Sanus Hradec - zkušenosti
Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
Včerejší návštěva a plán léčky byl dle očekávání, má léčba před KETem spočívá v injekcích které se musí aplikovat před a po KETu. Dnes jsem si volala do Sanusu s mohli by jsme to určitě stihnout už v srpnu 🙂 Tak že mám radost.
@anettak tak to je super 😉😉 tak budu držet palečky ať to vyjde
@vladuska29 děkuji, s mužem už se také modlíme 🙂 snad mé tělo bude připraveno a v srpnu si pojedeme pro sněhuláčka 😀 🙏☃ ❤
@anettak určitě jo 😉😉 my už si taky říkáme ať je září a jedem tam ať víme co se bude dít. ☺️☺️
@vladuska29 někdy by chtěl člověk čas posunout a někdy zastavit že : -D snad nám ten čas uteče 🙂
@anettak tak tobe to utece rychleji. Ja si jeste musim mesic a pul skoro 2 mesice pockat.
@vladuska29 i tak to uteče🙂
@anettak no snad jo ☺️
Ahoj holky jak se máte?
Ahoj holky je tady někdo komu tet čerstvé dopadl ivf na poprvé
Ahoj holky, když si v září vezmu na ten den co jedu do hradce v práci propustku, dají mi tam razitko jako u normálního doktora?
@jasemin26 ahoj no ja ti nevim ale myslím si že by mohli. A jak to jinak jde jak se máš?
@jasemin26 mě razítko dávali
@jasemin26 ale bylo to v r.2014/2015
@vladuska29
@jasemin26 ahojky holky tak jdu za vámi s novinkami 🙂 teď v sobotu mě čeká v 10:00 ket ☃ ❤ a co je u vás nového??
@anettak no super tak držím palečky ❤️❤️. No u mě asi to že mám dneska termin Ms a ta stale nikde. A dneska na testu toto. Vcera na něm nebylo vůbec nic
@vladuska29 něco tam vidím, přeji jen ať síli 🙂 držím palečky 🙂❤
@anettak děkuji ❤️ no uvidime zatim stojim nohama na zemi 🙂
@martaskaaa děkuji,tak snad se to nezmenilo
@vladuska29 ahojky,tak jde to moc práce, a iz se tesim na zari
@vladuska29 moc bych vám to přála👍
Ahoj holky tak na dnešních testech ani tuk. MS zatim porad nikde tak nevim co ten včerejší duch byl 🤷♀️🤷♀️
Holky tak ta mrcha už dorazila 😞
@vladuska29 ahojky nezoufej 😉 září se nám konečně blíží tak se to pohne 😉 .. budeme se informovat 👍
Uuuuz je to tu😉 v úterý konečně jedeme do Hradce😉 tak jsem zvědavá co nám řeknou🤔👍
@jasemin26 tak. Držím palečky a pak dej vědět 🙂🙂
@vladuska29 děkuji... určitě budu informovat👍
Ahoj holky, tak jsme se právě vrátili ze Sanusu, jsou tam příjemný👍 ...založili nám kartu, v pondeli si mám přijet na krev a manžel na spermio,a podle výsledků budeme vědět jak budr naše léčba pokračovat. .. razítko na propustku z práce dávají bez problémů😉 .. hezký den.... až budou nové informace dám vědět😉👍

Mě v Sanusu kdysi dělali laparoskopicky drilling vaječníků. Mám PCOS a nezdozravaly vajíčka. Pak 3x IUI (inseminaci) ta stala 1000kc jedna, protože spermie byly ok. No nic nevyšlo. Prý raději ať přemýšlím o IVF (umělém) to jsem nechtěla ani náhodou, protože vím, že holky se stejným problémem otěhotněly i přirozeně. A Dr prý ,že moc šance není, že by se to povedlo. To bylo v r.2014. Nechala jsem to být, pak vyměnila chlapa a v lednu 2018 jsem zjistila, že jsem těhotná. Teď mám 10mes kluka ☺️ a úplně přirozeně, těhotenství bez problémů i porod. Já jim dám, že není šance.
Ale jinak jsem tam byla spokojená.