Sanus Hradec - zkušenosti
Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
@vladuska29 teda nebudu jina jsem chtěla napsat 😂😂😂
@vladuska29 v poho pochopila jsem to😉 .. kéž by se tam objevila // carka.. to cekani a nic me ubiji
@jasemin26 to věřím. Tak ted jedu z Hradce z krve. A na ultrazvuk jdu 2.10 v 8:30 akorad k jinemu doktorovi protoze ten náš má dovolenou a fakt nechci čekat další cyklus. Tak sestřička říkala že pokud mi to nevadí můžu mě objednat k jinemu. Což mi fakt nevadi aspoň nebudem muset další cyklus čekat.
A na ten ultrazvuk jdu k doktorovi Dejmekovi. Tak snim snad i naplanuju tu inseminaci
@vladuska29 tak drzim palce👍
@jasemin26 děkuji
@jasemin26 ja tobě taky. Až budeš testovat dej určitě vědět 😉😉😉
@jasemin26 kolikaty den cyklu jsi vlastne byla kdyz jsi sla na tu inseminaci?
@vladuska29 tak urco dam vedet😉 ... tak ja mam opozdenou ovulaci takze ja byla 16den cyklu
@jasemin26 ja ji mivam 15-17dc tak uvidime
@jasemin26 a jak to bude kdyz bys měla pozitivní test? Pujdes ke svemu dr a nebo do Sanusu nejdriv?
@vladuska29 nechci predbýhat... ale sama nevim..asi na nejake kontroly se tam chodí, opravdu ale nevím
@jasemin26 a oni ti neřekli co mas kdyztak delat?
@vladuska29 pani doktorka jen rekla at si zavolam potom svému lekari.. takze vim prd, takze pockam tech 14 dni a budu tam volat at bude vysledek.jakýkoliv aby jsem sama věděla😉
@jasemin26 tak to jo. Držím palečky at jsou na testu //
@vladuska29 jo modlim se, jen si nejsem kvuli manzelovu spermiogramu jista
@vladuska29 ale děkuji moc
@martaskaaa ahojky promin že rušim, ty jsi taky byla na iui? Ja mam od te doby takove pobolivani v podbrisku jako pred ms, je to normalni? Mela jsi to take? Predem dekuji za odpověď
@jasemin26 už si to moc nepamatuji, možná že jo.
@martaskaaa ok, i tak dekuji za odpověď
@jasemin26 mě teda bolelo břicho hlavně jak mi pichli Pregnyl na ovulaci a když probíhala 😅
@jasemin26 ahoj tak jak? 🙂
@martaskaaa ahoj tak nic😞 ... zitra de objednávám na další pokus
Ahoj holky tak ja na dnešním ultrazvuku nic. Žádný folikul takže to vipada že byl anovulacni cyklus. Takže teď budu čekat na Ms a snad dopadne IUI příští cyklus. Dostala jsem Clostik tak uvidime
@vladuska29 ahoj tak vidis, na jednu stranu dobrw zprava, to může být jedinny duvod proc se vam jeste nepodařilo😉 treba jste se jen nestrefili..neves hlavu to dopadne
@jasemin26 no nevim moc dobra zprava to neni když mám anovulacni cyklus a nemuzem jit na to IUI tenhle cyklus. A kdo vi jestli jsem ji mela predtim vubec. Sice ovulacni testy vzdy pozitivni byly ale k ovulaci vůbec nemusel docházet
@vladuska29 aspoň víte kde je problém, ted ti doktori pomuzou a pujde to neboj
@jasemin26 To mě mrzí, myslela jsem na tebe.
@vladuska29 po clostylu by ti aspoň jeden dominantní vyrůst mohl ☺️ mě vyrostl vždycky, jen jednou vlastně ne, a to jsem měla skoro pořád anovulační cykly. No a teď jsem rok po porodu, už jsem MS nekolikrat měla a teď jsem zase asi už 100DC 😟 byla jsem i u Dr nějak ke konci srpna a nemohl mi dat ani vyvolávacku, že nemám vůbec narostlou sliznici a není z čeho krvácet. Mě uz z toho taky jebne. Sice dítě nechceme, ale člověk by byl klidnější, kdyby tak nějak normálně fungoval. Každý mi říká, že to je tím, že kojim. No ale když jsem kojila pořád a dostala to hned 8tydnu po porodu a měla to už několikrát, a to jsem plně kojila, tak mi přijde divný, že teď už kojim málo a najednou bych to neměla. 😄 Nemůžu mít nic normální, fakt

@jasemin26 to věřím nebudu stejna 😃😃