Sanus Hradec - zkušenosti
Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
Ahoj holky tak já jsem dneska 15dni od IUI a zároveň mám dneska termín Ms. Ta zatím tedy nikde a tt negativní 😞😞 takže dnes vysazuji utrogestan a počkám na Ms. Snad přijde tak aby nám to dobře vyšlo na další IUI
@vladuska29 to mě mrzí, tak snad to dopadne příště 🍀
@anettak a co ty?
@martaskaaa no snad jo. Teď hlavně aby přišla Ms tak aby mi 12dc nevychazel před víkendem těsně protože kdyz by vysel na patek tak pak v pondělí uz by na IUI bylo dlouho asi. Ale i tak mam dilema jestli když by to vyslo takto jestli zacit brat clostik a i tak se tam objednat 🤔🤔
@vladuska29 já mám pocit že v HK byli tenkrát i v sobotu..nebo už ne? A však třeba to může vyjít na jiný DC, uvidíš jak folikuly porostou, můžeš jít eventuálně na IUI v pátek a v neděli to ještě pojistit 👍
@martaskaaa záleží jak mi vyjdou dny cyklu. No uvidim az prijde Ms
@martaskaaa ahojky tak u mě krev pozitivní Hcg 1283 🙂
@anettak tak to už je krásné číslo, tak ať se miminku daří, gratuluji 🍀👍
@martaskaaa Děkuji na kontrolní ult jdu až 3.12. budu netrpělivá 😀
Ahoj holky tak ja hlásím dnes 1DC. Takže letos pujdem ještě na jedno IUI

@anettak no uvidim do pátku. Teď jsem se rozhodla ze dřív jak v sobotu testovat nebudu pokud teda nepřijde v patek Ms. Ani nemám doma žádný test už. A pak ještě zkusime kdyztak jeden pokus. A kdyby ani ten nedopadl tak na další půjdeme až po novem roce. Ze by sme si prez Vanoce odpocinul od toho vseho.