Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
Ahojky ještě jsem se chtěla zeptat jak to je s odběrovou místností pro chlapa na spermiogram v te Immunii,je tam nějaká? Jestli to není jak v Sanusu,to si manžel přišel jak kdyby byl v nějakým uklidovým kumbále a ješte prý slyšel kašlat nekoho z laboratoře,tak se nemohl moc soustředit ale dal to.
@veva1211 no já taky zírala. Mě říkal, buď příjde ms, nebo ne a bude cysta. Na ty já teda zaplaťpánbůh netrpím, takže nebylo nic, ale dobrý, přišla. Ono je asi v těchto situacích možné vše. Neboj, taky zachvíli začneš stimulovat a za chvíli budeš chodit s pupíkem 😉 No ty nervy jsou opravdu otřesné, ale patří to k tomu.
Holky berete nejake vitaminky,doplnky? Jedna pani mi z vlastni zkusenosti doporucila femibion
Ahoj holky, neslyšel jste někdo o Astrologovi Ing. Josefu Kulovaném, který počítá plodné dny dle lunární fáze? Mamka mi včera přinesla článek o panu inženýrovi z časopisu a docela bych to i zkusila, člověk už zkusí asi úplně všechno jen aby to vyšlo. Co si o tom myslíte Vy? Děkuji za info 🙂
@karkab nu ja jsem pred dvema roky mela sama se sebou staroti uz jsem byla uplne na dne a bylo mi jedno co se mnou kdo udela.Mela jsem naplanovanou i operaci....Na nejake sarlatany jsem apsolutne neverila!Sedela jsem v parku cela ubucena v tom me potkala znama tak se vyptavala na okolnosti....Doporucila mi lecitelku o ni jsem nechtela ani slyset nybrz pro me to byli lidi ktere chcou tahat z lidi penize.Doma se to cloveku vic rozlezi v hlave,tak si povidam nez byt kuchana tak to vyzkousim.Vyzkousela lecitelka mi nejvic pomohla.Tak za me vyzkousej kdybys nevyzkousela muzes i toho litovat.A ja opravdu uz byla psychicky v haji!
@berustik dneska tam bylo opravdu dost lidí. Přijdete tm, vezmete si lístek, odběry. Pak si vás podle čísla zavolají ke stolku, tam vyplníte dotazník a další věci. Pak čekáte než vás zavolají do ordinace na krev. Vezmou oběma krev a pak musí manžel do odběrové místnosti, tím to končí. Říkal, že je to jako v Sanusu, jen chlap po něm nechtěl čekat, tak šel na invalidní záchod.

@anickaa87 uz se tesis az to bude za tebou vid😉.Jak se citis?