icon

Sanus Hradec - zkušenosti

jasemin26
24. čer 2019

Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji

jasemin26
autor
5. zář 2019

@anettak.. vladuska29: ahoj holky tak co u vás nového?

anettak
6. zář 2019

@vladuska29
@jasemin26 ahojky holky jak pak jste dopadli v sanusu?? a co noveho?? já byla v srpnu už na ketu, ale buhužel byl neúspěšný dneska ve 3 budou výsledky z krve, což mi jen potvrdí negativní výsledky ☹ uvidím zda mi mé tělo a doktoři dovolí jít v zaří na další ket .

vladuska29
6. zář 2019

@anettak ahoj to mě mrzí ale určitě to vyjde teď v září. My jdeme do Sanusu příští středu tak už se těším 🙂 jinak teď testuju ovulaci a jsem z toho zmatena. Myslela jsem že byl pozitivní včera ale nebyl. Jsem z toho proste magor 😃😃

anettak
6. zář 2019

@vladuska29 mno krásný tak šup šup ❤😂

vladuska29
6. zář 2019

@anettak a to kolem 10hod byl jeste silnější 😃😃😃

jasemin26
autor
6. zář 2019

@anettak ahojky to mě moc mrzí, nevzdavej se, uvidíš že to jednou dopadne

jasemin26
autor
6. zář 2019

@vladuska29 ahojky tak moc držím palecky, ja už jsem tam byla a jsou moc prijemny, dnes jsem byla na krvi, příští patek jedu na ultrazvuk. Manzel je objednan na spermio 2.10 tak uvidime co se bude dít poté.. tobě držím palecky a davej info

anettak
8. zář 2019

@jasemin26 ahojky a k jakému chodíš doktorovi?? já k Šilhanovi, a jsem celkem spokojena 🙂

jasemin26
autor
8. zář 2019

@anettak taky chodíme k Šilhanovi 👍

jasemin26
autor
8. zář 2019

@anettak tak jsem zvědavá co vše nás čeká 😉 doktor se nám zatím jeví v pohodě👍😉

anettak
9. zář 2019

@jasemin26 dneska dopoledne tam také budu volat co a jak, jak jezdíme za profesorkou do Plzně tak jsem si s ní psala přes víkend a nechala by měsíc klid tak že ket asi říjen 🙂

vladuska29
10. zář 2019

Ahoj holky tak už jen dneska a zítra na 11hod hurá do Sanusu. Už se moc těším a zároveň bojím protože vůbec nevím co nás čeká 🙂🙂

anettak
10. zář 2019

@vladuska29 dobré ranko pak dej vědět jaké máš dojmy 🙂

vladuska29
10. zář 2019

@anettak určitě dám. Hned jak zitra od tam tud pojedem napíšu 😉😉 třeba tam pojedem jen jednou to by bylo sranda kdxby to vyšlo samo 😃😃 alw moc tomu nevěřím. Ale uvidi se jestli Ms přijde nebo ne

martaskaaa
10. zář 2019

@vladuska29 ahojky, taky držím palce. Co si pamatuji z první schůzky, tak se Dr vyptal jak mám cyklus, jak dlouho se snažíme, jestli máme nějaké zdr.problemy. vyšetřil mě a pak jsem tam měla jet asi 3.-4.den cyklu na hormonální profil, odebrali mi krev...a chlap pak šel zároveň ten den na spermio. Muselo se to objednat, takže když jsem to dostala, tak jsem hned volala na objednání sebe a na spermiogram. Podle výsledků se pak řešilo co dál no

vladuska29
10. zář 2019

@martaskaaa no jsem na to zvědavá zitra 🙂🙂

anettak
10. zář 2019

@vladuska29
@martaskaaa ano ano, přesně i u mě první konzultace byla stejná 🙂 a stejné otázky 😀

martaskaaa
10. zář 2019

No takže ono jako v podstatě z první schůzky s ničím zásadním neodcházíte, jak z gyndy 😀 já byla u Šilhána jednou, jinak jsem byla přiřazena k Dr.Dejmkovi. Každopádně Sanusu mi k mimču nepomohl. Nevím jestli jsem to v této diskuzi psala, měla jsem PCOS, udělali mi drilling vaječníků, vejcovody naštěstí byly ok, byla jsem i 3x na IUI. Spermio bylo ok. A pak teda, že ať jdeme na IVF, že prý to přirozeně prostě nepůjde. To bylo v r.2014/15. Pak jsem se s chlapem rozešla, nechala to být... No a nakonec jsem s novým partnerem otěhotněla přirozeně, ač neplánovaně. Asi to tak mělo být 😊 A asi bych jim měla jet syna ukázat, já jim dám, že není šance 😂

jasemin26
autor
10. zář 2019

@vladuska29 tak držím palce

anettak
10. zář 2019

@martaskaaa velká gratulace za synka ❤ 👏 velké štěstí 🙂 takových případu by mohlo být více 🙂 já chodím k Šilhánovi a celkem dobrý, máme v sanusu ještě 4 mrazáčky až nám dojdou tak asi sanus opustíme a rozhlédneme se po jiném centru.
Synka vem určitě do sanusu ukázat 🙂

vladuska29
11. zář 2019

Tak holky už sedíme v čekárně. Zatim tu jsou příjemný a dojmy jsou zatím super. 🙂🙂

vladuska29
11. zář 2019

Tak holky my chodime k panu doktorovi Matulovi. Je to fakt super doktor. A v rijnu by jsme mohli na prvni inseminaci už.

martaskaaa
11. zář 2019

@vladuska29 ahoj a proč hned inseminaci, kdyz se neví, kde je konkrétně problém?

vladuska29
11. zář 2019

@martaskaaa doktor říkal že doporučuji nejdříve vyzkoušet 2 inseminace. Když by znich nic nebylo pak se dělá vyšetření pruchodnosti vejcovodu. A pak další postupy

martaskaaa
11. zář 2019

@vladuska29 😂 asi tam mají takový postup. Jinak ti něco povím. Jedna inseminace je za 1000kc (nebo tehdy byla) byla jsem na ni 2x, nastimulovali mě tak, aby vyrostly vajíčka a píchly Pregnyl, aby to vyvolalo ovulaci a šlo se na IUI, partner byl ok. No a nic... Pak se zjistilo, že mám vlastně PCOS (což už museli vědět z hormonálního profilu), musela jsem na ten drilling a zjištění průchodnosti vejcovodů a ani potom to nevyšlo. Za mě tím pádem dvě zbytečné stimulace a vyhozené 2 tisíce a dva cykly nervů a brání hormonů. Když vlastně to vajíčko, ač vyrostly nemělo kudy z vaječníku ven. Teď když ti můžu posoudit, byla to blbost a nechápu, jak někoho hned můžou hnát na inseminaci, pokud neví, kde je problém. Byla jsem tehdy mladá, blbá a věřila jim. Teď kdybych to měla znovu podstoupit, tak bez diagnózy bych do toho "jen tak" nešla. Takže jako první hormonální profil, pokud by byl v pořádku, dá se udělat i průchodnost vejcovodů jinak než při operaci. Pak pokud je vše ok, tak proč inseminaci nezkusit... Ale prostě mě přijde, že jim jde jen o kšeft. Plno známých s mým problémem otěhotnělo přirozeně, věřila jsem, že se to někdy povede i mně. A povedlo. I když oni byli toho názoru, že to je výjimka a že máme jít do umělého oplodnění. Jasně, cálovat korunky a s nejistým výsledkem. Tím ti to nechci určitě nějak znechucovat, ale vážně když to beru zpětne, tak nechápu proč to v Sanusu takto dělají. Jinak co se týče péče a pak třeba pobytu po operaci, bylo to tam super. To nemůžu říct ani popel

vladuska29
11. zář 2019

@martaskaaa my otehotneli 2krat.takze sam dr rikal ze v tomto problem nebude. Takze my to proste skusit chceme a souhlasime stim co navrhl doktor.

martaskaaa
11. zář 2019

@vladuska29 tak to pak jo, jestli už jsi někdy otěhotněla...ale tím pádem to přirozeně jde, ne? Zase je spíš problém v té fázi udržet mimčo. Ale zas když vyberou kvalitní spermie, tak tam je vyšší šance. Tak hlavně, ať ti klapne 😊

vladuska29
11. zář 2019

@martaskaaa ja uz syna mam. Sice s jinym ale mam. A ted s přítelem co jsem uz jsem otehotnela 2krat. Ale nevyslo to. Tak snad ted uz jo

jasemin26
autor
11. zář 2019

@vladuska29 paráda👍

jasemin26
autor
13. zář 2019

Ahoj holky tak jsem dnes byla na ultrazvuku, a mam prý nejak nedominantni folikuly😞 ve stredu jdu na dalsi ultrazvuk a kdyz to pry nebude lepsi tak.mi to budou muset hormonalne vystimulovat😞

Strana