Sanus Hradec - zkušenosti
Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
@anettak tak držím pěstičky 😉😉
@vladuska29 tobě také, dej vědět 🙂
@anettak určitě dám když bude co 😃😃
@jasemin26
@vladuska29 Ahojky holky tak výsledky přišli a jsou takové že NK buňky v děloze mám a jsou aktivní, za 10 dnů si zajedeme do Plzně k p. Ulčové- Gallové pro výsledky a plán léčby. Nk buňky jsou sice pěkné svinstvo ale jsem ráda že se něco našlo a konečně bude zjištěna příčina tech opakovaných potratů.
@anettak ahoj tak hlavně že se opravdu něco našlo. Držím pěstičky at5je všechno v pořádku pak už 😉😉❤️
@vladuska29
@jasemin26 Děkuji 😉
Ahoj holky jak se máte a jak jste na tom? Ja jsem dneska 25dc a nejspis 11dpo soudim jej podle tech 2 tesru ovu co jsem zkoušela. Ms by měla přijít podle výpočtu v sobotu. Dneska jsem zkoušela TT ale nic.
@vladuska29 ahojky tak hlavně nesmutni, příští měsíc bude třeba veselejší 🙂 o víkendu máš tu oslavu že??tak si ji užij, má být už konečně tepleji 🙂 já jedu s manželem a našimi přáteli do Jeseníků a pak hned v úterý k Ulčové- Gallové.
@anettak jdeme na ni teď v pátek. Tak trochu mi to lito je. Do Ms mám ještě 3 dny tak uvidím. 🙂 Tak si to tam užijte 😉
@vladuska29 je mi jasné že je ti to líto, já to kolikrát doma oplakávala ☹ my ženy jsme ale silné a vydržíme to a dočkáme se vytouženého miminka 🙂 Ještě chvíli počkej a testík opakuj 🙂 třeba je prostě jen ještě brzy
@anettak no zkusím poslední test zitra kvuli ty oslavě a jinak počkám až přijde Ms. 😔 Už 11mesicu se snažíme a nic. Je to pořád dokola. Podle příznaků bych řekla že se zadarilo. Bolej mě prsa, občas mě poboliva v podbřišku a ráno mi je divně od žaludku. To mě pak přejde během dopoledne. Nikdy jsem na PMS netrpělivě. Vždycky Ms přišla a ja to ani nevěděla. No ale ještě měsíc a jdeme do Sanusu. Teď další cyklus chci vynechat i čaje ať si tělo odpočine. A v září uvidíme co nám řeknou a jakou metodu nám doporučí
@vladuska29 určitě bych ještě jeden zkusila třeba zítra ráno, ano dokola, dokola to mi povídej a hlavně je to nekonečné čekání ☹ dnes, vlastně za chvíli jedu ke svému gynekologovi na prohlídku po laparce, snad bude vše ok 🙂 myslím že zkusíte nejprve IUI, ale po mé zkušenosti bych už do toho nešla, pač se nezadařilo.
@anettak no uvidim co nám tam hlavně řeknou. Jj určitě ho zkusim už kvuli ty oslavě na kterou jdeme. Tak pak dej vědět jak jsi dopadla.
@vladuska29 dopadla jsem dobře, ovulace bude ze soboty na neděli a v neděli máme zrovna výročí svatby 😀 a budeme v jiném prostředí tak že na určitě vlítneme 😀
@anettak tak to je paráda. Hele máš zkušenosti s mamatestem? Dneska jsem zkoušela a za mokra tam nic nebylo ale kdyz zasichal byl tam videt duch a byl tam malilinko vidět i když byl suchy. Ještě mi to neudělal nikdy
@vladuska29 vidíš třeba se vám zadari pri výročí👍😉
@jasemin26 to bude slavit Anetka my ho máme až v září 😃😃
@vladuska29 také jsem ho používala, ale duchy jsem nikdy moc nelovila pač testy jsem si dělala vždy od 10 dpo a to vždy byli už silné čárky, jednou jsem testovala 5 dpo a to byla slabonká čárka a každým dnes sílila, zkus třeba ještě odpolko 🙂
@anettak no ja se nakonec rozhodla ze testnu az v pondělí kdyz neprijde Ms o vikendu. Dneska si uziju oslavu zitra jedem k segre a v pondělí uvidim.
@vladuska29 myslím že ses rozhodla dobře 🙂 užij si víkend 🙂
@anettak jo vcera na testu nebylo nic. Takze pochybuju ze by dneska neco bylo. Hlavne ovulaci vim jen podle apky ale kdy byla opravdu vubec netusim. Takze idealni je fakt pockat jestli to prez vikend dostanu nebo ne. Jedna apka mi znaci ze to mam dostat zitra a druhá se porad drzi toho ze az za 4dny. Ovu znacej obe stejne tak nevim. Cykly mam 28-32dni tak ta deuha to pocita asi podle toho posledního nebo nevim.
@vladuska29 a ty sama na sobě ovulku necítíš?? nebolí tě třeba podbříšek nebo prsa??já ji třeba i citím 🙂 však uvidíš přes víkend, každopádně buď to bude ano nebo ne 🙂
@anettak no ja jsem 14dc zkousela ovu test a byl pozitivni dopoledne. Odpo uz byl slabsi. Ale taky mohl byt uplne pozitivni az v nedeli. Deiv jsem ji poznala ale jak piju ty caje tak ji mam bezbolestnout. Nejvuc me podbrisek bolel středa čtvrtek minuly tyden ale to bylo uz od toho testu daleko.. Přesně tak uvidim prez víkend. Tak ja pocitam stim ze z toho nic nebude a spoleham az na ten Sanus
Ahoj tak asi jsem dneska 1dc. U cipku je uz je nacervenaly hlen tak uvidime jak se to rozjede
Tak se to rozjelo do extra silné Ms
@vladuska29 ahojky vím že tě to mrzí, vše bude dobré a uvidíš co řeknou v sanusu, já jedu zítra k doktorce Ulčové- Gallové tak uvidím co řekne, spíše jaká bude léčba.
A co oslavička?? užila sis ji??
@anettak jj bylo to super. Ted mam dovolenoi a mam tu synovce na prazdniny. Tak mrzi me to ale tak nejak jsem stim pocitala a fakt spis pocitam stim ze nam pomuzou az v tom sanusu.
Tak drzim palecky a dej vedet co ti rekli
@vladuska29 jj písnu, užívej synovce a též si myslím že v sanusu pomůžou 🙂

@vladuska29 uvidím co na mě vykoukne tento měsíc 😀 skoro vždy jsem měla ovulaci prokázanou tak uvidím 🙂