Sanus Hradec - zkušenosti
Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
@vladuska29 Dekuji moc 👍 .. uvidíme jak to bude ve středu, budu informovat 👍 ... a co ty?
@jasemin26 ono to je tak, že by mělo být ve vaječníku více folikulů a většinou jeden je dominantní (větší než ostatní) a ten bude uvolňovat vajíčko... Já třeba jich měla strašně moc s žádný dominantní, to byl jeden z příznaků PCOS. Žádny prostě kvůli hormonům nevyrostl. Tak mi dávali na podporu Clostilbegyt a většinou aspoň jeden vyrosl 🙂 tak neboj, případně ti něco dají, aby dozraly. Další věc je, jak kvalitní vajíčko vypudí. Dej vědět jak to dopadlo 😊
@martaskaaa děkuji moc👍😉 uvidime ve středu jak to bude vypadat,. Určitě budu informovat👍
@jasemin26 no ja čekám až to dostanu abych mohla jet knim na Hormon. Profil a objednat se na ultrazvuk. A podle ultrazvuku budem planovat inseminaci.
@vladuska29 ja jsem to mela kdyz jsem jela piprve, tak to slo supem 😂 3 den na hormonalni profil, a ted na tim ultrazvuku ten tedy dopadl jak dopadl tak ve středu jedu znovu, a pak se uvidí co dál,. Budeme ještě cekat na manželovi výsledky ze spermio, na to jde 2.10,a pak se uvidi co nám doporučí
@jasemin26 přítel na spermio nemusí. Budou mu ho dělat až ten den kdy pujdem na inseminaci. Nám doktor řekla že zkusíme 2 inseminace a když nic že pujdu na zjištění pruchodnosti vejcovodu a podle toho se pak uvidí.
@vladuska29 to náš doktor řekl že chce všechy vyšetření, nam rekl ze můžeme jít 5x... ale až budou všechny vyšetření tak se pry uvidí
@jasemin26 a ke komu že chodíš? Tak my na na vsem byly nas vsude poslal muj gynekolog po druhem potraru. A to bylo loni
@vladuska29 my chodíme k panu doktoru Šilhánovi👍 .. tak já byla taky u sve gynekolozky na všech vyšetření, ale pan doktor chce znovu, tak me to čeká znovu. A pak uvidíme,
@jasemin26 a na cem vsem jsi byla?
@vladuska29 na klasickych vysetreni, hormonální profil, ultrazvuky, atd
@jasemin26 aha tak to pak jo. My už za sebou mame genetiku vloni a imunologii taky v loni. A ja jeste k tomu hematologii. A přítel byl letos v březnu na spermiogramu a měl ho ok.
@vladuska29 aha tak to jo
Ahoj holky, dnes ultrazvuk potvrdil ovulaci, az dorazime domu pichne mi manzel injekci, a zitra nase prvni inseminace
@jasemin26 tak super 🤩
@jasemin26 tak paráda držím palečky 😘😘😘 ja čekám na Ms a pak už se taky budu těšit na inseminaci ☺️☺️
@martaskaaa tak uvidime😉
@vladuska29 dekuji.. tak uvidime 😉👍 budeme si davat info 😉 .. to budou ale nervy 😉
@jasemin26 to budou ☺️ určitě budem hlavne 0ak z testování 😃😃
To čekání na testování je nejhorší 😂
@martaskaaa to je mi jasny ze budu jak na trni😂
@jasemin26 😀 to se táhne dyl než výplata. Jinak do kabinky můžeš jít kabinky můžeš jít klidně i s chlapem, ty časaky jsou nic moc 😀 a inseminace je rychlá nebolí to, až to tím kráterem do tebe dají, tak tě sklopí, abys měla podloženy zadek a chvilku si tam poležíš. Držím palce, ať vyberou nějaký dobrý mršky😊
@martaskaaa dekuji moc.. do kabinky s muzem asi pujdi 😉 ... snad se jim podari vybrat nejakou dobrou potvurku👍😉
@jasemin26 ahoj v kolik hodin na to jdete?
@vladuska29 manzel tam ma byt v 11, a ja na to jdu ve 13h...
@vladuska29 jsem nervózní a zaroven se těším,a budu se modlit aby sse mrška zakousla
@jasemin26 taky nám to tak doktor říkal. Že přítel pujde o 2hodky dřív. 😃😃 Už abych taky věděla termín nemůžu se dočkat 😃😃

@jasemin26 držím palečky aby to ve středu bylo lepší než dneska 😘😘