Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
No ona plati jen zakladní IVF. A ty metody další nejsou hrazeny a všechny si platíš sama. Koukni sem: http://www.pronatal.cz/prilohy/cenik.pdf
Jinak jsme byli u Dr. Slámové, a řeknu Vám že je úžasná, vše nám vysvětlila, i s obrazovým materiálem a odpověděla i na veškeré otázky. Vřele doporučuji. 🙂
Ahoj holky, jsem také v Pronatalu nováček a chystám se na IVF. Za dva dny mám první konzultaci, tak se chci zeptat, jestli vám vše dobře vysvětli a jestli je při ní něco důležitého, co bych měla vědět (a případně ptát se). Dělali vám také imunolugii, zda jste alergické na partnerovo sperma? A hormony, jak jste reagovaly?Moc díky.
@sedmitecka jo a navíc nás to ted stálo 13500 tisíce...takže jelikož manžel má špatný spermie..takže nás ISCI nemine..takže podle vajíček...za 4 se platí myslím 7000 kč...a navíc ted v Motole mají pokud je nutné ty spermie s vajíčkem upravovan jinde než ostatní ...manžel dřív prodělal žloutenku..a prý něco v tom těle ještě zůstává..tak poplatek za to je ted 3500 kč...takže to už máš 10500 tisíce..a pokud by bylo prodloužená kultivace..tak k tomu ejště 3500 kč..takže 13500 tisíce zase nanovo, takže to ted nemám...
ahojte snazilky, je tu niektora z Vás taka, ktorej to vislo bud pri et alebo kete s vyskou sliznice max. 5mm???Co ste robili pre rast???? dik moc za odpovede.
dakujem za radu, len ten pijem a nepomaha ☹
@marverka já měla dva dny před ET 6,5, doktor strašil, že kvůli tomu vůbec k ET nedojde, nakonec mám dneska již dvouletou dceru. Dělala jsem všechno možné (čaje, akupunktura, zahřívání nohou pro lepší oběh krve, čínskou medicínu, cvičení Mojžíšové) a asi kombinace toho všeho a obrovská nálož hormonů docílily toho, že jsem se z nulové sliznice dotala na těch šest a půl 🙂 Přeju hodně štěstí 🙂
Ahoj holky, mela bych dotaz, mam za sebou 2. IVF , prvni bylo uspesne, druhe dle vseho nebude....chtela bych se zeptat, kdo mate v Pronatalu zkusenost s KET, zda jste na nem byli opravdu az po 3 cyklech, docitam se, ze vsude jinde se chodi mnohem drive, nekde snad hned v dalsim cyklu, nekde po 2...opravdu se v pronatalu tak dlouho ceka?....(s mymi nepravidelnymi cykly to totiz vidim to cekani tak na pul roku...)
ahoj,
mohu se zeptat,kdo chodíte do Pronatalu v Praze 4,na tip na dobrou a příjemnou doktorku? budu se objednávat poprvé,tak bych chtěla k někomu napřímo. 🙂
@ramdy ahoj chtěla bych se tě na něco zeptat,,, já jsem dnes 7den po KET 1 embrya a už jsme to s manželem nevydržely a udělaly si test a byl tak podobný jako maš ty z 10.2. 2013.... po kolika dnech sis dělala testík.... děkuji moooc za odpověd.
@mispulina912 ahojky, já jsem byla 04.02.2013 na ET (emryo transfer) a 10.02.2013 jsem si dělala ten první test, kde už byl duch, ale chce to mít opravdu ten test s citlivostí 10 (mamatest). Jinak jestli máš ducha, tak přeji ať sílí stejně jako mě. Já jsem už v 10. týdnu (9tt + 4) a je to fakt štěstí. Moc ti držím palce.
@ramdy jsi mooc zlatá děkuji ti..... tobě přeji hooodně moooc zdravíčka at je vše v pořádku.... určitě se ozvu jak pokračujeme a ještě děkuji za podporu......
Holky, zdravím vás, chodí někdo k dr. Příhonské? Mám dvojčátka z IVF z Gennetu, ale teď chodím na gynekologii do Progynu, kde je možnost stimulovat tam a do Pronatalu jít jen na punkci a transfer - to mi vyhovuje, tak proto volím tentokrát Pronatal.
@ivarei ahoj a kam pujdeš do pronatalu do prahy .....
@mispulina912 Jojo, do Prahy.

@luciannac Luci, a když to platí pojišťovna, tak budete hodně doplácet?