Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
@jenies držím pěsti!
povedlo se někomu UIU na poprvé?
Ahoj holky, já nemůžu mít něco jen tak. Dnes jsem měla jít na transfer a rozjel se mi hyperstimulační syndrom, takže smůla. Ach jo. Prostě si to musím vybrat se vším všady. Navíc máme jen dvě embrijka. 😒
@fofidi ahoj, no, to jo, zamraženo máme, tak se to posune, ale Mudr. říkal, že klidně i o dva měsíce, uvidíme. Měla jsem 13 vajíček. Takže taky to nebylo nějak závratné množství, ale dnes v noci jsem myslela, že vzbudím manžela, ať mě veze do nemocnici, šíleně mě bolely vaječníky. Teď už je to zas o něco lepší. Měla jsem dlouhý protokol s dlouhou přípravou, tzn. že jsem si tři měsíce píchala utlumovací injekce a pak až jsem stimulovala. Tak když už jsem si počkala do teď tak už to vydržím 😀
Aha, tyjo to jsi teda měla solidní přípravu 😖 Tak budu držet pěsti, ať máš cvrčka co nejdřív u sebe a ať ti to čekání uteče 🙂
Já jdu v pondělí na krev a doufám, že mi potvrdí, že jsem těhu 🙂 😵
Holky nevite jak jsou v sanusu behem Vanoc? Tj trebas od 21.-31.12. ? Mate nekdo navstevu v tomto terminu? Nebo jste byly uz minuly rok a vite jak to tam chodi? Moc diky!
Ahoj holky, těhu mám potvrzené, hladina hcg 1290. Mazec :D Jinak se dnes nic jiného kromě odběru krve nedělo, teď čekat do 14.12. na UTZ a to bude poslední návštěva Sanusu.
@fofidi Moc gratuluju 😉 . Ty jo to je teda hodnota pořádná 😀 . Dávala jsi dvě? Já měla 13 den po KET 372 😉 . Tak ať hezky roste a je vše OK!
Děkuji, ještě teď jsem z toho vykulená 😀 😨
Pavli, nene měli jsme jen jedno embryo. Doktor taky říkal, že ta hodnota je dost vysoká..tak nevím co se mi tam děje 😅 😲 😀 Že by to byla dvojčata je šance jen 1%, tak to snad nehrozí 😝
@fofidi No jo máš pravdu, vždyť to je ten jeden bojovníček a fakt šikovnej 😀 . No tak, ještě aby se rozdvojil, hihi 😀 . Ale každý to má jinak, někomu letí to hcg hrozně rychle nahoru....Takže tam klidně může být jeden.
Screening je porovnání výsledků z krve s výsledky z utz, kde se zkoumá šíjové projasnění a nosní kůstka, a z toho se potom dělá poměr pravděpodobnosti downa a ještě nějaké vrozené vady.....vygoogli si to, je to tam hezky vysvětlený. Mě teď čeká první screening ve středu....Tak už teď jsem z toho trochu nervní 😨
@fofidi Jsem na konci 12.tydne...a rozdil mezi utz a screeningem je presne jak pise @pavlina1976 😉.
@pavlina1976 To bude dobry,tes se na az uvidis Adelku 😉 (doufam,ze je jmeno Adelka stale aktualni 😀 )
@lenik33 děkuju moc🙂. Věřím tomu! Máš dobrýho pamatováka 😀 Adélka stále platí 😀 . Také přeju samé skvělé zprávy na screeningu!

@fofidi Nemám zatím žádné příznaky, snad jen chutě se mně mění jinak nic 🙂 a do práce budu chodit, nemám žádnou namáhavou práci 😉