvíc.My ty těhotenství máme hodně stresové a pořád se bojíme co?Já teď 1,5h. žehlila malé oblečení a už si jdu dát nohy nahoru a na chvilku relaxovat.
@britka no já doma nedělám už vubec nic 🙂 jen ležím a ležím jestli budu muset ležet do konce tak prát a žehlit Adámkovi bude tatka 🙂
@misa.patrik vím jak ti je nebo se bojíš i postavit že?Neboj vše bude dobré a ikdyby jsi měla ležet celé těhotenství tak to bude stát za to.Máš dobrou oporu doma a ať se o tebe staraji jako o poklad. 🙂
@britka to mas pravdu a pokazde kdyz jdu na wc tak se bojim si sundat ty katkhotky ☹ jako na psychiku je to neskutecne narocne. ☹ rekli mi ze muzu spinit porad to nevim jestli. vydrzim.nejak se nemuzu dostat do psychicke pohody
@misa.patrik Já ze začátku 3 měsíce v kuse špinila nebo krvácela a wc to byl strach co zas bude.V nem.ti říkali co že to můžeš špinit celé těhotenství?To je fakt na psychiku dost a přitom musíš být v pohodě aby Adámek byl taky v pohodě.
Zvýšený lutropin??
Dobrý den, dnes přišel můj hormonální profil a mám zvýšený lutropin, bohužel i přesto, že je milion stránek na netu tak nevím co to pro mne bude znamenat?? Máte někdo zkušenosti? Jak se pokračovalo v léčbě? Dařilo se IVF? Máme zasebou deset pokůsů a ted nám v novém car udělali po letech hormonální profil, takže mne zajímá jakákoli zkušenost. děkuji
Ahoj holky,
už jsem tu stráááášně dlouho nebyla,ale koukám že tu nějaké z vás ještě znám.Máte ještě tabulku,jak se komu daří?A Asmenka čeká další miminko,moc gratuluji,ostatně i všem vám tu 😵
@b.e.r.u.s.k.a to je fakt že jsi tu dlouho nebyla co prcci dobré?
@britka jj dobré i ty čekáš miminko,to je skvělé 🙂 Já ani nevím,zda jsem vám psala,že se nám zadařilo....ale koukám,že to víte a kdo sem ještě chodí ze staré gardy 🙂 a komu všemu se už poštěstilo?
@b.e.r.u.s.k.a no ze staré gardy moc už ne kdo má miminko tak už se většinou odmlčí.Kvakuska,Misa patrik a já jinak asmena sem tam.Jo miminko čekám 5.3 to je už za chvíli a bude to chlapeček.Stejně to uletělo.
@britka tak to je super a co kvakuška?Míša taky čeká a ostatní asi též.No ti naši andílci jsou čertíci,ale jsou to naše zlatíčka,teď nám rostou zoubky,tak to stojí zato,ale to k tomu patří 😉
@b.e.r.u.s.k.a ty zoubky ti nezávidím a máš to dvojnásob.Ale zas jak už budou chodit tak si spolu budou hrát a zabaví se spolu.Kvakuska pořád bojuje a Miša čeká taky chlapečka.A jak to zvládáš?Dobře?
@britka Jj mám babičku na výpomoc,takže to jde i když někdy jsou perné chvilky,ale když si vzpomenu,jak dlouho jsme na ně čekali a čím vším jsem si prošla v těhotenství,tak jsem moc ráda,že je mám a i já si je můžu užít 🙂
@b.e.r.u.s.k.a ty naše miminka jsou vymodlené a kolik usíli nás to stálo aby se narodili.Dvojčátka ty dají určitě zabrat ještě že máš babičku na výpomoc.Jak začnou chodit to začne být veselo už se těšíš co?
@britka Jj těším,ale už teď je to náročné,když lozí a každý na opačnou stranu a s chozením to bude určitě to samé,jsem zvědavá,jak je budeme nahánět 🙂
@b.e.r.u.s.k.a to teda bude veselo,a ještě se ti budou smát když je budeš chytat. 🙂
@misa.patrik Miško co to čtu,odpočívej a opatruj se držíme s prckama pěstičky 🙂 Už jsme na světě měsíc a den od 14.1.2013
@evikj33 juva vy jste krasni 🙂
ja jsem momentalne v nemocnici tak snad to dotahneme do konce myslete na me 😉
Ahoj holky,
zdraví "stará garda". Míšo, čtu , že jsi v nemocnici, tak hlavně ať je vše v pořádku! Neboj, oni si tě pohlídají!
Britko, jak se cítíš ty? Už je to vyloženě za pár, že jo?
Anet, co malý bobišek a co na něj Štěpánek?
Asmenko, tobě s eto taky blíží, ne?
Já se mám jinak s malou moc fajn, neskutečně to letí! Jen teda jaksi sourozenec se nedaří, což mě docela hodně sráží... všechny zdravím!
@misa.patrik Ahojki Miško držím palečky ať je vše v pořádku a dobré je že jsi pod dohledem.Tak se holka drž. jsme přece bojovnice a Adámek je taky bojovník.
@britka když ti to navrhla i Dr, tak běž prosím tě do toho císaře, je to prostě jistota a nebudeš se trápit a jestli požádáš o spinál, tak všechno budeš vnímat a bude to zážitek i tak 🙂 já na to vzpomínám jen v dobrým!
@misa.patrik ty se drž a hlavně malej ať v bříšku aspoň 10 týdnů vydrží!
@evikj33 tobě gratuluju k miminkům,jsou nádherní a nakonec jsi teda rodila normálně? A lehátko ať dobře slouží.
@b.e.r.u.s.k.a jé, tak ty máš taky dvojčátka? Taky si tě pamatuju z té"staré gardy"
a NEVÍTE JEŠTĚ O @juvikovi a @jitulik, jestli taky nečekají další?

@kvakuska děkuji no já věřím po tom všem 🙂