Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
si rikam jestli do toho vseho jit...
@pavlina1976 máš naprostou pravdu, úplně s tebou souhlasím, je lepší, když nevyjde krev než tohle.
@missuttka určitě!! Neházej flintu do žita, pak by sis to mohla vyčítat, že jste to třeba nezkusili a mrzelo by tě to. Manžel se z toho oklepe, neboj. Ten můj byl taky z toho špatný, když mu vyšlo první spermio špatně, ale přesně jak píše @veervit nasadili jsme vitamíny a pak bylo líp. Pokud vám nabídli možnost zamražení, určitě bych do toho šla, pak zamražené spermijky použijou na odebráná vajíčka a nikde není napsáno, že to nevyjde.
@andreee86 Škurla chce mít asi jistotu, tak uvidíš. Držím pěsti 😉. Já jdu na revizi ve čtvrtek a můj váček má už 3,2 cm. Škurla měl dnes pořádné zpoždění, já čekala 45 minut - stresy navíc ☹. Ale byla jsem s tím smířená, takže jsem v pohodě ... uklidňuju lidičky kolem sebe 😉. Tak Tys přišla v 11:30 a jsi tmavovláska s brýlemi a tmavě modrou kabelkou 😉. Já byla v tom zeleném svetříku 😉. A ta kudrnatá paní, co vycházela od Škurly byla ta dnešní první - potkala jsem ji na gyn. ambulanci. Jen má mimoděložní, takže musí na hospitalizaci. Já to budu mít pouze ambulantně ... I sestřička s doktorem to komentovali, že jsem dnes už druhá ... Asi to příroda tak nechtěla a má to tak být ... Myslím, na vás, holky, ať to všem co nejdříve vyjde 😉
@missuttka neházej flintu do žita!! Takto vůbec nemysli!! Hlavu vzhůru! Teď musíš být opora pro chlapa! Takže takové myšlenky vypusť z hlavy!!! Tak proč nevyužít toho zmražení?? Buď budete mít mrazáčky, neb se do léta změní hodnoty a mrazáčky nebudou třeba!! Vím že je to šok, ale jsme silné! Všichni to zvládneme!!!
@kacka49 jo tak to jsem přesně já 😉 alespoň to už budeš mít za sebou a budeš vědět co a jak a budeš mě pak podporovat, až se budu bát, že nevím co mě čeká 🙂 je to hrozný, když už máš pozitivní test, a pak tohle, ale zase pořád je to lepší, než kdyby tam bylo třeba už mimi a bilo mu srdíčko. S tím bych se srovnávala asi hůř. A asi to tak mělo být, příroda to tak určitě zařídila, třeba by pak mimi nebylo v pořádku. Tak to bude určitě lepší.
nejvtipnejsi je to,ze ani jeden nejsme kuraci-nikdy jsme nebyli,alkohol nepijem a tohle. Clovicek zije zdrave a stejne ☹ no nic.
Holky takove zpravy!To snad ne☹.Budte silny!!!Co tady ctu po tom cim vsim jste si prosli a prochazite uz byste si zaslouzili mimi!
Taky musim potvrdit že dneska Škurla mluvil. Jak jste to tady probirali i ty hygienu tak jsem se dneska na nej zamerila 😉 vse vysvetlil a ubrousek na lehatku taky cisty 🙂 Byli jsme u nej podruhe,tak ho tolik jeste neznam. Ale zatim ok. Jsem rada ze i sam navrhl at si udelame genetiku a zmrazeni spermii

@kacka49 když jsem tam byla, tak to měl Škurla dost posunuté. Byla tam jedna blondýnka s kratšími vlasy, pak jedna paní v takovém zeleném svetříku a od doktora odcházela taková kudrnatá paní. Nejsi náhodou jedna z nich? 🙂