icon

Sanus Hradec - zkušenosti

jasemin26
24. čer 2019

Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji

anettak
1. lis 2019

@vladuska29 také suprově, venku je dneska krásně tak pujdu na chvilinku se podívat ven na zahradku 🙂

vladuska29
1. lis 2019

@anettak je tam krásně 🙂 ja jdu ale do práce tak doufám že takhle bude i zítra taky mám ještě nějakou práci na zahrádce 🙂 je fajn že je ti suprově 😉

anettak
1. lis 2019

@vladuska29 venku je krásně ale strašnáá kosa, po 1,5 hodince už jdu dom ať nenachladnu, to bych opravdu nerada :-/ hlavně se v praci šetři 🙂

vladuska29
1. lis 2019

@anettak neboj šetřím ☺️ holky mě hlídají 😃😃 taky zítra nebudu dlouho venku taky nechci nastydnout.

anettak
1. lis 2019

@vladuska29 to je dobře, jen opatrně 🙂 na zítra hlásí déšť:-/

vladuska29
1. lis 2019

@anettak ted na to taky koukam 😞 tady u nas prsi uz teď

anettak
2. lis 2019

@vladuska29 tak dneska je tedy pěkně škaredě :-/ nejlépe doma pod peřinou 😀

vladuska29
2. lis 2019

@anettak to tedy je. A jak ti je?

anettak
2. lis 2019

@vladuska29 dobře, zatím na sobě nic necitím, jako kdyby nic 😀 kdy budeš testovat??

vladuska29
2. lis 2019

@anettak no chtěla jsem až z 14dni. Ale koupila jsem mamatesty a delam uz ode dneška abych videla jak ze me mizi ovitril. Budu delat ted ob den. A uvidim co bude a nebude 🙂🙂

anettak
2. lis 2019

@vladuska29 jsem tento cyklus ovitrele neměla, já začnu testovat až později asi od 10 DPO 🙂 dneska jsem si byla ještě nechat píchjnout u švagrovky igamplii tak snad pořádně zaberou a potlačí ty zabijáky ve mě, aby se bublince dobře lebedilo zda se povede a budu mít // 🙂

vladuska29
2. lis 2019

@anettak ja ho právě mám. No nechame se překvapit a určo si dáme vědět 😉

anettak
2. lis 2019

@vladuska29 určitě 🙂

anettak
Autor odpověď smazal
anettak
7. lis 2019

@vladuska29 ahojky jak jsi na tom?? dneska jsem testovala 7 DPO a mám krásně viditelného ducha 🙏 ❤

vladuska29
7. lis 2019

@anettak jee ukaž? Ja taky testovala a mám taky dušíka ale nevim jestli to ještě není ovitril nebo jestli už to neni těhu. To poznám až testnu zitra a porovnám to se středečním testem. Sledovala jsem jak mi ovitril mizi z těla ob den. Jen dneska mi to nedalo a udelala jsem test navic 😃😃

anettak
7. lis 2019

@vladuska29 tak to přeji t už to není ovitrele ale bublinka 🙂 já mám testy také do zásoby a budu ještě testovat 🙂

anettak
7. lis 2019

@vladuska29 nejhorší je že mám antibiotika ☹ včera mi bylo děsně :-/ bolest celeho těla a krk, nějaká chřipka, mám neschopenku tak že musím ležet a ležet, snad se bude bublinka pořádně držet a bude silná 🙏

vladuska29
7. lis 2019

@anettak no krásný dušík jen ať krásně sílí 😘😘 no u mě to nejspíš ještě ovitril bude protože včera jsem dušíka jako ty a dneska je slabší. Testnu ještě zítra a uvidím. A pak až v neděli zkusim to budu 10dpo. Určitě dávej vědět jak dušík sílí v čárku. A neboj určitě bude všechno dobrý 😘😘😉😉

anettak
7. lis 2019

@vladuska29 bublince věřím že to bude šikulka silná 🙂 určitě testuj a dávej vědět jak jsi na tom 🙂

vladuska29
7. lis 2019

@anettak ty mě taky informuj 😉😉 a jaknse cítíš? Pozorujes na sobe něco? Krom teda ty nemoci 😃

anettak
7. lis 2019

@vladuska29 ani nee, jen mám pořád trochu bolavá prsa a občas mě pobolívá podbřísek, a ty??

vladuska29
7. lis 2019

@anettak občas taky cítím podbřišek a mám trochu citlivý bradavky. A kord kdyz je mi zima to pak hrozny jak me uplne stipou

anettak
7. lis 2019

@vladuska29 tak zkus být pořád v teple 😀

anettak
8. lis 2019

@vladuska29 ahojky testovala jsi dneska??

vladuska29
8. lis 2019

@anettak ahojky jj testovala 😃😃 ten spodni. Už je úplně miniaturní duch. Takže ovitril už skoro zmizel. A ty jsi dělala test?

anettak
8. lis 2019

@vladuska29 ano testovala stále ale duchaříme 🙂 je jen o chloupek silnější než včera ale bohužel je to také jiný test. Když ovitrelle zmizelo přeji ať // čárečka pěkně sílí 🙂 ten spodní je dnešní.

vladuska29
8. lis 2019

@anettak no na to že je to jina značka je dušík krásný 😉😉👍 no ja uvidim co mi test ukaze v nedělí. Když nic budu zkoušet ještě v úterý a ve čtvrtek a když nic vysadim utrogestan a počkám na Ms. A pujdem na druhý pokus. Včera jsme o tom doma mluvily a prostě to nevzdam 😃😃

martaskaaa
8. lis 2019

@vladuska29 @anettak Holky, sleduji a fandím, ať vám to dopadne. Ale asi bych nedala takhle testovat předem a vidět ty duchy, které nemusejí nic znamenat. Ale moc dobře vím, že je to je těžký a moc to láká 😂 mě nejlíp vycházel test z DrMax, ten jejich. Má hodně barviva, takže když jsem jednou na nějakým mamatestu nebo pepinu či co měla slabou čárku, tak na tomhle už byla opravdu viditelnější 😊 jsem na vás zvědavá, držím palce, ať tam nemusíte znovu

vladuska29
8. lis 2019

@martaskaaa moc děkuji, ja nejdřív testovat nechtěla ale by jsem zvědavá jak mi mizi ovitril z těla 😃😃 a teď jen doufám že se v neděli dušík objeví a bude jen sílít ☺️☺️ ale i kdyby ne a nepovedlo se nevadí zkusíme to znova 🙂🙂

Strana