Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
kvakuska ahojki co je stebou nějak se mi neozýváš dělam si starosti.
@sukubka jejda, tak snad to budou ty dvě apon! držím pěsti!
@catchulinecka zbylo jedno...zitra zase volam.hruza porad nervy
@sukubka držím pěsti!
@catchulinecka dekuji tak mrňous ma 7 bunek...pocitala sem ze bude mit max 4😊jsem rada..jen me zarazi liche cislo...mydlela jsem ze je vzdy sude..ale cotak ctu tak ne...zitra si pro nej jedu
@sukubka no super 🙂 a už zítra? to zas překvapuje mě. Myslela jsem, že se oplodňují déle, aspon já to tak vždycky měla.
@catchulinecka no nekdo ma ET po 3 dnech nekdo po 5 dnech..asi se boji ho nechat az do patku kdyz je jen jedno...jsem rada ze bude aspon ET ...byla tato minimalka teda vybuch..
Holky mate zkusenost s tim lichym cislem?ze ma 7 bunek?
@sukubka tak coooo? jak je po transferu??? 🙂
@catchulinecka ahojky jsem normalne v praci...sedim na zadku a s temi slepicemi co delam aspon na to nemyslim😊snad se zitra broucek zavrta🙏ale jsem realista a vim ze by byl zazrak aby to klaplo na poprve....
S takovou stimulaci a jen jednim pouzitelnym vajickem jsem rada ze doslo aspon k ET...tak uvidime 😉ale dekujiii
@sukubka no supr, tak drzíííím pěstíííí!! 🙂 jaká byla ta šimečková? v poho že?
@catchulinecka šimečkovou jsrm mela u OPU a SOuškovou u ET..obe mi prijdou fajn.
@sukubka joo, ony jsou zlaté 🙂 no a co testovačka? vyčkáš až do termínu nebo zkusíš dřív? 🙂
a jinak holky co vy ostatní? nějak to tu utichlo 🙂
@catchulinecka testovat mam 22.2 samozdrejme testnu driv...zkusim patek to budu 9 den od ET...zkazim si vikend...😉
Jo je tu opravdu mrtvo...jsme tu jen my dvě👍
@sukubka ale prdlajs, vyjde to! bude tam duch a bude sílit 🙂
@sukubka a víš proč ještě? protože ten pátek bude určo super šťastný den 😀 já jdu na transfer, takže ty budeš mít čárku, a basta 😀
Ted sem delala test na pregnyl a mam tam // sice duch ale krasny duch.pichala jsem 10 tisic pregnyl...je to 8 den od pregnyl...
Je to by mohl byt nas suprr den..mas PK ju?
@sukubka ehm, co je pk? 😀
Prodlouzena kultivace...ty mas odber kdy?
@sukubka nemám 🙂 jdu na ket
@catchulinecka já furt čekám na femaru, už bych taky ráda aspoň ovulaci
@catchulinecka ahaa v prirozenem cyklu?takze ty uz budes mit mrnouska v patek v pupiku..super..
@knoflikarka ty mas co?minimalku nebo co budes mit?
@sukubka no zatím mám pouze femaru a uvidí se, jak budu reagovat...
Tak holky ted vecer jsem pichla pregnyl a tak v pondeli tradaaa snad budou vajicka.
@knoflikarka Mela jsem taky femaru. Ktery jsi den?
@sukubka mavam 😉 At se ti Emca hezky zabydluje 😘
@pegi27 Ještě furt mám pauzu po posledním clostilu...
Jinak holky všem držím palce 🙏😉
@knoflikarka Jak dlouho se dava pauza? Ja mam ted femaru po 2 za sebou.
Tak ja dnes po punkci, dělal mi ji Macháč. Mame čtyři vajíčka a když jsem se ptala na spermie ( které vždy byly na bodu mrazu) tak sebou pěkně v misce mrskají. To nám ještě nikdy nikdo neřekl. Dnes osmá punkce, tak doufám, že poslední.
Holky, teď už to prostě musí vyjít 😉
Držím nám všem pěsti
@pegi27 nevím jak po femaře, ale po clostilu po 3. cyklu...
@knoflikarka @pegi27 ja mivam minimalky po clostiku normalne bez pauzy..se synem kdyz jsem mela minimalku tak 3 hned po sobe..na 3 vysel 😉pokud to ted neklapne mam doma clostik na nic necekam a jdu hned bojovat.Machac mi rikal ze to je na poveze jak to kdo zvlada..
@vvevercatkoo tak.co uz ti volali kolik mate bojovnicku oplodnenych?drzim.pesticky

@vvercatkoo ja vim..vzdy jsem z minimalky mela tak 5 vajicek...ach jo snad to budou bojovnici.rano zavolam...a moc dekuji.