Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
😀 tak to je super 🙂
ja mam velikost 34 a treba v camaie je mi 34 strasne velka tak mozna pak zacnu vypadat "normalne" 😅
no to já zase nejsem takové tintítko, hodně jsem před těhu sportovala a malá taky nejsem
Ahoj holky... vy se trumfujete kdo je menší... tak to se přidat nemůžů, páč jsem za poslední rok pěkný obřík... 😠
dneska dobře. ale ta noc... zdálo se mi snad tisíc hororů a pokaždé jsem se probudila škubnutím... 😖 no a ráno, když už jsem v klidu spala, tak zas ta jedna moje čubizna začala zvracet a já jsem navyklá, že vyletim a začnu jí ukliďnovat... tak nevim.
pak jsem to hodila do pračky, a povlíkla čerstvě postel. mám sto chutí je poslat k babičce.
Ahoj holky 🙂
Gucci, Marmi - to mám radost, že nejsem jediná, kdo nedodržuje těhotenská stravovací přikázání 😀.
Marmi - Já na to taky nadávala, že mě vezme GYN až na konci srpna, ale ono to uteče a pak Vám tu taky zamávám průkazkou.
Gucci - ta postýlka, co máš ve výbavičce pro Guce je z Ikei? Taky se mi líbí, půjdu se na ni podívat (tedy do Ikei, myslím). Akorát jsem nevěděla, že ji dělají i v bílé. A ta matrace se do ní kupuje zvlášť nebo už je v tom? A pak se snižuje, když je mimi větší, že?
Atlas - gratuluju k // 🙂 , třeba už se Ti mezi nás zase bude chtít víc chodit. 😉
Eri - co máš za hafíky?
Svetru - Jedna naše známá, co je taky takhle maličká a hubeňoučká teď porodila chlapečka a přítel to okomentoval slovy, že je to první případ v dějinách porodnictví, kdy dítě bylo těžší než jeho matka 😀 .
Holky, zdravím z práce a pokračuju v úderničení.
papu: jj ta postýlka je Gulliver z Ikey, matrace se kupuje zvlášt a má to dvě polohy 😉 , akorát se nehýbe ta bočnice
prosim zkusene o radu, byla jsem na endokrinologii, mam brat 1/2 tablety Letroxu 50 (vzhledem k tehu, jinak bych pry nic brat nemusela...) bere tady taky nekdo Letrox jen tak "preventivne"? pry je to lepsi pro mimi (i kvuli IQ)
dobre rano!
diky ast 🙂 tebe jeste neznam 😉 jsem hned klidnejsi, ze nejsem v tomhle jedina
marmi: já beru euthyrox 50 celou tabletu, ale já mám problémy se štítnou žlázou...přišli nám na to, když jsme se už snažili o mimi, to jsem brala půlku tbl, v těhu mi to zvedli a chodím co dva měsíce na kontroly
Ahojky holky,
papu - dost dobrej forek 😀 jak ho to napadlo ted se tu tomu porad smeju kdyby me nekdo pozoroval bude me mit za blazna 😅 ...
ja beru euthyrox a taky jsem o zacala brat kvuli "planovanemu" tehu... 😉
a jak se vam dneska dari co pri patku? 🙂
no ja taky chodila na vysetreni SZ uz pred tehu, mela jsem to jednou nahore jednou dole, ale vzdycky tesne na hranici, takze na leky to nebylo, ted mi rikal, ze v tehu je trochu jina situace a doporucil mi tu pulku brat (netusila jsem, ze ma tolik lidi problemy se stitnou zlazou, tady snad kazda holcina....)
svetru, protoze uz je patek, tak je to mnohem veselejsi 🙂 uz se tesim na vikend, to se mi jako zazrakem udela lepe
co planujete na vikend? nas ceka v sobotu narozeninova zahradni oslava, a pak asi spis takovy relax, mozna maly vylet, jsem posledni dobou desne lina, nejradsi bych si lehla do stinu do houpaci site a krmila se melounem 😀
jj patek a jeste vyhlidky na krasne pocasi to zdokonaluji 😉
my se zitra chteli jet podivat na zamek Ctenice je moc krasny ale nejspis pojedem koupit pozemek , ktery si manza moc moc prat , vybral a hlavne si ho zaslouzi za ty moje "vylevy" 😀 / mysleno jako ze se ptal, jestli by se mi libil a ja odkavala, je mi to "jedno" kde bude takze jestli mu to udela radost 😀
😀 to zas ne...neboj nejsme zadni milionari 😀
manzel postavil dum se svym otcem (vlastnima rukama), tam zijm ve svem byte ad nima (mame vlastni domacnost, kdyz se videt nechcem, nevidime se 😉 ..) a on je takovy koumak ze by chtel jeste postavit mensi dum uplne svuj jestlimi rozumis 😵
Ahoj Pronatalky, tak nám vyšlo imuno naprosto v pořádku, dr. nedoporučuje prednison, ještě bych stihla KET tento měsíc, ale dám si ještě oraz, další mrcha by měla dorazit kolem 28.8. a pak bych razila na kontrolní UTZ a pak KET, jestli mé "dětičky" zvládnou rozmrazení bez újmy.
marmi: mě na tu ŠŽ přišli tak, že jsem si stěžovala dr. že jsem začala hodně přibírat, takže mi udělali testy a už to bylo
jany super drzim palecky to zacnej asi stejne 😀
gucci ja zas bylaporad unavena tak udelali rozbor a sup stitna ale jen trochu ...
svetrus, uplne to chapu, zkratka tvuj manzel ma jako konicek staveni domecku 🙂
janysek, tak hura na to! urcite uz se snehulackove tesi do teplicka 🙂
gucci, ja mela furt nejake problemy, ktere na SZ ukazovaly, ale mela jsem ji relativne v poradku, pritom u nas v rodine to taky "řádí", spis jsem se obavala, jestli je normalni brat to v tehu jakoby "preventivne", na dalsi kontrolu jsem pozvana az na rijen, tak snad bude vse ok
😀 jj jako konicka 😀 policku pridelava pul roku ale garaz mel postavenou za 2 dny / proste to co je videt 😀 ..
ja beru taky euthyrox preventivne toho se neboj 😉

no já ani moc kila navrch nemám, v poradně jsem byla před cca 3 týdny a měla jsem nahoře 3 kg, ted to bude určo víc, ale i tak....bych vklidu oblíkla normální džíny, kdyby je v pase zapla 😀