icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

vvercatkoo
11. led 2017

@pegi27 skvěle, cítím vaječníky, chlap chystá injekci a ja už trnu hrůzou🙂 a už se těším na zítřejší kontrolu

sukubka
11. led 2017

@pegi27 ja bych chtela jit pokud se zadari na nemocenskou ale bojim se..minule nam s malym vysla spatne genetika ve 12tydnu (ktera nakonec s plodovky dopadla dobre) a tak se bojim uz cokoli kdekoli rikat a rodinu by hned napadlo proc jsem doma..chci to oznamit az po genetice...snad se brzy zadari!!!
Zavidim ze uz stimulujes..
S malym kdyz jsembyla na ivf a minimalkach sem taky marodila
Teda a to se nedivim ze jsi doma,mas narocnou praci i po psychice co??

Kolektiv mam taky hrozny..uplne..

sukubka
11. led 2017

Holky a odkud priblizne jste??

vvercatkoo
11. led 2017

@pegi27 vi, ja jsem teď podruhé na nemocenské a sefova se zachovala velmi hnusně a nepřejícně. Neustale, kdy se vrátím a odkdy se mnou mají počítat, jako by nepochopila, že kdyby to vyšlo, tak se nevratim. Tak teď jsem jim říkala hned narovinu ať se mnou nepočítají. V březnu už to bude rok.

vvercatkoo
11. led 2017

Ja jsem od Holešova

sukubka
11. led 2017

@vvercatkoo bude rok co jsi doma?to jeji chovani ti vazne pomuze ze?to je hruza..

Jolky boli Et?uz si to nepamatuju.davaji takove ty zrcadka jak pri gyn.kontrole?

sukubka
11. led 2017

Ja šumperk

vvercatkoo
11. led 2017

@sukubka jj zrcatko a dezinfekce, me to pripada jako kdyby měl v ruce dratenku, jak mě otira, pro mě nepříjemné😀

sukubka
11. led 2017

@vvercatkoo ja uz si to nepamatuju ale zrcadka nemam rada..

Jinal ten den je krasny kdyz zavedou mimiska..uzkazuji ho potom na ultrazvuku?

sukubka
11. led 2017

Pri opu taky zrcadka ze?pak az uspani ze?

pegi27
11. led 2017

@vvercatkoo
Ty jo, tak to je koza ta sefka. Rok je uz na duchod 😀 😉

No ikdyz nevim jak dopadnu ja... Jsem na jinem oddeleni a podle slov me nove stanicni, tak nadsena nebude.
Hned prvni den se me totiz ptala jak mam velke deti a strasne si oddychla, ze uz jsou velke... a pak si postezovala, ze ji ted dve holky odesly na materskou. Kdyby jen tusila, tak by si me tam ani nebrala. 😎

Jinak hlasim Opavsko

pegi27
11. led 2017

@sukubka Tak to te chapu, taky nechci aby to brzo nekdo vedel. Chci to ututlat a proto tu nemocenskou budu mit bud od sve obvodni nebo od sveho gynekologa.

pegi27
11. led 2017

@vvercatkoo
@sukubka
Holky ja to jeste nezazila, takze me hlavne nestraste 😨
Posledni k cemu ani nedoslo melo byt OPU a to jsem mela mit bez uspani, protoze byl jen jeden folikul.
Zazila jste to nektera bez uspani?

sukubka
11. led 2017

@pegi27 me odsavali cystu ve fertimedubez uspani a podle me to bude tosame..nikdy bych do toho nesla..vim ze je blby se tady strasit ale rekla bych si o narkozu.pokud ja bych byla v te situaci uz vzdy narkozu..
A proc ani to opu jsi nemela?vubec jsi nereagovala?

sukubka
11. led 2017

@pegi27 pobavila jsi me ze si sefka oddychla..😎

vvercatkoo
11. led 2017

@pegi27 ja bych do toho bez narkozy nešla a i hysteroskopii jsem mela s narkozou. A na konikovi.jsem četla, že to měli bez narkozy

pegi27
11. led 2017

@sukubka Rekla bych, ze kdyby to slo, tak tato ma stanicni rozdava i antikoncepci 😅

K OPU nedoslo, protoze ten jeden jediny folikul se v den OPU nenasel, asi praskl.
Stimulovala jsem gonalem a spatne jsem reagovala. Zezacatku jen dva foliky a tak se to stoplo a nakonec jeden prece jen dozral, tak jsme mu chteli dat sanci a on nikde.
A to jsem jedna grep, brala fertipronu, pila kontryhel. Ted pokracuji a pridala jsem jerab ptaci, tak uvidime.

pegi27
11. led 2017

@sukubka
@vvercatkoo
Me Michnova rikala, ze to bude v pohode bez narkozy, ze kdyz jsem zvladla vysetreni HSG, tak tohle bude v pohode. Ale co mi tu pisete, tak asi by nebylo 😨

vvercatkoo
11. led 2017

@pegi27 tak jsme na tom podobně, taky jsem nereagovala a to mam za sebou kratky i dlouhy protokol. Proto ty minimalky, že na ně lépe reaguji

sukubka
11. led 2017

@pegi27 co je to vysetreni HSG ?teda holky to jsou pojmy mam za sebou 2x ivf 2 x minimalku ale vubec nic s toho neznam😲

sukubka
11. led 2017

Je ale mozny ze kdyz jsem zoto podstupovala pred 7 lety nic moc se s toho nedelalo.

sukubka
11. led 2017

@pegi27
Aha tak to jsou opravdu nervy...tak drzim pesticky at ted je vse ok!!!
Taky se toho vseho bojim.

catchulinecka
11. led 2017

@pegi27
neboj!!! to zvládneš levou zadní, trošku zatneš zuby a je to a nemusíš se otravovat s narkozou 🙂 aspon půjdeš dřív na kafíčko. Není to nic, co by se nedalo zvládnout, porod je horší 😀 a mimochodem, když jsem byla na druhé opu, tak mi sestra špatně napíchla jehlu a já jsem se v průběhu zákroku probudila a ta uspávací látka mi vytékala do ruky místo do žíly ☹ a musím říct, že ta ruka bolela víc jak tam dole ten zákrok samotný!!! takže neboj, i bez narkozy se to dá zvládnout

A jinak mám rok a půl holčičku 🙂 taky bych si právě přála je mít blízko u sebe 🙂

catchulinecka
11. led 2017

jo a holky když jsme ještě u těch narkoz, tak ještě jedna historka 🙂 ještě než jsem šla na ivf kliniku před lety, tak jsem mimo jiné ještě podstoupila zjištění průchodnosti vejcovodů také bez narkozy. Jako to byl absolutní masakr, bolestí jsem tam i na vteřinu omdlela.

catchulinecka
11. led 2017

a já hlásím vsetínsko 🙂

sukubka
11. led 2017

Boze holky to jsou hruzy...co to pisete😃😃😃😃
Probudit se v narkoze atd no sileny!!!
Doufam ze me se nic takoveho nestane!!!

pegi27
11. led 2017

@vvercatkoo tak snad to bude opravdu lepsi a budu mit aspon dve. Po clostiku jsem mivala dve, ale to jsem jeste nevedela, ze nemam pruchodny vejcovod.

@sukubka
HSG je v prekladu Hysterosalpingogram.
Je to rengenove vysetreni pruchodnosti vejcovodu. Dela se ambulantne tak, ze ti zavedou do delohy hadicku pres gyn. zrcatko a vpousteji ti do ni kontrastni latku, kterou pres rengen sleduji.
To vse laidky receno 🙂
U me toto vysetreni nedopadlo dobre, tak proto podstupuji IVF.

@catchulinecka
Asi jsi byla taky na HSG, ne?
Jinak doufam, ze uz mi nebudou chtit delat OPU bez narkozy 😲😖 To bylo v listopadu a nakonec mi k nicemu nedoslo.

U me toto vysetreni nedopadlo dobre, tak proto podstupIVFuji.

sukubka
11. led 2017

@pegi27 ja bych to v zivote bez narkozy nedala...ja kdybyvh mela 1 embryjko hned bych jim hlasila jedine narkozu!!!

Holky vy jste statecny😊😊😊

vvercatkoo
12. led 2017

Ahoj holky, tak odběr mám v pondělí, už se nemůže dočkat. Dnes mi sestřička pichla 150IU, zitra picham 225IU a orgalutran, v sobotu jen orgalutran a večer pregnyl 10000

sukubka
12. led 2017

@vvercatkoo a kolik mas vajicek?a ty mas tedy tedka minimalku a papala jsi clostika a tedla injekce ju?

Strana