Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
díky 😉
manža má spermio good...
snažíme se furt...
takže nevím,kde je problém 😒
luzza: tak to jste na tom jako my
guc
tak to je na pytel,co?? 😠
navíc je mi 31,tak mi každý cyklus,který je neúspěšný připadá jako tragédie 😒
luzza: no to téda...po dnešku už si fakt myslím, že mám problém s udržením vajíčka...je to už 20 cyklus, ovu mám, spermio super, snažíme se jak diví a nic
guc
ovu taky mám...
jsme na tom asi fakt podobně 🙂
začátkem ledna jsem samovolně potratila v 6 týdnu...
a za těch 16 měsíců,co se UKRUTNĚ snažíme jsem našla dvakrát slabě pozitivní těhu test,ale menska vždycky přišla... 😝
luzza: no aspon vidíš, že dokážeš otěhotnět (s tím potratem je mi to líto) a už máte jedno dítko...ale já nikdy neviděla //. Teda testovala jsem snad 2x za tu dobu, ale nic prostě nic
guc
já jsem zase takovej cvok,co testuje furt!!!
a to i před termínem...
jéé,co já pochcandila papírků 😅 😅 😝 😝
a kde nic tu nic
🙂
tak já měřím BT, takže podle toho poznám, kdy a jestli MS přijde
já dělala ovutesty...
už nevyhazuju prachy...ovulku mám vždy...
a přicházející mensku poznám...
mám totiž vždy 28 denní cykly 😀 😀
no já vlastně taky, 28-29 DC
tak vidíš... 😉
takže měření je na prd...
žádný překvapení že ta mrcha přijde 😉
nazdárek holky,nebojte ono to vyjde, jen si holt musíme déle počkat ( znám to podle sebe),ale nakonec to vyjde a bude tady těhulí 😉 tehle rok je nějak plodný-měla jsem se objednat na cukrovku v 24.týdnu,ale jdu až příští týden - na 26.týdnu, protože prostě není místo-říkají, že to bude další silný rok 😀
Tak Vám všem moc držím pěsti a prskám na Vás těhu bacily 😀 😀 😀
prskej prskej 😀 😀
mňam mňam 🙂
Klaruska: ty cukrovkovy testy jsou pry nejaky fuj fuj. Sousedka rikala, ze by radsi jeste jednou plodovou vodu nez cukrovku... Hlavne doporucovala vzit si tam neco k jidlu, ona to nevedela, tak sedela desne dlouho o hladu a bylo ji pak dost soufl.
To já Vás holky ráda nakazím, ať si mám potom s krým porovnávat pupek a sdělovat jak dlouho kdo tráví čas na toaletě a jejím objímání 😀 😀 😀 a co se týká toho měření luzza, tak mně přímo MUDr. říkala, že je to na nic a akorát se budu ještě víc stresovat, tak nevím-každý říká něco jiného,ale je pravda, že já jsem neměřila.
klarus
říkám,že měření je na prd...
nevěřím,že to někomu vyřeší problém s otěhotněním...
jsou baby,které měří třeba rok nebo dva... k čemu,proboha???
luzza asi pro lepší pocit, že proto udělaly opravdu všechno co mohly, protože jinak mě nic jiného nenapadá ☹ myslím, že už takhle nám stačí ty všechny stresy kolem vyšetření, stimulace atd. chce to jen nevzdávat a pořád tomu věřit, mě to dost pomohlo, že jsem se nažila být optimistická, i když uznávám, že kolikrát to fakt nešlo,ale nakonec se povedlo a neboj i tobě to vyjde a k Domčovi Vám třeba přibude malá princezna 😉 😉 😉
jééé,jsi mě úplně vyměkla 😵 😵 😵
luzza teď nevím jestli je to dobře nebo špatně 😀 😀 😀
At si kazdej meri, co chce. Moje soucasna gyn. (stejne jako predtim muj byvaly gyn.) oznacili mereni teplot za zastaralou metodu a v dany mesic jsem chodila na UTZ stanoveni ovulace. Je fakt, ze bych se z tech grafu asi zblaznila, ale nekdo je treba rad, kdyz z toho vycte, v jake fazi se jeho telo nachazi a rad si ty grafiky prohlizi a porovnava, zda se mi to tu jako takovej konicek🙂
no jasně že dobře 😉 😀
mě dojímá všechno...
jsem taková histerka 😀
tak já neměřím pravidelně každý měsíc...chtěla jsem jen vědět, jestli mám ovu...jinak mi nepříjde, že by mě to stresovalo, aspon zbytečně netestuju 😉
camp
tak k tomu se přikláním...!
možná to pozorování teplot a jiných ukazatelů fází cyklu se pro ty holčiny stává koníčkem...prostě to čekání je tím pro ně snesitelnější a zaberou tím čas...
pak se v tom prohrabávají,porovnávají,doufají...
chápu je
moji bývalou dr. měření BT taky vůbec nezajímalo, ale mardešič v pronatalu byl z grafů rád, že probíhá ovu a cykly jsou pravidelné
luzza to já jsem byla taky, i když občas jsem i teď.Když si vzpomenu na začátky těhu-já se nemohla dívat ani na zprávy, natož třeba na pohádku-zrovna dávali S čerty nejsou žerty, jak tm utancovala toho starého mlynáře a já se rozbrečela a přišel manža, co se mi stalo a jestli nemá startovat auto a že jedeme na pohotovst, nějak to nemohl pochopit, takže ti plně rozumím 😉
klarus 😀
musím jít něco dělat,nebo u toho kompu zkamením 😀
zatím čus

Na recepci mi hodne zduraznovali, at se nesnazim z laboratore vypacit, jak to dopadlo, ze nam to tam po telefonu rict nesmi... Ja myslim, ze je to lepsi takhle "kách" nez se kazdej den dozvidat, kolik jich umrelo..