Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
@motley no me picha v brise kolem ovulace. Hlavne ted kdyz v tele jsou asi jeste nejake zbyle hormony. Ale 22 DC to teda nevim, ale kdyz ti Mudra udelala UTZ a nic divneho nevidela, tak snad by to nic mit nemelo. Pokud teda te to bude obtezovat dyl, tak bych si mozna skocila znovu na kontrolu.
@elliem aha, tak at hlavne hezky rostou vajicka 😉 Jee, uzijte si steak, my byli vcera na tapas tak sem snedla vsechno mozne. Jinak ja mam stejne priznaky jako sem mela pred IVF - boleni pri ovu a prsa zacnou 10 dni pred mrchou. Tu ovu ted citim jeste vic nez predtim.
Takze prvni zacnes s tim luverisem a pak az gonal¿Ja pri kratkem zacla s gonalem a pak sem pridala cefrotid, tak sem zvedava na dlouhy.
@elliem jee,ja cetla od pondeli a ty pichas do pondeli....no to se pekne napichas- treba to budu mit stejne jako ty ten protokol teda a k tomu jeste clexane 😨 ale co bysme pro mimi neudelaly vid? pomaha manzel? mne chtel pomahat, prvni injekci pichl on, ale potom sem musela sama, protoze casto neni doma a uz sem to vsechno pichala sama. a ten decypeptyl budes pichat porad? to ti to mozna vyroste rychle kdyz tak dlouho budes pichat tech 225jednotek.
@elliem no to je fakt dost injekci. Snad to taky zvladnu tak dlouho, ja pichala po ET stale ten Clexan a uz sem byla tak unavena z pichani, ze mi to nekdy nechtelo propichnout tu kuzi a mela sem to napul zabodly a ten pocit ze musim zatlacit jeste vic.....ach jo. Ale svym zbusobem se tesim 😉 kdy myslis ze budes mit OPU?ja myslim ze pristi pr.sobotu 😉 uz jste byli na steaku? jake to bylo?
@elliem mne odjel manzel, jsem sama samotinka - bastim jablko a nektarinku a premyslim na co budu koukat. Casto koukam na nejake programy online. A hlavne je strasne vedro, mam vsechny okna dokoran, tak snad se to zchladi. No, ja poprve sem se odhodlavala hoooodne dlouho nez sem ji do sebe zabodla 😅 hmm steak bych si dala taky, ja sem nejaka lina si neco pripravit, takze asi budu bez vecere 😝
@elliem a co ti rekl doktor, ze gonal zacne az kdyz se ani nespini?ja myslim ze to snad vadit nebude. Jak dlouho mas mrchu a kolokaty den jsi tam byla? To by se snad muselo cekat tyden abysme uz vubec nespinily.... Ja byt tebou tak sem v klidu a za chvili ti urcite brnkne dr a uvidime co ti rekne... A ty chodis do prace? Nebo jsi na PN? Co po tobe kdyz tak muzu hodit?? 😀
@petris82 ne to neříkal, jen studovat sliznici a říká "tak už je pryč, myslím že můžeme klidně píchat od dnešního dne" to mě trochu zmátlo, chápeš🙂 no až zavolá, tak si to s ním ujasním... MS mám 6den a byla jsem tam včera. Chodím do práce, doma by mi hrabalo ještě víc🙂) no to záleží, zda se trefíš a kam🙂)
@elliem no ta cuketa byla mnam mnam a dala sem si ji s cottage. Tak vyckejme a uvidime, asi maji ted rano opu a ET tak potom zavola. No to vis, ty zlobis a ja ti budu cpat do pusy dobrutky, vid?to tak, spis neco co nerada.....🙂 No tak je 10 a ja se valim v posteli, no asi uz vstanu no, ale nevim co delaaaat!

Ještě jsem se holky chtěla zeptat...posledních cca 14 dnů mě pobolívá/popíchává na obou stranách vaječníků...když jsem byla ještě před tím na UTZ a říkala to doktorce, tak prý tam nic neviděla, že ok. Podle příznaků to zánět vajčníků, ani cysta být nemůže...
Poraďte...22DC, tedy 7DPO...tak nevím