Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
@elliem nechci ale budu muset,achjooo.ja myslelahlavne kvuli tomu druhemu kontrolnimu odberu.ale to mi asi udelaji az v caru.no alespon uz budu mit jednu hodnotu.jsem v oraci,mame v pc hlidaciho psa,tak nemuzu hledat a mobil nacita vse moc dlouho.papa jdu makat,dnes to teda flakam 🙂
@elliem no ty nehty jsou myslim kdyz je nejaky problem, aby videli jestli ti nemodraji nehty.... A jinak rtenku taky urcite ne,tu stejne nepouzivam, ale v praci nas vzdy ucili kdyz davame nekomu kyslik, tak utrit okoli pusy, ze ten kyslik nejak reaguje ci co a muze to popalit. Pri opu nam davaj kyslik nebo jen nejaky uspavaci vzduch??
@elliem no me pichli a dali neco dychat a pan rikal, dychejte zhluboka, za chvili usnete.... A furt sem si rikala,jaktoze jeste nespim?? A pak si nepamatuju probuzeni nic, az sem se vzbudila na pokoji a misto hodiny sem si tam pospala cca 2.... 😲 no na ty nehty se zeptej, treba je muzes mit. Ja nevim.
@elliem no ja taky spala jak spalek, ale nevim jestli je to tim ze jsem pritom byla u rodicu na vesnici a tam je totalni ticho nebo to bylo hormonama. My mame pod oknem garaz a furt vrci a boucha a taky lidi chodej a rvou celou noc, casto me probudi i sousedi dupanim nebo obcas soused telefonuje ve 3 rano a to me probudi, je tu slyset vsechno ach jo. Jinak kdyz mluvime o tech hormonech, musim rict ze bud to byly hormony nebo zase strava u rodicu, ale ja normalne ktera ma zacpy,jsem chodila pravidelne kazde rano( coz u me normalne neexistuje) myslis ze je to tema hormonama? Dokonce 3 dny pred opu jsem musela jit asi 3x 😕 ted bez hormonu jsem zpatky v normalu a to 1x za 3 dny... Doufam ze nevadi toto tema :-0
@elliem no ta strava nebyla zas tak jina prave... Nevim co stres.... No uvidim u druheho pokusu, pokud to bude zase stejne, tak me prohaneji hormony 🙂 ale jsem za to rada;-D
@renlu vsichno doktori tam jsou fajn, ja byla casto u stredy a je fajn. Jinak co myslis 1.IVF? Pojistovna proplaci jen urcite polozky, cast leku, cast ukonu atd, zbytek vykonu doplaci pacient. Napr cely vykon bez pojistovny vyjde na cca 85000kc a pacient z toho zaplati cca 25000kc! Taky zalezi co vsechno chces udelat. Rikam pacient nebo klient ani nevim co jsme 🙂
Holky, nemáte někdo zkušenost s nízkou děložní sliznicí.??? Dnešní ultrazvuk v 16 DC průšvih, jen 5mm, ráno jsem zakrvácela. A to v pátek byla 6,3. Jak to zvednout do pátku 17.8.? Jsou to jen 4 dny, bojím se, že KET nebude, už to dnes MUDr. chtěla opískat. Poraďte pls.
dorazila kniha Na cestě za dítětem, vypadá moc dobře!!
@petris82 já bych řekla, že je to dopodrobna vysvětlený proces boje o dítě - příčiny, léčba, pocity, příběhy ze života... překvapilo mě, jak je to obsáhlé a dopodrobna... no budu dělat chytrou neboj, jen co se pořádně začtu🙂 v USA jsem myslela, že je to naopak snažší??!! že platí až za vydařený pokus atp.

@briuska Bohuzel nevim, ale ted me napada neslo by to zaridit v pronatalu? Nebo obvolavat nemocnice a doktory a vyptavat se ... ☹ jinak neboj, streda uz je skoro tu.