Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
Holky,jsem stale 2v1 😀 Dnes maji byt bourky,kroupy..ale ja jsme proti všemu iminní..ch jo..Na kurzech jsem byla u Apolinare a objednaval jsme se snad 2 mesice dopredu-jen taj tk,bylo plno 😠 Byla jsme na tom tritydenním 3x2 hodiny (priznam se,že me to nic nedalo) a bylo to tusím ve 33 tydnu..bud od 32tydne,nebo 33 tydne..Byla jsem tam s manželem,stalo to 900 tusím,pojistovna to proplaci a jeste je v tom zahrnuty tatínek u porodu 😉
ceeruti, co ty víš třeba to přijde zrovna dneska v noci nebo hned zítra-taky mají být bouřky a dokonce i kroupy a to se prý u maminek většinou projeví porodem, tak se necháme překvapit.Moc díky za info o těch kurzech, snad to bude tady u nás v Liberci podobné ( myslím v těch termínech, kdy na ně jít)-pro jistotu si radši zkusím zavolat do porodnice.Tak tfuj, tfuj-hodně štěstíčka,ať Vám všechno dobře dopadne 😉
Čauky mur, docela to ujde, jen jak jsme byli na těhu cukrovce, tak mi tam něco málo zjistili, tak musím do dia poradny a tam mi řeknou jestli je musím navštěvovat i dál nebo mi jen poradí co dělat pro zlepšení a už mě tam neuvidí 😉 A co ty,všechno OK, co nevolnosti ?Už jsem se dívala do tvého alba-pěkný fotečky.My ho s manžílkem vytváříme už pěknou dobu a pak na něj zase nějak zapomeneme, tak ho tam budu muset taky dát- jak se hezky kulatíme 😀
Ahoj trochu se vtírnu ale potřebovala bych odpověď na pár otázek 😅 Můj mudr nás posílá do Pronatalu jdeme tam za 2 týdny. Můžu se zeptat jak ta první konzultace probíhá, na co se mám připravit a hlavně manžu 😅 jestli nám budou dělat všechna vyšetření znovu nebo jim stačí ty co nám dělal můj mudr? Díky 🙂
Musilko, záleží, co doktor dělal. Třeba laparka jim stačit bude, ale hormonální profil, gynekologickou prohlídku, spermio si udělají oni.
První konzultace bude jako klasika gynekologická prohlídka, naberou nějaký stěry, udělají ultrazvuk, naberou krev a domluví s váma další vyšetření, u manži nejspíš spermio.
ahojky,
tak konečně MK funguje 😒
Já to dneska dostala, hned jsem se objednala do Pronatalu a jdu 28.5. na utz, od 3DC budu brát Clomhexal, tak uvidím, co to se mnou udělá.... 😉
Musilko, v Pronatalu nam zadny vysetreni znovu nedelali. Ukazala jsem vysledky spermio, laparky a hormonalni profil a rovnou jsme se domluvili na IUI.
Ahoj holky,tak i Vám se jdu ohlasit,že to vypada,že se rozpadnu 😀 Bolí to čertovsky,ale je to jen zacatek,urcite bude hur,ale možna jen plasim,no uvidíme,každopadne si myslim,že jsme na rozsypaní a dlouho už to trvat nebude,i kdyby me pustili domu 😀
Gucci: udelala jsem si test a byl pozitivni, stejne jako dalsi test za 2 dny (ten byl taky pozitivni), mrcha neprisla, tak snad jsem na zacatku cesty k uspechu!!! Podle Pronatalu mame testovat 25.5. a pokud bude i tento test pozitivni, zavolam tam a objednam se na UTZ.
ceeruti: co Te boli? A mele sebou Alenka nebo je klidna? Taky preju, at uz ji brzy drzis v naruci
Campi, tak to je krásná zprávička 🙂 🙂 🙂
tak já dneska začala užívat Clomhexal, jsem 3 den cyklu, a beru 2x1tbl. na 5 dní, 28.5.2008 jedu na utz a uvidíme, kolik bude folíků... 🙂 Pokud budme oba v pořádku, tak asi začátkem června IUI.
dckami: diky, mam radost, ale spis malounkou, clovek cte tolik silenych pribehu se spatnym koncem. Manzel k tomu testu zaujal hodne rezervovany postoj, nejdriv me to hodne mrzelo, ze si nepadame s placem kolem krku (vliv pitomych romantickych filmu 😢 ), ale taky si rikam, ze pockam s uplnou radosti, dokud nebude videt srdicko.
ceeruti,moc na tebe myslím a držím pěsti,ať už to máš za sebou a Alenka je už ,, venku,, a jste obě dvě v pořádku, určitě jsou ty poslední dny na palici-kamarádka malě termín jako ty a porodila včera,tak uvidíš, že už to taky přijde.
Já jsem teď na nervy, chtějí mi zrušit porodnici, kam chci jít rodit, tak jsem úplně mimo ☹
campi: no supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, mooooooc gratuluji, zatím potichounku, ale snad už brzy nahlááás 😀 😵
ahoj Holky - nevite jak Ceeruti? uz je Alenka na svete?
Klarus - a nezvazovali jste Jablonec? to je teda pech! 😠
ahoj mur, jo už jsem tam včera psala mail-jsem z toho na palici,ale jsou i horší věci, jen mě to mrzí a jsem rozhodnutá ( teda pokud to pomůže) udělat tu petici 😉 Máš v IP zprávičku ( možná jsi jí už četla )
mur to vůbec není zač,škoda, že to takhle dopadlo,moc mě to mrzí ☹ ale život jde dál, tak hlavu vzhůru a hurá do dalšího snažení.My jdeme dneska do dia poradny,trošku nám vylítla těhu cukrovka, tak doufám, že jdeme dnes poprvé a taky naposled a že bude vše OK
hlavne se tim nenech rozhodit, kamaradka mela jak cukrovku, tak vysoky tlak, kvuli nemu si ji nakonec nechali na vyvolani a jak porodila, tak vsechno v normalu 😉
Jo, já jsem v poho, spíš mě štve ta porodnice, tohle se dá zvládnout, když si dám dietku nebo mi dají nějaké léky,ale jde mi spíš o to, kde porodím-ten Lbc je fakt až v posledním případě, zkusíme ten JBC-prý tam spolupracují s Pronatalem,tak snad by nás mohli vzít bez problémů-jen aby neměli plno, když to s tím Frýdlantem vypadá špatně ☹
Klarusko, a v Jablonci s tebou muze byt manza od zacatku az do konce, to ma taky vyhodu. Hlavne si tam zavolej, delaji prohlidky a hned se tam zaregistrujes, ale fakt moc nevahej, aby nebylo plno 😉
No právě, to já mám strach už teď.V úterý jdu do těhu poradny, tak se chci ještě poradit se svojí gynekoložkou a hned odpoledne volám do Jablonce a jsem zvědavá, jak dopadneme.Manža už si teď shání info o porodech, že by si troufnul nás odrodit doma 😀 😀 😀 bojim, bojim.
Od Ceeruti:
Jmenuji se Alenka, vykoukla jsem na svět kolem 9 hodin, měřím 52 m a vážím 3630 g. Já i maminka jsme v pořádku.

ceruti, to je jasný,hlavně aby bylo vše OK a obě jste byly v pořádku,ale o pro tebe to bude lepší, než třeba dalších 14 dní čekat-třeba ti to vyjde přesně na termín a víkedn už budete trávit v porodnici 😀 😀 😀 Hele nevíš prosím tě, v kolikátém týdnu se chodí na předporodní kurzy???