Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
@pegi27 ja bych chtela jit pokud se zadari na nemocenskou ale bojim se..minule nam s malym vysla spatne genetika ve 12tydnu (ktera nakonec s plodovky dopadla dobre) a tak se bojim uz cokoli kdekoli rikat a rodinu by hned napadlo proc jsem doma..chci to oznamit az po genetice...snad se brzy zadari!!!
Zavidim ze uz stimulujes..
S malym kdyz jsembyla na ivf a minimalkach sem taky marodila
Teda a to se nedivim ze jsi doma,mas narocnou praci i po psychice co??
Kolektiv mam taky hrozny..uplne..
Holky a odkud priblizne jste??
@pegi27 vi, ja jsem teď podruhé na nemocenské a sefova se zachovala velmi hnusně a nepřejícně. Neustale, kdy se vrátím a odkdy se mnou mají počítat, jako by nepochopila, že kdyby to vyšlo, tak se nevratim. Tak teď jsem jim říkala hned narovinu ať se mnou nepočítají. V březnu už to bude rok.
Ja jsem od Holešova
@vvercatkoo bude rok co jsi doma?to jeji chovani ti vazne pomuze ze?to je hruza..
Jolky boli Et?uz si to nepamatuju.davaji takove ty zrcadka jak pri gyn.kontrole?
Ja šumperk
@sukubka jj zrcatko a dezinfekce, me to pripada jako kdyby měl v ruce dratenku, jak mě otira, pro mě nepříjemné😀
@vvercatkoo ja uz si to nepamatuju ale zrcadka nemam rada..
Jinal ten den je krasny kdyz zavedou mimiska..uzkazuji ho potom na ultrazvuku?
Pri opu taky zrcadka ze?pak az uspani ze?
@vvercatkoo
Ty jo, tak to je koza ta sefka. Rok je uz na duchod 😀 😉
No ikdyz nevim jak dopadnu ja... Jsem na jinem oddeleni a podle slov me nove stanicni, tak nadsena nebude.
Hned prvni den se me totiz ptala jak mam velke deti a strasne si oddychla, ze uz jsou velke... a pak si postezovala, ze ji ted dve holky odesly na materskou. Kdyby jen tusila, tak by si me tam ani nebrala. 😎
Jinak hlasim Opavsko
@vvercatkoo
@sukubka
Holky ja to jeste nezazila, takze me hlavne nestraste 😨
Posledni k cemu ani nedoslo melo byt OPU a to jsem mela mit bez uspani, protoze byl jen jeden folikul.
Zazila jste to nektera bez uspani?
@pegi27 ja bych do toho bez narkozy nešla a i hysteroskopii jsem mela s narkozou. A na konikovi.jsem četla, že to měli bez narkozy
@sukubka Rekla bych, ze kdyby to slo, tak tato ma stanicni rozdava i antikoncepci 😅
K OPU nedoslo, protoze ten jeden jediny folikul se v den OPU nenasel, asi praskl.
Stimulovala jsem gonalem a spatne jsem reagovala. Zezacatku jen dva foliky a tak se to stoplo a nakonec jeden prece jen dozral, tak jsme mu chteli dat sanci a on nikde.
A to jsem jedna grep, brala fertipronu, pila kontryhel. Ted pokracuji a pridala jsem jerab ptaci, tak uvidime.
@sukubka
@vvercatkoo
Me Michnova rikala, ze to bude v pohode bez narkozy, ze kdyz jsem zvladla vysetreni HSG, tak tohle bude v pohode. Ale co mi tu pisete, tak asi by nebylo 😨
@pegi27 tak jsme na tom podobně, taky jsem nereagovala a to mam za sebou kratky i dlouhy protokol. Proto ty minimalky, že na ně lépe reaguji
Je ale mozny ze kdyz jsem zoto podstupovala pred 7 lety nic moc se s toho nedelalo.
@pegi27
neboj!!! to zvládneš levou zadní, trošku zatneš zuby a je to a nemusíš se otravovat s narkozou 🙂 aspon půjdeš dřív na kafíčko. Není to nic, co by se nedalo zvládnout, porod je horší 😀 a mimochodem, když jsem byla na druhé opu, tak mi sestra špatně napíchla jehlu a já jsem se v průběhu zákroku probudila a ta uspávací látka mi vytékala do ruky místo do žíly ☹ a musím říct, že ta ruka bolela víc jak tam dole ten zákrok samotný!!! takže neboj, i bez narkozy se to dá zvládnout
A jinak mám rok a půl holčičku 🙂 taky bych si právě přála je mít blízko u sebe 🙂
jo a holky když jsme ještě u těch narkoz, tak ještě jedna historka 🙂 ještě než jsem šla na ivf kliniku před lety, tak jsem mimo jiné ještě podstoupila zjištění průchodnosti vejcovodů také bez narkozy. Jako to byl absolutní masakr, bolestí jsem tam i na vteřinu omdlela.
a já hlásím vsetínsko 🙂
Boze holky to jsou hruzy...co to pisete😃😃😃😃
Probudit se v narkoze atd no sileny!!!
Doufam ze me se nic takoveho nestane!!!
@vvercatkoo tak snad to bude opravdu lepsi a budu mit aspon dve. Po clostiku jsem mivala dve, ale to jsem jeste nevedela, ze nemam pruchodny vejcovod.
@sukubka
HSG je v prekladu Hysterosalpingogram.
Je to rengenove vysetreni pruchodnosti vejcovodu. Dela se ambulantne tak, ze ti zavedou do delohy hadicku pres gyn. zrcatko a vpousteji ti do ni kontrastni latku, kterou pres rengen sleduji.
To vse laidky receno 🙂
U me toto vysetreni nedopadlo dobre, tak proto podstupuji IVF.
@catchulinecka
Asi jsi byla taky na HSG, ne?
Jinak doufam, ze uz mi nebudou chtit delat OPU bez narkozy 😲😖 To bylo v listopadu a nakonec mi k nicemu nedoslo.
U me toto vysetreni nedopadlo dobre, tak proto podstupIVFuji.
Ahoj holky, tak odběr mám v pondělí, už se nemůže dočkat. Dnes mi sestřička pichla 150IU, zitra picham 225IU a orgalutran, v sobotu jen orgalutran a večer pregnyl 10000
@vvercatkoo a kolik mas vajicek?a ty mas tedy tedka minimalku a papala jsi clostika a tedla injekce ju?

@pegi27 skvěle, cítím vaječníky, chlap chystá injekci a ja už trnu hrůzou🙂 a už se těším na zítřejší kontrolu