icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

vvercatkoo
30. pro 2016

@kvakuska a nebo se můžu stát, že spermos může být lepší než před šesti léty. Psala jsem svůj nazor a své zkušenosti, tak mě tady nepoučuj. A taky jsem psala, že ji žádanku vypíše i gynekolog ať nemusí, čekat na car

sukubka
30. pro 2016

@vvercatkoo dneska jsem bxla 3 den cyklu na odberu hormonalniho profilu tak jsem si nechala udelat i ten test AMH sice za to budu asi doplacet nejmin 800kc ale aspon budu k machacovi pripravena...

sukubka
30. pro 2016

@kvakuska ahojky v pondeli do car zavolam a pokud bude potreba urcite by manzel na spermiogram jel...je zase pravda ze v den opu byvh nechtela koukat ze spermie jsou k.o
Dneska jsem bxla na hormonalnim profilu nechsla jsem si udelat ten test AMH jsem zvedava jak vyjde

catchulinecka
30. pro 2016

@sukubka já myslím, že půjdeš k Machačovi, 6.1. je pátek, pokud se nemýlím, a v pátky on ta bývá 🙂 chápu tě, já taky vždycky chci k němu. Je to prostě srdcovka 🙂

sukubka
31. pro 2016

@catchulinecka jojo kdyz jsem tam volala rekla jsem ze chci Machace,ale prece jen objednaci doba 2mesice dopredu muze mu do toho cokoli vlezt.jo on je proste super..

sukubka
2. led 2017

Dneska jsem si volala a machac tam v patek bude.uz se tesim

knoflikarka
2. led 2017

Tak jsem se dneska objednala na 13. 1. na UTZ, poslední měsíc s Clostilem, ale je mi celkem jasné, že z toho nic nebude. Minule mi dr. říkala, že v mém případě by jako další postup byla vhodná minimálka, takže teď se spíš rozhoduju, co teda dál, jestli minimálku, nebo rovnou klasické IVF, když to s doplatkem od pojišťovny vyjde skoro nastejno... A taky bych se ráda zeptala, jestli jste to teda některá měla podobně, jestli budu muset teď mít jeden cyklus pauzu po clostilu, nebo jestli se ta pauza dělá jenom v případě, kdy se potom najíždí zase na clostil... Každopádně všem hodně štěstí a už co nejkratší čekání na // v roce 2017!

sukubka
3. led 2017

@knoflikarka ahoj s clostikem tkusenost nemam,ale podstupovala jsem v reprofitu minimalky a to bez pauzy hnedka posobe...

pegi27
3. led 2017

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=425294&...
Uz jsem si nekolikrat rikala, ze se to muze stat.... Lidsky faktor neni nikdy 100%
Pry se to stalo v REPROFITU.

kvakuska
4. led 2017

@pegi27 tak toho se asi bojí každý, kdo jde do CAR ... ale chybu sami přiznali, takže pro mne pořád zůstávají důvěryhodná klinika ...

sukubka
4. led 2017

Pro me jsou taky pořad spickovy....je to sice strašny ale podle me si ted budou davat 5x veci pozor nez jine kliniky...

destovakapka
4. led 2017

Ahoj holky,pry se to stalo v Brne v Reprofitu,muze pry za to jednotlivec.Stalo se to 2 cizinkam,ne ceskam a jestli jsou tehotne to se nevi.

knoflikarka
4. led 2017

@destovakapka obě prý v pokročilém stadiu těhotenství, četla jsem to myslím na idnes

sukubka
4. led 2017

Holky je to proste životni chyba jednotlivce a myslim ze si na to ted budou v Reprofitu davat 5x věčí pozor než kdekoli jinde..

sukubka
6. led 2017

Tak dnesni pohovor po 7 letech v Car super...jsem nadsena..hned od dalšiho cyklu zacinam clistikem 8den mam dojit na kontrolu jak reaguji na stimulku.. tak se tesim na menzes jak nikdy🙂

pegi27
6. led 2017

@sukubka Tak drzim palce 😉
A to jdete teda do IUI nebo IVF minimalky?

sukubka
6. led 2017

@pegi27 dekuji jdeme do ivf minimalky...nemuzu mit IUI nemam vejcovody...tak proto misim na minimalku..

pegi27
6. led 2017

@sukubka To my jdeme do minimalky s femarou. Tak se tam mozna nekdy potkame 😉
To uz jsme tady 3 s minimalkou jak to tu sleduju. Nebo vic?
@vvercatkoo Jak jsi na tom? 🙂

catchulinecka
6. led 2017

@pegi27 já budu stimulovat na ket, cca od konce ledna 🙂

pegi27
6. led 2017

@catchulinecka ahoj. Tve prvni IVF a 1KET? Moc drzim palce! 😘
Ke komu prevazne chodis, no spis ke kteremu mudr. patris? 😎
Ja k Michnove.

vvercatkoo
6. led 2017

@pegi27 ahoj, od včerejška beru femaru 2-1-2 a v úterý UTZ.

pegi27
6. led 2017

@vvercatkoo
Drzim palce at tam jsou folikuly a rostou! Beres jeste neco?

vvercatkoo
6. led 2017

@pegi27 díky, tobě taky. Kdy začínáš? Počítám s tím, že nic úterý dá injekce. Femaru beru jen pět dní

pegi27
6. led 2017

@vvercatkoo Pristi tyden bych mela dostat ms. A mam to asi jak ty.... Moje posledni zprava 😒

catchulinecka
6. led 2017

@pegi27 nené, mé 2x ivf, z první nic, ani KEty, teda vlastně jo, mimoděložní těhu ☹ no a druhé ivf se zadařilo, máme dceru a zbyly mrazáčci a ted jsme se pro ně rozhodli jít. První ket ted v prosinci nevyšel - bylo biochem. těhu a to byl ten nejlepší mrazáček ☹ no, takže ted bude druhý ket, snad!

catchulinecka
6. led 2017

@pegi27 a moje srdcoka je prostě Machač 😀 jinak dr. Michnová je taky super, ta mi ted dělala ten transfer v prosinci 🙂 jsi s ní spokojená asi že?

catchulinecka
6. led 2017

@pegi27 a jinak teda je to běh na dlouhou trať, že? člověk se těší a doufá a pak dostane facku a další čekání...no snad to brzy vyjde 🙂

pegi27
6. led 2017

@catchulinecka Tak toho mas docela dost za sebou, ale super, ze uz byl i uspech. Kolik je male? 🙂
Taky mam po mimodeloznim, ale prirozenou cestou.
A na to ani nemysli, ze to ted nevyjde, musi! 😉
Taky si zakazuji myslet ted jinak.

pegi27
6. led 2017

@catchulinecka
Michnova je super! Je tak citliva a snazi se podchytit kazdou prilezitost kdy by byla jen mala sance, aby to vyslo.
Ale myslim, ze vsichni tam jsou fajn. No Simeckova mi moc neprirostla k srdci.... kdyz mi pred OPU hledala ten folikul, tak jsem myslela, ze uz to nevydrzim a z te kozy ji utecu. Sermovala s tim ultrazvukem ve me jak pri boji. 😝

catchulinecka
6. led 2017

@pegi27 ježiši 😀 tak to muselo být! 😀 no, když jsem měla při druhém ivf hyperst. syndrom a došlo to tak daleko, že mi musel Machač odsávat při vědomí vodu z břicha, noooo, tak to jsem si taky říkala, že už ho nebudu mít ráda a vidíš, budu to má srdcovka už navždycky 😀

Strana