icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

vvercatkoo
6. led 2017

@pegi27 úplně stejně, až na to, že já mám femaru 5x denně a ty 4x

pegi27
6. led 2017

@vvercatkoo Tak mi pak hlas jak jsi na tom 😉
Pujdu ti v patach 😀
Nezapomen na pozitivni mysleni!
Uz ti to musi vyjit, neni mozna!!! Hodne stesti!

vvercatkoo
6. led 2017

@pegi27 děkuji moc, tobě taky. V úterý uvidíme, kolik bude folikulů. Jim a piju grepy, listovou, fertipronou, kontryhel a maliník

sukubka
7. led 2017

Holky tak vcerejsi pohovor s Machačem super..
Nevidela jsem ho 7let,ale je to i má srdcovka😊

Jinak cekam na menzes a cca za 14 dni zacinam s clostikem..😊😊😊

Holky neudelame tabulku at se porad neptame kdo na co xeka a name o sove přehled?pokud chcete tak se dopisujte a vzdy to pak zkoupiruju

TABULKA.:
@sukubka - čeká na menstruaci po te stimulace clostkem

pegi27
10. led 2017

@sukubka
Nedela mi to problem se pridat 😉

TABULKA.:

@pegi27 - minimalni stimulace s FEMAROU. 8.1. 1DC. Kontrola 16.1. 🙂

pegi27
10. led 2017

@vvercatkoo Myslím na tebe a drzim palce. 🍀
Dnes jsi 6DC? Ze mas kontrolu tak brzo koukam...

vvercatkoo
10. led 2017

@pegi27 jsem osmy den, diky

vvercatkoo
10. led 2017

TABULKA.:

@vvercatkoo - minimalka s FEMAROU 3.1. 1DC. Kontrola 10.1. 🙂

vvercatkoo
10. led 2017

@sukubka
@pegi27 tak celkem 11 folikulu a největší 12mm. Dnes a zitra menopur 150IU, utz ve čtvrtek. Jsem nadšená a doktor nevěřil. Grepy fakt fungují🙂

sukubka
10. led 2017

@vvercatkoo teeda ty mas 11 foliku??na minimalku?teda to je supeer..kolikaty den cyklu jsi?a ve ctvrtek budes kolikaty den cyklu?ja jen at vim priblizne jake dny byva kontrola.a jinak supeeer...

sukubka
10. led 2017

@vvercatkoo takze jeste dneska a zitra pichas injekce jo?jen1x denne?a u koho jsi byla na kontrole..takze mam zacit jist grepy jo?kolik 5 dene?

sukubka
10. led 2017

Uz to ctu jsi 8 den🙂

vvercatkoo
10. led 2017

@sukubka dnes jsem 8dc a ve ctvrtek to bude 10dc. Chodim k machacovi. Ty grepy jist od 1dc do ovulace a od ovulace ananas a asi to fakt pomaha. Tolik a tak velke jsem je nikdy nemela. Odběr vidi na nedeli nebo pondělí, ale taky říkal, že to může být sobota nebo úterý. Rozhodne ve ctvrtek. A picham jen dnes a zitra.

sukubka
10. led 2017

@vvercatkoo napises mi presne kolik grepu?a ananas klasicky cerstvej???no kdybych tam zacala pak ja machacovi vykladat o grepu a ananasu bylo by mu jasny ze mame diskusi🙂 rikalajsi mu o grepech???ja to budu mit uplne stejne mam si 1 den cyklu volat a objednat se na 8dc a pak se tamtedy jede 10dc a to se vecinou rozhodne kdy bude opu...at aspon vim co a jak v praci priblizne naplanovat...

vvercatkoo
10. led 2017

@sukubka to je jak kdy, jelikož jsem jich mela tolik, tak jdu ještě jednou na utz. Jinak minule jsem byla jen jednou. U kazdeho je jiny průběh. Jsem mu rikala, ze jsem femibion vymenila za fertipronu a ze jim grepy a on mi rekl, ze nevěří🙂

vvercatkoo
10. led 2017

@sukubka vse valim čerstvé a nekdy dam jeden, nekdy tři. Dnes jsem ještě nestihla, ja pouzivam odstavnovac

catchulinecka
10. led 2017

TABULKA.:
@vvercatkoo - minimalka s FEMAROU 3.1. 1DC. Kontrola 10.1.
@catchulinecka - čeká na ms, po té estrimax a snad po té KET 🙂

sukubka
10. led 2017

@vvercatkoo takze kdyz ho vypiju jako hodim do smothies tak je toto same ze...super..a ananas koupis cerstvi ju???

sukubka
10. led 2017

@catchulinecka super jsemrada ze se pisete do tabulky
.

vvercatkoo
10. led 2017
pegi27
10. led 2017

@vvercatkoo Krásná práce, paráda! Já bych řekla, že za ty folikuly může držení mých palců a mé myšlenky 😀
Ne vážně, je to fajn a držet palce nepřestávám! 😉

vvercatkoo
10. led 2017

@pegi27 diiiiky, taky držím. 🙂

sukubka
10. led 2017

@pegi27 taky ti drzim pesticky!!!
Uz se taky tedim na menzes,pak budu trnout na 8 den cyklu jak reaguji na clostik!!!boze porad nervy😊😊😊

catchulinecka
10. led 2017

@sukubka přesně holky! furt čekání na něco a furt nervy 🙂

pegi27
10. led 2017

@sukubka Dekuji ❤
Ja si po listopadovem neuspechu zakazuji nervovat a zatim se mi dari... 😎
Od ledna jsem nastoupila na jine pracoviste a tak jsem zahlcena zmenou a neni cas se stresovat necim co zjevne neovlivnim.

Co jinak holky delate za praci?

catchulinecka
10. led 2017

@pegi27 já jsem doma na mateřské a doufám, že zůstanu 😀

sukubka
11. led 2017

@catchulinecka tak ty mas na materske taky jine starosti tak aspon prichazis na jine myslenky...

Ja mam taky 6ti leteho.lumpika a beru to trosku lip nez kdy jsem jezdila na umele s nim..ale nemyslet na to nejde..

@pegi27 ja delam ve fabrice na vystupni kontrole i pocitace sedava prace...ale nekdy taham nejake krabice ke kontrola sle do prace pritom budu chodit a ty??

vvercatkoo
11. led 2017

@pegi27 ja jsem na nemocenske. Nejde o práci spíš jak o lidi s kteryma dělám nebo jsou spíš nademnou. Pracuji na hotelu

pegi27
11. led 2017

@catchulinecka Tak to mas nejlepsi. A jak stare ditko mas? Ja mam deti o 2 a pul roku od sebe a myslim, ze je to tak idealni.

@sukubka Takze kdyz otehotnis, tak budes chodit do prace?
Nechystas se na nemocenskou?
To ja asi pujdu na nemocenskou hned od zacatku. Ted koncem mesice jsem si vzala dovolenou, ale pokud se zadari 🤐 😎 (uz zas ty negativni myslenky), tak nebudu cekat az chytnu nejakeho bacila tam u nas.
Pracuji na psychiatrii jako osetrovatelka.

Jo a nemyslet na to holky asi jen tak nejde, kdyz denne polykam vitaminy a piju caje na podporu. 😝
Dnes mam 4DC a druha varka hormonu.

@vvercatkoo Jak se citis?

pegi27
11. led 2017

@vvercatkoo A uz jsi dlouho na nemocenske? A v praci to vi proc jsi?

Strana