Sanus Hradec - zkušenosti
Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
@martaskaaa no uvidim ted musím počkat na Ms snad nepřijde nějak moc dlouho.
Ahojky tak jsem se dnes objednala, pristi stredu jedu ns ultrazvuk
@jasemin26 tak držím palečky 😉
Ahojky holky dneska jsem 2 DC, začínám s estrofenem a lenzetem, 18.10. ULT, snad bude vše dobré a půjdeme do dalšího boje 🙂 všem vám tu držím palečky ❤
@vladuska29 dekuji... uvidíme jestli ovu bude
Ahoj holky jak jste na tom? U nás to vypadá tak že dneska si mám večer píchnout ovitril a ve čtvrtek jdem na IUI ☺️☺️ vyfasovala jsem ještě utrogestan který mám brát od soboty 2 krát denně. A od čtvrtka za 14dni mám pak zkusit test což vychází na 14.11 když bude pozitivní mám dál brát utrogestan a zavolat do Sanusu a objednat se na kontrolu
@vladuska29 ahojky tak to jsme na tom hodně podobně 🙂 já mám ve čtvrtek KET na kolik jdeš??já na 12 🙂 přeji mnoho štěstí
@anettak taky jsem na 12hod 😃😃
@vladuska29 fakt??náhodička 🙂 a ty jdeš do budovy IVF nebo se na IUI chodí ještě do staré budovy??
@anettak ne jdu do te nové 😃😃 už mám i pichnuty ovitril 😃😃
@vladuska29 třeba tam o sebe někde zakopneme 🙂
@anettak třeba jo. Přítel je objednaný na 10hod. Pojedu sním pak pujdem do města a kolem 11:45 hod se tam vrátíme
@vladuska29 také tam tak pojedeme, k jakému chodíš doktorovi??ja k Šilhanovi
@anettak já chodím k Matuloj 😃
@anettak tak se tam zitra uvidíme snad se nejak poznáme 😃😃 ty me jo podle fotky co tu mám 😃😃😃
Tak ať vám nezamění spermoše 😆😆😆 nee sranda, ať vám to klapne holky 👍
@martaskaaa 😃😃😃 děkujeme 😂😂
@vladuska29 když se podíváš na můj profil tak tam mám fotku 🙂 ale teď mám hnědé vlasy 🙂
@martaskaaa děkujeme
Tak snad se tam poznáme 😃
@vladuska29 dobré ranko kdyby nee, tak ti přeji mnoho štěstíčka :-*
@anettak dobré ráno tobě taky hodně štěstíčka 😘😘 kdy pak budeš vědět jak jste dopadli? Ja kolem 14.11 budu moct testovat
@anettak tak jsme se nepotkali 🙂 oni nas vzali dřív v 11:35 uz jsem odcházela 🙂
@vladuska29 tak držím palce 😊
@vladuska29 ahojky to nevadí tak třeba na krvi 14.11 se uvidíme 🙂 mám to úplně stejně jako ty 🙂 a jaké máš pocity?? já dobré, jsem šťastná, už jsem doma a odpočívám se sklenkou ananasového džusu 🙂 teď nás čeká dlouhých 14 dnů 😖
@anettak ja na krev nejdu. Ja si budu dělat jen test a když bude pozitivní budu tam volat abych se objednala na kontrolu. Na krev snim nemusim
@vladuska29 joo vlastně, po IUI se nemusí 😀 a jak ti dneska je??
@anettak úplně suprově 😃😃 a jak je tobě??

@martaskaaa jo taky me to moc mrzi😞 uz jsem myslela ze to vyslo😞 . No ale nevzdam se.. každopádně moc dekuji