icon

Sanus Hradec - zkušenosti

jasemin26
24. čer 2019

Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji

anettak
8. lis 2019

@vladuska29 my jsme na IUI šli také hned po měsíci bez přestávky, ale tobě přeji ať se to hned povede 🙂

@martaskaaa děkujeme 🙂

vladuska29
8. lis 2019

@anettak no uvidíme. Na to že už v sobě mám jen minimum ovitrilu tak mě prsa pořád hrozně bolej nejvíc bradavky. Úplně mě vnich píchá 😞😞 chvylema. No i kdyby ne půjdeme na další. Nevím kolik jich mužem zkusit ale chcem využít všechny pokusy než by jsme šly na IVF

martaskaaa
8. lis 2019

@vladuska29 to klapneeee 🍀 jinak pokusy jsou 3

anettak
8. lis 2019

@vladuska29 ano přesně tak, pokusy jsou 3. My vyčerpali jen 2, pak jsme šli hned na IVF, uvidíš to vyjde hned teď na poprvé 🙂

vladuska29
9. lis 2019

@anettak no kéž by jo. Prsa mě bolej festovne az me palej bradavky. A nejvic večer. Nemám ani chuť na sex což je u mě dost divny a už mi to rek i přítel. A celkove se citim unavena jen chvylema mam pocit energie. Ale radši se na to neupinam protože pořád to může být jen PMS.

Zkoušela jsi dneska testik? Ja udělám až zítra tak jsem zvědavá

anettak
9. lis 2019

@vladuska29 mě dneska po ránu také dosti bolela prsa ale celá, tak to já bych sexovala ale po ET nebo po KET nikdy nesexujeme 😀 nemělo by se ☹ nevím jak je to po IUI, nedivím se ze nemáš energii když vidím to počasí venku 🌧
Ráno jsem testovala a čárečka je silnější jak ta včerejší 🙂 zítra ti budu držet palečky ať už je tam čárka mimiska 🙂

vladuska29
9. lis 2019

@anettak my sexovali hned po IUI to se může. Ale ted od středu na to vůbec nemam chut a ani naladu. A tak nejak se to i hnusi 🙂 doufám ze to ale brzo přejde 😃😃 nejradsi bych testla dneska ale musím vydržet

anettak
9. lis 2019

@vladuska29 to už vydrž do rána, to bude lepší 🙂

vladuska29
9. lis 2019

@anettak jj vydržím. Prsa mě bolej dost a chvyla mě taková nepříjemná bolest projede bradavkama. Rano dám vědět 🙂

anettak
9. lis 2019

@vladuska29 určitě dej, budu zvědavá 🙂

vladuska29
9. lis 2019

@anettak jj dám 😉😉😉 taky jsem ale radši nečekám zázraky

vladuska29
10. lis 2019

@anettak ahoj tak dnešní test negativní. Jsem 10dpo a 12dni od ovitrilu. Další zkusím v úterý a poslední ve čtvrtek a když nic vysadim utrogestan a počkám na Ms

anettak
10. lis 2019

@vladuska29 ahojky tak ovitrelle zmizelo ted už aby vykoukla druhá čárka 🙂 dřím moc moc pelečky 🙂

vladuska29
10. lis 2019

A takto po zaschnutí tak nevim

vladuska29
10. lis 2019

@anettak no uvidim v úterý. A co ty a testik?

anettak
10. lis 2019

@vladuska29 v uterý budeš moudřejší 🙂 moc, moc, držím palečky

martaskaaa
12. lis 2019

Holky, jak to s vámi vypadá?

vladuska29
12. lis 2019

Ahoj semnou nijak Ms ma dorazit v pátek a testy jsou negativni 😞😞

anettak
12. lis 2019

@martaskaaa ahojky testík mi den ode dne sílí 🙂 čeká mě krev až ve čtrvrtek, posunula bych čas, jsem netrpělivá 🙂
@vladuska29 zlatí nebuď smutná, vím že to mrzí, příště už to dopadne uvidíš

vladuska29
12. lis 2019

@anettak ted zrovna nevím jestli příště bude. Uvozuju jestli jit jeste letos na ten druhy pokud a nebo to nechat az po novem roce. Zatim mam ještě čas na rozmyslenou tak uvidime. Snazime se uz prez a ja uz jsem z toho takova unavena. Tak jsem si rikala ze by jsme si treba dali oddych a po novem roce to zkusily znova. Ale ještě uvidím

martaskaaa
12. lis 2019

@vladuska29 Z vlastní zkušenosti a okolí vím, že IUI má menší % úspěchu. Ale po iui ještě taky nevíš, kdy došlo k oplodnění, nemusí to být ten den zákroku, může to trvat třeba další den i dva a plus uhnízdění, třeba druhá čárka zase vyskočí 😊 Měla jsi po stimulaci jen jeden folikul? Jo a že zajímavosti, platíš něco za iui?

vladuska29
12. lis 2019

@martaskaaa jj jen jeden folik v levem vaječníků. Platila jsem 1000kc

martaskaaa
12. lis 2019

@anettak tak potichu gratuluji 🍀

martaskaaa
12. lis 2019

@vladuska29 To mají pořád stejnou cenu. Tak uvidíš jak se rozhodnete, jestli byste šli ještě před Vanocema, třeba by to byl dobrý dáreček pozitivní test 😋

vladuska29
12. lis 2019

@martaskaaa termin Ms mám být v pátek. Ve čtvrtek to bude 14dni od iui to mam delat test a podle toho vysadit utrogestan.

vladuska29
12. lis 2019

@martaskaaa no uvidím jak se rozhodnem.

martaskaaa
12. lis 2019

@vladuska29 tak pořád není nic ztraceno 😊

anettak
12. lis 2019

@martaskaaa děkuji 🙂 je to krásný pocit, ale jsme teprve na začátku stráášně dlouhej cesty.

@vladuska29 určite je velice dobré a důležité se na to i psychicky naladit 🙂 ale krásný dáreček pod stromeček by to byl 🙂 před třemi lety nám to tak vyšlo že jsem si test dělala na štědrý den a byl pozitivní, to bylo naše první IVF 🙂

vladuska29
12. lis 2019

@anettak no uvidíme teď do pátku jestli přijde Ms. A pak se uvidi co dál. Ja už právě nějak nemám psychicky na to kazdomesicni zklamani. 😞😞😞

anettak
12. lis 2019

@vladuska29 ještě pořád je čas, třeba se čárečka ještě ukáže 🙂 uplně tě chápu

Strana